Şimdi daha iyi anladım. Ben de küçük bir şehirde yaşıyorum ve böyle yerlerde insanların hayatına burnunu sokanların sayısı çok fazla. Bazen diyorum bu şehir koca bir BBG evi gibi. İyi mesleklere sahip yoğun sosyal hayatı olan arkadaşlarım bile bir araya geldiğimizde “o şu evi almış bu arabasını değiştirmiş filancanın kocası bunu yapmış” gibi gereksiz konuşmalara giriyorlar artık asosyal oldum resmen hiç keyif almıyorum. Çok az kişiyle konuşuyorum. Tamam arada magazinel konuşmaları biz de yapıyoruz ama milletin hayatını dikizleyerek ömür mü geçer? Ne çok boş vakitleri var.
Siz bu mevlütte bir mesafe koydunuz ya onu koruyarak devam ettirirseniz bir şekilde ayağını kesecek mecbur. Yeter ki tekrar aynı ortamı bulamasın. Biraz uğraşacaksınız kaçmak kolay olmayacak ama sebat edin. Orda burda arkanızdan konuşma potansiyeli var ama herkes herkesi tanır oralarda. Bu kadının pekmez gibi yapıştığını bilmeyen yoktur çevrenizde.
Zaten bir sürü işiniz var hiç sallamayın artık şu kadını kendi kendini imha etsin
Hayır yalnız yaşasa anlarım ama eşin var çocuğun var evinle meşgul ol be teyze. Oğlu kaç yaşında bekar mı? Oğlunu evlendirsek belki geline toruna sarar. Onlara da acıdım şimdiden ama elin kahrını siz çekeceğinize ailesi düşünsün.