Karsi komsu sorunun(mevlide cagirmadim ilk konuyu bilenler bilir)

Kovun evden. Onu istemediğinizi açıkça söyleyin. Her türlü zaten hakkınızda laf edebilecek biri. Güzellik, güzellikten anlayana yapılır.
Hasta ruhlu bu insanlar yahu.

Hayir kinlenmedim ben zaten kinci bir insanda değilimdir sadece bunca şeyi samimi olmadığı bir insana neden sorar yani yine başına bisey gelse yardimci olurum elimden geleni yaparım ama bir görseniz çok farklı normal zamanda bile bana gelen insanları kapıda yakalayıp bir sürü şey soruyor mevlide de gelse diğer misafirlerime neler sorardı bilmem ve bu kadar parayla pulla ilgili soran insandan korkarım ben ne düşünüyor die

Amin inşallah bencede sorulmaz yani ayıp denen bisey var herkesin maddi gücü vari yoku kendine özeldir bence

Ben insanları kırmayı sevmiyorum ama yaptıracak bunu bana yani bu zamana kadar hep beni çağırdı gel falan diye gitmedim gördüğümde o konuşmadığı surece konuşmadım yani araya mesafe koymaya çalıştım ama yok anlamiyor

Ikimizde ev sahibiyiz ama diyorum zaten evimi bırakıp gidersem sebebi bu kadın
Öyle ise kadını kırmamak için susmayın anladığı dilden konuşun rahatsız oluyorum bana bu şekilde gelip sorular sormayın deyin cunki başka türlü önünü kesemezsiniz direkt olarak yüzüne söyleyin kızgın bir tabirle

Amin inşallah bencede sorulmaz yani ayıp denen bisey var herkesin maddi gücü vari yoku kendine özeldir bence

Kayinvalidemin bir lafi var "Ben kurcalayarak sohbet edenleri sevmiyorum" diye. Ben komsunuzu hic iyi niyetli bulmuyorum. Sohbet ederken konu konuyu acar o farkli, ama olur olmaz sorular da sorulmaz. Uzak durun. Böyle insanlar az dedikoducu da olmuyor

Niye istanbul müftüsü mü bu kadin ?

Anlamazlar mecbur kiracaksiniz baska caresi yok.

Aynen çok haklı bazen diyorum ben mi çok ince düşünüyorum die ama değil çünkü 10 blok lu bir tokide oturuyoruz çoğu kişi onun bu durumunu biliyor ve şikayetçi benim ama en zor çünkü karşı karsiyayiz

Karsi karsi olun olmayin fark etmez böyle insanlari evinize almayin. Siz iyi niyetli yaklasirsiniz, idare edeyim dersiniz ama sonra pisman olursunuz. Bende bunu tecrübe ettim, bazi insanlar iyilikten anlamiyor.

Benim bu tarz ama daha hafif taciz eden bir komşum vardı. Çat kapı dayanırdı kahve içelim diye. İşe gidicem desem “aman ne var gidersin” diye içeri dalardı. Kapıyı açmasam bir taraftan zile basar diğer taraftan arardı sonra hesap sorardı. “Araban kapının önündeydi açmadın” diye. Banyodaydım filan şeklinde yalan uydururdum. Bir temizlik günü kapıma dayandı müsait değilim dedim bişey olmaz mutfağa geçeriz diye içeri daldı. Allahtan taşındı gitti yoksa daha fazla sessiz kalmayacaktım. Bu tarz komşuluk ve arkadaşlık ilişkileri bana göre değil sizi çok iyi anlıyorum.
Gelen yorumlardan çoğu kişi aynı fikirdeyiz ama bizim gibi düşünmeyenlere iki çift lafım var: “Düşüncesiz bir komşu tarafından hiç taciz edilmemiş gibisinizbaşınıza gelmeden empati kurmanız çok zor. Hiç sizinle birlikte kapı önüne gelip sizden önce evinize giren komşunuz oldu mu?”

Ben birazda sizde buldum suçu böyle insanlar yuzsuzdur rahatsız oluyorsanız ona göre önleminizi alacaksınız gerekirse kiracaksiniz birdaha gelmeyecek siz açık kapı bırakıyorsunuz

Bir de şunu eklemek istiyorum. Bugüne kadar çok sınırlı komşuluğum olmasına rağmen şu anlattığım örnek dışında üç komşumdan daha kazık yemişim şimdi fark ettim. Yok bu devirde komşuluk bana göre değil yaptığım iyilikleri ve insaniyeti yazıp uzatmayacağım ama farklı zamanlarda farklı apartmanlarda iyiliğe karşı gördüğüm şey nankörlük oldu maalesef.

Bir ara abimin evine girmisti bir komsu yegenim hastaydi gece uyutmamisti sabah yardima gittim yengem dedi biraz ilgilen ben uyuyim tamam dedim gitti yatti yarim saat sonra komsu geldi. Tak iceri girdi dedim yengem uyuyor gece cocuk hastaydi . Aa uyunur mu bu saatte diyip yatak odasini basmisti kadinin dedim napiyorsun sen cik disari ay nolacak felan diyor hala. Zorla cikarmistim yengemde afallamisti noluyor diye. Var boyle manyaklar.

Neden ağzının payını verip terslemiyor kovmuyorsunuz? Sizi tutan ne?

Niye yüz yüze baksınlar böyle bir kadınla? Kovsun bence. Bir daha kapımı çalma seninle görüşmek istemiyorum misafirlerimi sorguya çekme bizi rahatsız etme desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…