Karpuz Yata Yata Öğrenci de Tatil Yapa Yapa Büyür! (MEB Atasözü)

Dert etmeyin bu konuda artık hafif davranılmıyor öğretmenlere.Baktınız yetiştiremeyen daha doğrusu keyfi yere çocukları zor duruma sokan öğretmenler var direk müdüre başvurun veliler olarak.Gerekirse müfettiş bile geliyor kısa zaman içinde.Çocuğunuza başarılar dilerim bu arada

Ne denir ki.
Bir de övünüyorlar her şey öğretiliyor diye.Alim oluyoruz sanki her şeyi öğrenince.Daha doğrusu öğreniyormuş gibi yapıp ezberleyince.

Sizi tebrik ederim.
Ama bir öğretmen olarak tüm öğretmenlerinde sizin kadar fedakar olmadığını biliyorsunuzdur.
Dediğim gibi 23 Nisan'dan itibaren okula boş gidip geliyor zaten çocuklar.Haziranın sonuna eklenecek bir hafta da gereksiz zaten.
Öğretmenlere 3 ay tatiliniz var denmesinden zerre hazzetmiyorum, ama 2 aylık tatilden sonra 15 güne itiraz edenlere bu kadar tepkili davranmanızda bana çok enteresan geldi.

valla milleti memnun etmek ne kadar zor bayram öncesi açılsa bu sefer bazı kesim ya bayram dan sonra açılsın memlekete git gel zor oluyo bi kesim tatil meselesi bi kesimde yok niye acılmadı ....elin ağzı torba diğil ki demiş nasrettin hoca da boşa dememiş

Orası size kalmış.Ama mevcut sistemi düzeltmeden eğitim süresi 365 gün 6 saat olsa da bir cacık olmaz.Mesajların özü bu.
Eğitim sisteminin berbat bir halde olduğunun farkındayım zaten.
Ama değiştiremediğimiz bu düzene uymaktan başka seçeneğimiz yok burda yaşıyor ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak.

Bence iyi oldu ablamlar sırf bir hafta için 8 saatlik yolu gidip gelmeyecekler. Okullarda bir hafta geç açılacak zaten.

Eğitim sisteminin berbat bir halde olduğunun farkındayım zaten.
Ama değiştiremediğimiz bu düzene uymaktan başka seçeneğimiz yok burda yaşıyor ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak.

Siz de haklısınız size de bir şey diyemiyorum o kadar sene söylendi hala aynı çünkü.Gönül ister ben de dahil olmak üzere bütün öğrenciler okulun erken açılmasını istesin okulun çok verimli geçmesinden dolayı.Ama yok.Aynı kitabı oku ezberle geç sistemi olduğu sürece kimse okumayı ve okulu kolay kolay sevmeyecek.

Ne ilgili veliler varmış vay be:) 1 haftayı bu kadar dert edeceğinize bu kadar ilgili bi veliyseniz Eğitim'in sadece okulda olmayacağını bilir evde çocuğunuza kendinizde çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Ama yok okul bi hafta önce açılınca çocukları derece yapacak çünkü...

Ben evde eğitimimi veriyorum, çok başarılı 2 çocuğum var meraklanmayın efendim.
Beni şoka sokan bazı öğretmenlerimizin tutumu

Evet herşey bitti sıra eğitim sistemini taşlamaya geldi bi yorulmadınız arkadaş ya
elit Allah aşkına nasıl savunursun bu eğitim SİSTEMİNİ?

ben bir öğretmen olarak diyorum ki son bir kaç yıldır eğitimi mahvettiler amiyane olacak ama içine ettiler.

ya akp nin her yaptığını savunmak yerine hiç değilse çocuklarınızın geleceği olan bir konuda gerçekçi olun gerçekleri görün.

Tüm psikiyatristler ve pedagoglar 4+4+4 sisteminin zararlarindan bahsederken onu hiç bir alt yapı olmadan başımıza getirdiler çocuklar mahvoldu. el yazısı diye bir durum var ki çocukların hali işler acısı, müfredat berbat ne oldugu belli değil onun dışında alan disi atma yapıp hiç ilgisi olmayan branşlar birbirinin görevini yapmaya daha doğrusu yapamamaya başladı.

hiç mi acimiyorsunuz evlatlarınıza hiç mi düşünmuyorsunuz yeni sistem ile heba olan bir nesli?

eğitim oyuncakmı ne alaka

yok yok nebi dedemm bak artık sen git torun sev hadi dedecimm sen olmadın bak çok samimiyetimle söylüyorumm

bide ALLAH analara babalara sabır versin anaaam

Bayram dolayısıyla tatil birleştirildi denmedi ki?
Turizmle ilgili bu tatili uzatma olayı.
Tabi bu insanları savunanlar her zaman iyi yönden bakmasını bilir.
Ülke bu haldeyken bayram çok önemli çok anlamlı çünkü.

bence iyi olmus ertelendigi. zaten kurban bayramiyla bolunecek bir seye benzemeyecekti o ilk hafta.

Hayır kardeşim, sen aslında dış güçlerin oyuncağı olmuş, faiz lobisinin etkisinde kalmış, muhtemelen paralelci ablalar tarafından beyni yıkanmış bir "öteki" sin. Konuşmaya hakkın yok! Lütfen sus, sadece bu ülkenin "elit" vatandaşları konuşsun....

Örtmenim bir şey sorabilir miyim?
Ezik miyim şimdi ben

aman açsalar nolacak sanki bişi öğrettikleri var
tatil ilan edilince eleştiri bi kenara bayram ettiler öğretmenler bu kadar gönülsüzken eğitim sistemi mükemmelleştirilse nolur

vay arkadaş ya, bu konuda da tartışma çıkar mı kk da, çıkarmış,
eee burası tr nin minik bir yansıması olduğuna göre eğitim sisteminin haline şaşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…