- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 29
- Konu Sahibi 2minnosannesi
Merhaba arkadaslar dün allahin izniyle mevlidimi yaptım mevlide az kalaya kadar karşı komşuyu çağırıp çağırmama konusunda hep kararsızdim buraya da yazmıştım ama karşı komşum kaderini kendi belirledi diyebilirim cuma günü kapı çaldı benim işim vardı kalkıp bakamadım kv deminde boyu kısa kapının deliğinden bakıp kimin geldiği göremiyor neyse açtı kapıyı o girdi hemen içeri müsait değiliz deseydiniz diyeceksiniz sormuyorki musaitmisiniz değilmisiniz diye kapı açıldığı gibi attı kendini içeri paldır küldür girdi kv afalladi neyse girdi içeri oturdu saçma sapan sorular yok eşim ne kadar maaş alıyormuş yok kayınpederimi kaybettik 4 ay önce kv de maaş kalmışmi bunları soruyor bana bende dedim kocam beni geçindiriyor mu evine çocuklarına bakiyor mu ben kocama bile sormuyorum ne kadar maaş aldığını başkasına hiç sormam deyio tersledim onu bide geldi gitmiyor eşim işten gelecek yok kizim patates püresi istemişti mecbur kalktım onun yanında yaptım kalktı mutfağa geldi yanıma yaptığımız yemeklere baktı patates ezicegine 50 kere bakti bir gün önce mutfağa televizyon taktirmistik ona baktı nerden aldınız kac paraya aldınız bende dedim ben bilmiyorum eşim gitti aldı eeee eşim gelcek gitmiyor bebegim emmiyor ben sut sagmaya başka odaya geçtim kv dem de ona dedi oğlum gelcek ben bebegi uyutcam bu saatler uyuyor yoksa oğlum kızar dedi yani git demek istiyor yok diğer odaya benim yanımda gelmeye çalışıyor kv de sen git uyut ben yabancı değilim diyor ya sok oldum en sonunda kv dem oğlum işten gelecek dus alcak dedi git dedi resmen yani neyse çıktı eşimin gelmesine de 10 dakika var ben kapıdan bakıyorum evine girmiyor eşimi bekledi bu sefer ona soruyor tvyi nerden aldınız kaç paraya aldınız taksit yapıyorlar mı falan yok dedim kesinlikle cagirmsyacagim dünde eşimin arkadaşının eşi geldi kapı şifreli diye eşim çıkarmış yukarı kadar onları oda tabi kapıda eşimi görmüyor ams o merdivende misafir bizim kapının önünde arkadaşıma diyormuş neden geldin ne var diye yani kısaca ben haklıyım cagirmamakta dimi çünkü böyle insandan hersey gelir insanın başına yaşlı falan ama cin gibi siz ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız bundan önce yaptığı şeylerde anlatsam sok olursunuz sayfalar almaz yani şimdi ben bununla nasıl arayı açsam çünkü yine geleceğine adım gibi eminim teşekkürler şimdiden