Karpuz Yata Yata Öğrenci de Tatil Yapa Yapa Büyür! (MEB Atasözü)

Ben şahsen kazandığım parayı hakederek kazandığımı düşünüyorum. Son bir haftaya kadar ders işleyen bir öğretmenim, adım bahçeye çıkarmayan hocaya kadar çıktı. O halde bile zaten müfredatı fazlasıyla vermiş oluyoruz, tekrarını bile yapmış oluyoruz. O yüzden kendi adıma savunduğum fikir hiç de mantıksız gelmiyor. 23 nisandan sonra ders işlemeyen hocalar düşünsün.

aman açsalar nolacak sanki bişi öğrettikleri var
tatil ilan edilince eleştiri bi kenara bayram ettiler öğretmenler bu kadar gönülsüzken eğitim sistemi mükemmelleştirilse nolur
Bilmiyorum farkında mısınız da biz yine çalışacağız, tatil sadece öğrencilere oldu. Bizim sevinmemizin sebebi seminer dönemini kendi memleketimizde yapacak olmamız. Aksi olsaydı pek çok öğretmen bayramda memlekete dönemeyecekti. Herkes evinin dibindeki okulda görev yapmıyor maalesef.. 10-15 saat mesafelerde görev yapanlarımız da var ben de dahil olmak üzere..

aman açsalar nolacak sanki bişi öğrettikleri var
tatil ilan edilince eleştiri bi kenara bayram ettiler öğretmenler bu kadar gönülsüzken eğitim sistemi mükemmelleştirilse nolur
Vay arkadaş ne çok ÖĞRETMEN düşmanı , Öğretmenleri çekemeyen varmış... Sanki verilen bu tatil kararını öğretmenler istemiş gibi. Yıllarca zor şartlarda karın 1 metre olduğu yerde hayatın boyunca hiç soba yakmadığın halde soba yak , kömür odun bitsin milletten okula kömür için çabala Uğraş , Türkçe bir kelime bilmeyen öğrencilere bir harf öğretebilmek için kendini Parçala , faranjit ol, soğuktan titreye titreye ders anlat , sonra kendini bilmez insanlar çıkıp desin ki " sanki bişey öğrettikleri var" ...yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum

Evet öğretmen düşmanları konuya akın etmeye başlamış.

Öğretmenlerin bir şey öğrettiği yok ise çocuklarınızı okullardan alın o zaman sayın veliler. En azından zaman kaybetmemis olurlar.

Kendini bilmez diye hakaretin senin nasıl bir şahsiyet olduğunu ortaya koyuyor zaten

Gönülsüz öretmenleri almak daha etkili bir çözüm olur hem daha uzuuuun tatilleriniz olur tatilden kaybetmemiş olursunuz

Gönülsüz öretmenleri almak daha etkili bir çözüm olur hem daha uzuuuun tatilleriniz olur tatilden kaybetmemiş olursunuz
Hayırdır baya içlenmişsin Öğretmenlere karşı yoksa kendi başarısızlığının nedeni olarak hep Öğretmenleri mi gördün ? Derdini söyle belki yardımcı oluruz:)

Hayırdır baya içlenmişsin Öğretmenlere karşı yoksa kendi başarısızlığının nedeni olarak hep Öğretmenleri mi gördün ? Derdini söyle belki yardımcı oluruz:)
Diplomalarımızı sınav sonuç belgelerimizi ekleyelimmi ?

Mesleğimizi kiskananlar bize en çok sataşanlar :) Üniversite orda, kpss orda, buyursun isteyen öğretmen olsun. Ama şunu da kimse unutmasın ki bu meslek karşıdan atılıp tutulacak bir meslek değil, yüreğinde hissedeceksin, vicdanını ortaya koyacaksın. Yoksa çene yor dur, sadece boş laf..

gönüllü ya da gönülsüz ne fark eder.genelleme yaparak tüm öğretmenleri katmıyor musunuz?
ben hala öğretmenimle konuşurken saygıyla hürmetle konuşurum.öğretmene saygı yoksa bir toplumda insanların önce kendisini sorgulaması gerekir.
Çocuklarınızı emanet ediyorsunuz bundan ötesi var mı?

bence iyi olmus ertelendigi. zaten kurban bayramiyla bolunecek bir seye benzemeyecekti o ilk hafta.
merkezlerde sorun yokta insanlar köyleri ve güneydoğuyu unutuyor yorum yaparken.bizim burda okullar açılsaydı iyi olurdu ,heyecanla bekliyorduk.ama ülkenin her bölgesi eşit şartlara sahip değil.sadece turizm için tatil olduğunu sanmıyorum.ama bayramdan sonra güneydoğuya gidecek öğretmenler ve okullardaki öğrencilerin güvenliği ne olacak çok merak ediyorum.

Yeri geliyor yan gelip yatiyorsunuz diyorsunuz,yeri geliyor bu meslegi siz sectiniz tabiki doguya da gideceksiniz diyorsunuz.
Varto'daki memurlarin,ogretmenlerin istifa dilekcelerini verdiklerinden haberiniz var mi? Kaciniz ananizi babanizi birakip gidersiniz guvenlik zaafiyeti nedeniyle sokaga cikma yasagi olan bir yere...Koylerini saymiyorum bile.Sabah ders anlattiginiz,ev odevi verdiginiz cocuk aksam bomba yapiyor,evinizi tasliyor.
Zorlugunu cekmediginiz,bilmediginiz islere bence cok fazla bulasmayin kafa da yormayin..Tatilimiz uzadi.Cok iyi oldu.Cok sevindim.Haziran 13 ten bu yana yata yata surdurdugum tatilimi Eylul 28 e kadar uzattim !!! Oh.Sefam olsun.Ogretmenlige laf edenler anca bi dilden anliyorlar.

zaten burda eğitim sistemi kötüydü daha ne kadar kötü olabilir ki

Dünyaya bir daha gelsem öğretmen olmak isterdim kesinlikle bayan mesleği, zorlukları çok var yaramaz çocuklar, ergenler hepsi ayrı dert ama tatili, hakları bütün mesleklere açık ara fark atar.

Hayır bunu diyen Kişi işletme okumuş 10 Yıldır iş bulamıyor ve KPSS yi kazanamıyorsa bu öğretmenlerin suçu mu ? Madem kıskanıyorsun , öğretmenlerin çok rahat olduğunu düşünüyorsun, çalış seninde olur hem sen yan gelip yatmazsın bütün öğretmenler gibi

Ama canım bazilari alıştı işletme okuyup da sınıf öğretmeni olarak atanmaya,içinde kaldıysa demek ki :)

Yapmayın allah aşkına, bir tarafı yücelticez diye diğer tarafı yermeye gerek yok. İş kpss'ye iş bulmaya gelince söylenecek çok şey olur öğretmenlerle ilgili.
İşletme mezunuyum atanamadım. 2014 kpss puanım 84...
Ana sınıfı öğretmeni kuzenim birkaç yıl önce 38 puanla atandı ama.

Ama canım bazilari alıştı işletme okuyup da sınıf öğretmeni olarak atanmaya,içinde kaldıysa demek ki :)

İşletme okuyup öğretmen olan son kişiler 20 yıllık öğretmen sanırım kadesacığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…