Karşı koyamadığımız kişiler...Zayıf olduğumuz noktolar neler..?

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
208
Yer
Bursa
Hepimizin hayatında oluyor karşı koyamadığımız olaylar zayıf olduğumuz noktolar sizinkiler neler:13:

sevdiğim insanlar ve değer verdiğim insanlar azdır... ailemden sonra en değerlim Gökhanımdır kızarım bağırırım laf sayarım elime geçse parçalıcak gibi olurum buluşuruz laf söylerim her türlü gıcıklığı yaparım ama gözlerine bakmadan bakarsam biliyorum içimin yağları ericek kıyamıcam sarılcam çocuk gibi ağlıcam lafları sayıp sayıp çekip gitme planlarımı gerçekleştiremiyorum bi türlü neden illaki bakıyoorum gözlerine bitiyorum bi tek değer verdiklerim karşısında bu kadar zayıfım dik duramıyorum sert olamıyorum onun gözlerine karşı koyamıyorumm:26::26: sinirlenirim ararım amacım laf sayıp rahatlamak ama açmaz hayatım yat yarın buluşuruz sayarsın saycaklarını der pis köpek yaa sanki sayabiliyorum aklımdakilerini biliyo tabi beni:78::78:

karşı koyamadığım kişiler tabiki annem,babam,kardeşim,eşim.

zayıf noktam da hayır demeyi öğrenemedim maalesef bir tek o

herkesin yardımına koşuyorummm:26::26::26::26::26:

kocam, normal şartlarda kabul etmeyeceğim şeyleri bile tatlıdiliyle yaptırabiliyor.

Sevdiğim kişilere karşı koyamam genelde ailem mesela
Zayıf noktam da kesinlikle zaaflarım
Zaaflarımı bilen kişilerin de şansları çoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…