- Emoji Skoru
- 24.178
- Puanlar
- 798
Ben şahsen kazandığım parayı hakederek kazandığımı düşünüyorum. Son bir haftaya kadar ders işleyen bir öğretmenim, adım bahçeye çıkarmayan hocaya kadar çıktı. O halde bile zaten müfredatı fazlasıyla vermiş oluyoruz, tekrarını bile yapmış oluyoruz. O yüzden kendi adıma savunduğum fikir hiç de mantıksız gelmiyor. 23 nisandan sonra ders işlemeyen hocalar düşünsün.Sizi tebrik ederim.
Ama bir öğretmen olarak tüm öğretmenlerinde sizin kadar fedakar olmadığını biliyorsunuzdur.
Dediğim gibi 23 Nisan'dan itibaren okula boş gidip geliyor zaten çocuklar.Haziranın sonuna eklenecek bir hafta da gereksiz zaten.
Öğretmenlere 3 ay tatiliniz var denmesinden zerre hazzetmiyorum, ama 2 aylık tatilden sonra 15 güne itiraz edenlere bu kadar tepkili davranmanızda bana çok enteresan geldi.
Bilmiyorum farkında mısınız da biz yine çalışacağız, tatil sadece öğrencilere oldu. Bizim sevinmemizin sebebi seminer dönemini kendi memleketimizde yapacak olmamız. Aksi olsaydı pek çok öğretmen bayramda memlekete dönemeyecekti. Herkes evinin dibindeki okulda görev yapmıyor maalesef.. 10-15 saat mesafelerde görev yapanlarımız da var ben de dahil olmak üzere..aman açsalar nolacak sanki bişi öğrettikleri var
tatil ilan edilince eleştiri bi kenara bayram ettiler öğretmenler bu kadar gönülsüzken eğitim sistemi mükemmelleştirilse nolur
Vay arkadaş ne çok ÖĞRETMEN düşmanı , Öğretmenleri çekemeyen varmış... Sanki verilen bu tatil kararını öğretmenler istemiş gibi. Yıllarca zor şartlarda karın 1 metre olduğu yerde hayatın boyunca hiç soba yakmadığın halde soba yak , kömür odun bitsin milletten okula kömür için çabala Uğraş , Türkçe bir kelime bilmeyen öğrencilere bir harf öğretebilmek için kendini Parçala , faranjit ol, soğuktan titreye titreye ders anlat , sonra kendini bilmez insanlar çıkıp desin ki " sanki bişey öğrettikleri var" ...yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorumaman açsalar nolacak sanki bişi öğrettikleri var
tatil ilan edilince eleştiri bi kenara bayram ettiler öğretmenler bu kadar gönülsüzken eğitim sistemi mükemmelleştirilse nolur
Kendini bilmez diye hakaretin senin nasıl bir şahsiyet olduğunu ortaya koyuyor zatenVay arkadaş ne çok ÖĞRETMEN düşmanı , Öğretmenleri çekemeyen varmış... Sanki verilen bu tatil kararını öğretmenler istemiş gibi. Yıllarca zor şartlarda karın 1 metre olduğu yerde hayatın boyunca hiç soba yakmadığın halde soba yak , kömür odun bitsin milletten okula kömür için çabala Uğraş , Türkçe bir kelime bilmeyen öğrencilere bir harf öğretebilmek için kendini Parçala , faranjit ol, soğuktan titreye titreye ders anlat , sonra kendini bilmez insanlar çıkıp desin ki " sanki bişey öğrettikleri var" ...yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum
Evet öğretmen düşmanları konuya akın etmeye başlamış.
Öğretmenlerin bir şey öğrettiği yok ise çocuklarınızı okullardan alın o zaman sayın veliler. En azından zaman kaybetmemis olurlar.
Hayırdır baya içlenmişsin Öğretmenlere karşı yoksa kendi başarısızlığının nedeni olarak hep Öğretmenleri mi gördün ? Derdini söyle belki yardımcı oluruz:)Gönülsüz öretmenleri almak daha etkili bir çözüm olur hem daha uzuuuun tatilleriniz olur tatilden kaybetmemiş olursunuz
Diplomalarımızı sınav sonuç belgelerimizi ekleyelimmi ?Hayırdır baya içlenmişsin Öğretmenlere karşı yoksa kendi başarısızlığının nedeni olarak hep Öğretmenleri mi gördün ? Derdini söyle belki yardımcı oluruz:)
Mesleğimizi kiskananlar bize en çok sataşanlar :) Üniversite orda, kpss orda, buyursun isteyen öğretmen olsun. Ama şunu da kimse unutmasın ki bu meslek karşıdan atılıp tutulacak bir meslek değil, yüreğinde hissedeceksin, vicdanını ortaya koyacaksın. Yoksa çene yor dur, sadece boş laf..Hayırdır baya içlenmişsin Öğretmenlere karşı yoksa kendi başarısızlığının nedeni olarak hep Öğretmenleri mi gördün ? Derdini söyle belki yardımcı oluruz:)
Piki aPlaGönülsüz öretmenleri almak daha etkili bir çözüm olur hem daha uzuuuun tatilleriniz olur tatilden kaybetmemiş olursunuz
Evet öğretmen düşmanları konuya akın etmeye başlamış.
Öğretmenlerin bir şey öğrettiği yok ise çocuklarınızı okullardan alın o zaman sayın veliler. En azından zaman kaybetmemis olurlar.
gönüllü ya da gönülsüz ne fark eder.genelleme yaparak tüm öğretmenleri katmıyor musunuz?Gönülsüz öretmenleri almak daha etkili bir çözüm olur hem daha uzuuuun tatilleriniz olur tatilden kaybetmemiş olursunuz
merkezlerde sorun yokta insanlar köyleri ve güneydoğuyu unutuyor yorum yaparken.bizim burda okullar açılsaydı iyi olurdu ,heyecanla bekliyorduk.ama ülkenin her bölgesi eşit şartlara sahip değil.sadece turizm için tatil olduğunu sanmıyorum.ama bayramdan sonra güneydoğuya gidecek öğretmenler ve okullardaki öğrencilerin güvenliği ne olacak çok merak ediyorum.bence iyi olmus ertelendigi. zaten kurban bayramiyla bolunecek bir seye benzemeyecekti o ilk hafta.
Ama canım bazilari alıştı işletme okuyup da sınıf öğretmeni olarak atanmaya,içinde kaldıysa demek ki :)Hayır bunu diyen Kişi işletme okumuş 10 Yıldır iş bulamıyor ve KPSS yi kazanamıyorsa bu öğretmenlerin suçu mu ? Madem kıskanıyorsun , öğretmenlerin çok rahat olduğunu düşünüyorsun, çalış seninde olurhem sen yan gelip yatmazsın bütün öğretmenler gibi
Hayır bunu diyen Kişi işletme okumuş 10 Yıldır iş bulamıyor ve KPSS yi kazanamıyorsa bu öğretmenlerin suçu mu ? Madem kıskanıyorsun , öğretmenlerin çok rahat olduğunu düşünüyorsun, çalış seninde olurhem sen yan gelip yatmazsın bütün öğretmenler gibi
Ama canım bazilari alıştı işletme okuyup da sınıf öğretmeni olarak atanmaya,içinde kaldıysa demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?