Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

tarık akan;murat göğebakan;yıldız tilbe;murat kekilli;fox tvdeki osman tan erkırın sunduğu anında görüntü show ekibi(gerçektende tvde hastasıydım a g s havaalanında canlı kanlı görünce daha hasta oldumm...)asmalı konaktaki özcan denizin ablasının kayınbabası rolündeki aktör(adı aklıma gelmiyooo)ahu tuğba

murat başaran, haluk levent, seren serengil, ayhan aşan, funda arar:sm_cool:

nez,nalan,ziynet sali,ebru yaşar,ibrahım tatlısesın in dıdemı (harıka bu kız yasenağlama) gülşen levent kırca athenena ,nejat uygur ,petek dıncoz sımdılık aklıma glenler kaydirigubbakcemile3

melih gokcek
mahsun kirmizigul
sinan ozen
safiye soyman
haluk levent
bizim evin hallerindeki ruzgar ve fusun rolundeki kisiler
kul nuri(ozandir kendisi pek kimse bilmez)
bide bbg de ozlem vardi
ve popstarin ilk bolumlerinde burcu diye bi kiz(elendigi halde ne kadar havali yuruyodu secilse nolurdu acaba)
ah birde ISMAILIM YKMI BI GORSEM
OYYYYYYYYYYYY

Beyaz, Cüneyt Arkın, Banu Alkan, Akrep Nalan, Serdar Gökhan, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Fatih Ürek, Mahsun Kırmızıgül, Kıraç, Mustafa Sarıgül, Alişan, Fatih Terim, Ahu Tuğba, Hayko Cepkin, Nilgün Belgin, Süheyl ve Behzat Uygur, Vahe Kılıçarslan, Nejat Uygur, Yavuz Bingöl, Zerrin Özer, Tarık (BBG evinden) Muazzez Ersoy, İbrahim Erkal, Nil Karaibrahimgi. VEEE TABİKİ BARIŞ AKARSU. Allah rahmet eylesin iyi çocuktu, komşumdu ve ben onu şarkıcı olarak değil komşum olarak tanımıştım daha sonradan şarkıcı olduğunu öğrenmiştim.
Kızlar daha vardır da şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Haaa bunları nerde gördün derseniz, hepsini işyerimde gördüm. Sadece Beyaz'ı hem işyerinde hemde yolda gördüm hemde çarptım adama kütttt diye. Ama çok centilmen biri. Ben çarptım çocuk özür diledi bir başımı kaldırdım Beyaz karşımda. Tabi bozuntuya vermedim.

Son düzenleme:
Of aman Nalan (kızkardeşinin düğününe gittik)
Yeliz (salı pazarında mum alıyordu)
Özcan Deniz ( M.Ali Erbilin programında stüdyoda)
Mehmet Ali Erbil (Programında stüdyoda)
Osman Yağmurdereli (M.Ali Erbilin programında)
Sezen Aksu (Konserinde)
Sertap Erener (Konserinde)
Yıldız Tilbe (Konserinde)
Demir Demirkan (Capitol imza günü)
Levent Yüksel (Konserinde)
Alişan (dizi setinde)
Edip Akbayram (Kadıköy/Moda)
Kemal Sunal (bizim mahallede otururdu gençlik yıllarında)
Deniz Arcak (Kadıköyde doktorda)
Emel Müftüoğlu (Kadıköyde doktorda)
Fahri Korutürk (Kırklarelinde)
Tayyip Erdoğan (İst.Bel.Başkanıyken yolda)
Nur Sürer (Galer ı a AVM)
Sibel Can (Fenerbahçede makyajsız halini gördüm,çok farklı, gözleri dikkat çekiciydi)
Hulusi Kentmen (küçükken görmüştüm)
Nadide Sultan (Alışveriş merkezinde )
Suna Pekuysal (Seneler önce pazarda )
Yılmaz Köksal (Bizim mahallede oturur çok mütevazidir)
Volkan Severcan (Taksim Sanat Evinde)
Selda Alkor (Çalıştığım işyerine gelmişti)
Şevval Sam (Capitol AVM)
Vedat Sakman (Oğluyla kardeşim arkadaş)
Burçin Orhon (Carrefour'da)
Jonny Logan (Şan Tiyatrosunda)
Behzat-Süheyl Uygur (Carrefourda)
Tarık Akan (Sapancada)
Türkücü Ekin (Dedeman Otelde)
Manken Tülin Şahin (Dedeman Otelde)
Manken Ebru Destan (Sapancada)
Manken Nefise Karatay (Sapancada)
Savaş Ay (Çalıştığım fabrikaya gelmişti)
BBG Tarık (Migrosta)
BBG sunucusu Öykü ile Kargonun solisti Koray (Migrosta)
Can Gürzap (Sapancada)
Okan Karacan (Dedeman Otelde)
Cengiz Kurtoğlu (Boğaz köprüsünde üstü açık arabasında)
Gökhan Tepe (Capitol AVM)

:smiley-cool:

