Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım yeni evliyken boyle olmadığım kesin.. ve Türkiye'de yaşıyoruz avrupada değil bir hoşgörü iki hosguru 3. Biraz ayiptr.,İnsanların nasıl sevisecegine sen karar veremezsin :) bide yeni evliler .. bir zaman sonra alışırsın :) sikiyosa git kapıya , azıcık sakin sevisin de
Bide komşu duyacak diye kendini bu kadar sıkmak nedir yahu ? Çocuk bu , ağlar ,emer ,susar ,uyur ..
Yine insan bu , sevisir, değişik sesler çıkarır ,vurur ,kırar ( kirbac) , atlar ,zıplar. .sen yeni evliyken nasıldın ? Azıcık hoşgörü ..
Keske benimde o odalarim muhatap olsa..Evimin sadece boş odası ile banyosu başka komşu ile muhatap oluyor :) sayın müteahhitler yapmayın şu yatak odalarını bitişik.
Sahracim yeni evliler ,uyarmak hoş olmaz .. yalnız birkaç vakit sonra karşılaştığında sohbet o yöne gitmeye müsaitse , duvarlar da çok ses geçiriyor ,yalıtım berbat ,bizim minnoş gece çok ağlıyor ,umarım rahatsız olmuyorsunuzdur, diyerek ,inceden bir ayar verebilirsin ..Valla canım yeni evliyken boyle olmadığım kesin.. ve Türkiye'de yaşıyoruz avrupada değil bir hoşgörü iki hosguru 3. Biraz ayiptr.,
Haklisin canim atesleri sonene kadar ben en iyisi salonda yatayim daha napim anacimSahracim yeni evliler ,uyarmak hoş olmaz .. yalnız birkaç vakit sonra karşılaştığında sohbet o yöne gitmeye müsaitse , duvarlar da çok ses geçiriyor ,yalıtım berbat ,bizim minnoş gece çok ağlıyor ,umarım rahatsız olmuyorsunuzdur, diyerek ,inceden bir ayar verebilirsin ..
Katmerli sevişmeyin arkadaş,ayıp denen bişey var apartmanda yaşıyorsan ses olayına uyacaksın..
Mecbur değilim inleme seslerini duymaya..
Yeni evliyim o açıdan bakıcam olaya. Asla ses mes gitsin istemem ya çok utanç verici bence. Modern olamicam bu konuda.Haklisin canim atesleri sonene kadar ben en iyisi salonda yatayim daha napim anacim
Bak utanc verici diyorsun bunun farkinda olman cok guzel onun ki bana geliyorsa benimkide ona gidiyordur deyip daha ustruplu sey etsinYeni evliyim o açıdan bakıcam olaya. Asla ses mes gitsin istemem ya çok utanç verici bence. Modern olamicam bu konuda.
Ama sesi sıfır tutmak da zor arkadaş![]()
Aynen , yeni evlileri hoş görmek lazım ..şimdi onlar leopar tayt ,gırgır falan ,komşuları takacak durumda değillerdirHaklisin canim atesleri sonene kadar ben en iyisi salonda yatayim daha napim anacim