Ben 2 çocuk velisiyim.
Okuldaki eğitimin,dersin ne kadar işlendiğinin falanda öğretmenler kadar farkındayım.
2. dönem zaten 23 Nisandan sonra okullarda ders neredeyse işlenmiyor,sürekli tatil var 19 Mayısa kadar.
E okulun son 2 haftası sınıfın yarısı bile olmuyor,yine ders işlenmiyor.
Bu kadar ağır bir müfredat ve malesef sonunda bir seçme sınavı olunca bir veli olarak,ne zaman işlenicek bu saçma konularda tekrar edilecek diye panik oluyoruz.
Eğer öğretmenseniz ve bu yaygarayı anlamıyorsanız zaten durum çok fena.
Çocuğum yok, liseyi de üniversiteyi de bitireli çok oluyor. Ama gelecek nesil için Endişe duyuyorum.
Eğitim sisteminin boşluğunu, liseyi bitiren Çocukların çarpım tablosunu yapmaktan aciz olduklarını, Üniversitedeki eğitimlerin de her ile birkaç üniversite kapsamında basitleştirildiğini görmek zor değil ki.
Bir milli eğitim Bakanı geliyor 4+4 diyor, diğeri geliyor eskisi devam etsin diyor, öteki geliyor ÖSS kapsamını Değiştiriyor, bir diğeri Ales'e el atıyor.
Anlık fikirleri ile çığ açtıklarını filan zannediyorlar.
Sonra çarpıklıkları dile getirdiğimizde 'ni ılmiş ıbırtmıyın hirşiy tıkırındı' diyen bir grup malum partili pollyanna bizi iyi düşünmek için seferber etmeye Çalışıyor.
Iyi Düşünelim iyi olsun demek isterdik ama olmayınca da olmuyor işte Sayın seyirciler.
Sizi tebrik ederim.Evet öğretmenim ve biz kendi vakitlerimizden ödün vererek çocuklarla sürekli tekrarlar ve telafiler yapıyoruz ders saati dışındaki zamanlarda.. Her gün 1 saat fazladan okulda durup ek ders yapıyoruz herhangi bir ücret beklemeden hem de.. Ders aralarını ve öğle aralarını saymıyorum bile.. Yani korkmayın 1 haftalık tatil ile sandığınız kadar aksama olmaz. Kaldı ki bu kadar ilgili bir veliyseniz çocuklarınıza kendiniz de ekstradan ders çalıştırıyor ya da özel ders falan aldırıyorsunuzdur.
Onlar iyimser Polly sen depresifayy polyanna deme onlara litfen
Eğitim sisteminin berbat bir halde olduğunun farkındayım zaten.Orası size kalmış.Ama mevcut sistemi düzeltmeden eğitim süresi 365 gün 6 saat olsa da bir cacık olmaz.Mesajların özü bu.
Eğitim sisteminin berbat bir halde olduğunun farkındayım zaten.
Ama değiştiremediğimiz bu düzene uymaktan başka seçeneğimiz yok burda yaşıyor ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak.
Ben evde eğitimimi veriyorum, çok başarılı 2 çocuğum var meraklanmayın efendim.Ne ilgili veliler varmış vay be:) 1 haftayı bu kadar dert edeceğinize bu kadar ilgili bi veliyseniz Eğitim'in sadece okulda olmayacağını bilir evde çocuğunuza kendinizde çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Ama yok okul bi hafta önce açılınca çocukları derece yapacak çünkü...
Aynenn öyleeğitim son yıllarda sürekli eleştiriyoruz zaten,yapılan saçmalıklardan ötürü.
elit Allah aşkına nasıl savunursun bu eğitim SİSTEMİNİ?Evet herşey bitti sıra eğitim sistemini taşlamaya geldi bi yorulmadınız arkadaş ya
Hayır kardeşim, sen aslında dış güçlerin oyuncağı olmuş, faiz lobisinin etkisinde kalmış, muhtemelen paralelci ablalar tarafından beyni yıkanmış bir "öteki" sin. Konuşmaya hakkın yok! Lütfen sus, sadece bu ülkenin "elit" vatandaşları konuşsun....elit Allah aşkına nasıl savunursun bu eğitim SİSTEMİNİ?
ben bir öğretmen olarak diyorum ki son bir kaç yıldır eğitimi mahvettiler amiyane olacak ama içine ettiler.
ya akp nin her yaptığını savunmak yerine hiç değilse çocuklarınızın geleceği olan bir konuda gerçekçi olun gerçekleri görün.
Tüm psikiyatristler ve pedagoglar 4+4+4 sisteminin zararlarindan bahsederken onu hiç bir alt yapı olmadan başımıza getirdiler çocuklar mahvoldu. el yazısı diye bir durum var ki çocukların hali işler acısı, müfredat berbat ne oldugu belli değil onun dışında alan disi atma yapıp hiç ilgisi olmayan branşlar birbirinin görevini yapmaya daha doğrusu yapamamaya başladı.
hiç mi acimiyorsunuz evlatlarınıza hiç mi düşünmuyorsunuz yeni sistem ile heba olan bir nesli?
Örtmenim bir şey sorabilir miyim?Hayır kardeşim, sen aslında dış güçlerin oyuncağı olmuş, faiz lobisinin etkisinde kalmış, muhtemelen paralelci ablalar tarafından beyni yıkanmış bir "öteki" sin. Konuşmaya hakkın yok! Lütfen sus, sadece bu ülkenin "elit" vatandaşları konuşsun....
Tüm ezikler senin gibi olsa, can kurbanÖrtmenim bir şey sorabilir miyim?
Ezik miyim şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?