Son düzenleme:
çok ünlü gördüm bende okul zamanı o program senin bu program benim gezerdik :)))

ama en önemlisi Kenan Doğulu 17 aralık 1994 senesinde saat 16.20 de beni görmeye hastaneye ziyarete gelmişti müthiş bir gündü :))) ahhh ahhh :)))

konserine gittiğim hemen hemen bütün Alternatif ve Rock müziği icra eden sanatçılar. en özeli Mercan Dede'ydi sohbet etmiştim çok heycanlanmıştım :)) Emre Aydın da yakın arkadaşım, şarkılarını çok aşırı sevmesem de arkadaş hatrına her konsere taşınıorum kaydirigubbakcemile

ne kadar şanslısınn ben de Kenan'ı bu sene yakından gördüm bizim Bilkent'in Mayfest'inde sahne aldı hihoyyyt

barış manço allah rahmet eylesin......konserinde......
beyazıt öztürk evinin önünde......sahildeyken....
nadide sultan hehehe pierre lotide oturacak yer bulamayıp bön bön suratıma bakıp gülümserken....
yeliz yeşilmen feshanede özcan denizin konserine ön kapıdan değilde arka kapıdan güvenliğe rağmen girmeye çalışıp dışarı kavgayla gönderilirken....
yıldız kenter sahildeyken
mfö konserde....
kaya çilingiroğlu trafik kitlenip yanyana arabada bön bön biz ona bakarken....tü bunun neresine baktı hülya diyiverirken...
hehheheh evim santral istanbulun tam karşı tepesinde bu yaz çok konser oldu...tarkanda dahil....dürbün saolsun ...bunlarda görmeye girerse girdim hatta müziği dıptıs dıptıs dinledim..daha aklıma gelmiyorrrrr..

Ben ünlülerin hepsini IST-Atatürk havalimaninda gördüm...

reha yeprem
fatih akin
Firtina dizisinin oyuncularindan, gercek isimlerini bilmiyorum ama dizideki Hasan ve sakine

a.s.

Edip Akbayram
Yıldız Asyalı
Sinem Kobal
Gökhan Tepe
Nadide Sultan
Tolga Karel
Gülay
Burçin Orhon
Aytaç Arman
Sinan Bengier
Burak Özçivit
şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsini çalıştığım yerde gördüm

Özlem Yıldızı kocasıyla birlikte sinemada gördüm evlenmeden önce

gökhan özen - ziynet sali - nev - teoman - futbolcu tümer metin - nefise karatay - eylem şenkal - ece gürsel - şebnem schaffer - seçkin piriler - keremcem - zeynep dizdar - ismail türüt - volkan konak çok kişiyi gördüm ama aklıma gelenler şimdilik bunlar....

Off saymakla bitmez kikaydirigubbakcemile

Okan Bayülgen....... çalıştığım kanalda programa konuk olduğunda
Tarkan.................... Bu sene Santral İstanbulda Bilgi Üniversitesinin konserinde en ön sırada
Kenan Doğulu..........2 sene önce Park Orman'da konserinde
Sertap Erener...........Fanta gençlik Festivalinde
Emre Aydın..............Fanta gençlik Festivalinde
Tuğba Özay.............çalıştığım kanalda programa konuk olduğunda
Beyaz......................Staj yaptığım Bankaya para yatırmaya geldiğinde
Kadir İnanır...............Arnavutköy sahilinde ( bu arada kendisinin evi ordadır Beyazıt Öztürk'ünde)
Hüsnü Şenlendirici....3 sene önce ödül töreninde verdiği mini konserde
İbrahim Tatlıses.........Aynı ödül töreninde
Serdar Ortaç.............3 sene önce Park Orman Konserinde
Kargo Grubu.............Teee ben küçükkene Beşiktaşda düzenlenen sahil konserinde
Funda Arar...............Çalıştığım kanalın açılış gecesinde bir elinde şarap diğer elinde mikrafonla şarkı söylerkene

Daha çok var saymakla bitmez valla

Aaa aklıma geldi türkiye maçlarını seyrettim ya ben bu sene Maslak Arenada oradaki konserlerde
Hadise ve Gülşen'i gördüm
Hadise süper fiziği harika sesi olan biri.. mini eteğinden defalarca donunu gördümhihoyyyt
Gülşen çarpık bacaklı, (-) 0'ın altında bir bedene sahip, diz kapakları babanemin 95 derecede yıkanmış kırışık donuna benziyor.kafamçokkarıştı
Yeni saç modelinden sıfatını görebilmek neredeyse imkansız, O salaş elbisesini kameranın önüne gelip ikide bir yukarı çekmesi cabası..

Kocemin bile miğdesi bulandı yaneekaydirigubbakcemile3

İşimin gereği çok sık seyahat ettiğim için bir çok ünlüyle karşılaşma fırsatım oldu.Kuşadasında Ajda pekkan,demet şener ve muazzez ersoy,daha bir çok yerdede gülşen,füsun önal ki füsun önal aile dostumuzdur ve inanın bana çok sevecen,dertleriyle sorunlarıyla ilgililenen muhteşem bir insandır..

bu arada abdullah gül ve esi unutmusum
ersun yanal
fatih ürek

bende bir aralar gazete ve televizyonda calisiyordum bir cok ünlüyü görme ve konusma firsatim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…