• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı koyamadığımız kişiler...Zayıf olduğumuz noktolar neler..?

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
208
Yer
Bursa
Hepimizin hayatında oluyor karşı koyamadığımız olaylar zayıf olduğumuz noktolar sizinkiler neler:13:

sevdiğim insanlar ve değer verdiğim insanlar azdır... ailemden sonra en değerlim Gökhanımdır :69: kızarım bağırırım laf sayarım elime geçse parçalıcak gibi olurum buluşuruz laf söylerim her türlü gıcıklığı yaparım ama gözlerine bakmadan bakarsam biliyorum içimin yağları ericek kıyamıcam :61::61: sarılcam çocuk gibi ağlıcam lafları sayıp sayıp çekip gitme planlarımı gerçekleştiremiyorum bi türlü neden illaki bakıyoorum gözlerine bitiyorum :50::50: bi tek değer verdiklerim karşısında bu kadar zayıfım dik duramıyorum sert olamıyorum :31::31: onun gözlerine karşı koyamıyorumm:26::26: sinirlenirim ararım amacım laf sayıp rahatlamak ama açmaz hayatım yat yarın buluşuruz sayarsın saycaklarını der pis köpek yaa sanki sayabiliyorum aklımdakilerini biliyo tabi beni:69::69::78::78:

karşı koyamadığım kişiler tabiki annem,babam,kardeşim,eşim.

zayıf noktam da hayır demeyi öğrenemedim maalesef bir tek o:32::32::32:

herkesin yardımına koşuyorummm:26::26::26::26::26:

kocam, normal şartlarda kabul etmeyeceğim şeyleri bile tatlıdiliyle yaptırabiliyor.

Sevdiğim kişilere karşı koyamam genelde ailem mesela
Zayıf noktam da kesinlikle zaaflarım
Zaaflarımı bilen kişilerin de şansları çoktur..

Back