• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı taraf beni sildi mi ?

sea_d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.675
3
0
İçel Mersin
birini ekledim msnime kendi talebi de vardı bu konuda
sonra 1 kere görüştük 1-2 o yazdı ben karşılık verdim ama bir daha doğru düzgün konuşamadık.
dün msn adresimde ismi değilde adresi çıkmaya başladı. sildiğini anladım emin olmak için
araçlar << seçenekler<< gizlilik yaptım sil butonu çıkıyordu.
fakat profilde hala arkadaş gözüküyorduk.
kafama takılan o beni sildiyse arkadaşları arasında gözükür müyüm ?
yoksa ben onu silmediğim için mi arkadaşları arasında gözüküyorum ?

birini ekledim msnime kendi talebi de vardı bu konuda
sonra 1 kere görüştük 1-2 o yazdı ben karşılık verdim ama bir daha doğru düzgün konuşamadık.
dün msn adresimde ismi değilde adresi çıkmaya başladı. sildiğini anladım emin olmak için
araçlar << seçenekler<< gizlilik yaptım sil butonu çıkıyordu.
fakat profilde hala arkadaş gözüküyorduk.
kafama takılan o beni sildiyse arkadaşları arasında gözükür müyüm ?
yoksa ben onu silmediğim için mi arkadaşları arasında gözüküyorum ?

sen onu silmediğin için görüyorsun büyük ihtimalle, seni listesinden silenler genellikle sayfanın altında diğerlerinden ayrı bir bülümde görünürler

zaten ismi değil adresi gözüküyordu bende...
teşekkür ederim :71:
boşuna açılmış bir konu oldu ama emin olmak istedim .

insanlar ne tuhaf yahu :53::53:
üye olduğum bir siteden sıcak cana yakın bir ablaydı eklediğim kişi ..
önce yaşadığım bir problem üzerine o beni eklemek istemişti başkalarına kızgındım kabul etmedim.
sonra yine bir problem oldu bu sefer ekliyimde işimizi halledelim o siteye bir daha girmek istemiyorum dedim .kabul etti .kullanmadığım bir msnimi verdim. konuşuruz diyede sık sık açık bıraktım ama 1 sefer işimizi halletmek için konuştuk daha da konuşamadık en son beraber oyun oynayacaktık .msj atmış ben içerideydim gelince cvp verdim . sesi çıkmadı .sonrada sildi zaten ... o yüzden çok tuhafıma gitti :67:

Son düzenleme:
Back