- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İlk günden tanıştığın birine sen salak mısın mı dedın?Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.
Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu
Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
Bir hafta görüştük.Ama şöyle 2 gün boyunca arama ve mesajlarıma dönüş yapmadi.En sonunda da emin değilim demesi ben çıldırttı.İlk günden tanıştığın birine sen salak mısın mı dedın?
31 yaşındayım.Cekingen değil aksine oda nisanlanip ayrılmış.Baskin karakterde birisini istemiyormuş.Görüntüye konuşmaya aldanmamak lazım belki de çekingen birisiydi. Yani en başından bunu sana söyleyebilirdi. Öyle sessiz kalıp bunu belirtmemesi saçma olmuş. Sen kaç yaşındasin bu arada?
Elektrik alamamış o yüzden sallamıs.Bir hafta görüştük.Ama şöyle 2 gün boyunca arama ve mesajlarıma dönüş yapmadi.En sonunda da emin değilim demesi ben çıldırttı.
Kusura bakma vs vs haklısın yaptı.Elektrik alamamış o yüzden sallamıs.
Zaten bu şekilde anlayabilirdınız olumsuz olduğunu.
Sız yıne de üslubunuzu koruyunuz.
Yani tamam adam da bahane uydurmuş gibi evet ama salak mısın da denilmezBen işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.
Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu
Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
Bende ona sen evlenipte milletin başını yakma dedim.Kusura bakma vs vs haklısın yaptı.
2 gün boyunca hiç iletişime geçmedi.Deseydi ki kararsızım veya istemiyorum sorun yok ama beni meraktan öldürdü.Yani tamam adam da bahane uydurmuş gibi evet ama salak mısın da denilmez
Zaten iletişime gecmemesı negatif düşünmesi.2 gün boyunca hiç iletişime geçmedi.Deseydi ki kararsızım veya istemiyorum sorun yok ama beni meraktan öldürdü.
Çok teşekkür ederimZaten iletişime gecmemesı negatif düşünmesi.
Bazı insanlar sizin hayal ettiğinız gibi düşüncelı davranmaz.
Umursamamıs..
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Büyük ihtimalle biri daha vardır. Seçim yapıyordur. Kusura bakmayın böyle pat pat diyorum ama erkeklerin mantığı maalesef böyle calisiyor2 gün boyunca hiç iletişime geçmedi.Deseydi ki kararsızım veya istemiyorum sorun yok ama beni meraktan öldürdü.
Ben birde çok kötü nisan tecrübesi geçirdim.Boyle insanlar karşıma çıktıkça deli oluyorum. Zaten ben onu beğenmemiştim deBen de 29 olucam, evlenecek kafa dengi , beni anlayan sevgisini gösteren, hayatımı paylaşacak, merhametli bir beyfendi istiyorumay evlilik programı konuşması gibi giriş yaptım. Gel sarılalımm E elifnurbeyza
Cok sanmıyorum.Adam kıl birisi.Yok ben uykuya dayanamam.Her sabah günaydın yazan bendim ve zaten ben çalıştığım için günde 2 3 kelime anca mesajlasiyorduk.Büyük ihtimalle biri daha vardır. Seçim yapıyordur. Kusura bakmayın böyle pat pat diyorum ama erkeklerin mantığı maalesef böyle calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?