Ben zaten dikkat ederseniz eğitimin kalitesi hakkında yorum yapmadım, onun zaten herkes farkında kimse aksini iddia edemez ama 1 hafta geç açılacak diye bunca yaygara da saçmalık değil de nedir? Çok isteyen o 1 hafta evde oturtsun çocuğunu dersin başına..Aslında haklısınız,1 hafta geç açılsa ne,hiç açılmasa ne
Eğitimin kalitesi ortadayken gitmese mi ne çocuklar okula
Çok haklısınız.Açıkçası MEB'in müfredatını gereksiz ve çok ağır buluyorum.O yüzden tatil olması o kadar da büyük problem değil benim için.Her konuda bir iki kelime bilgi ediniyoruz ama hepsinin altı boş.Ee böyle eğitim sistemi varken tatil 1 hafta uzamış bu da dert mi ?
Ben 2 çocuk velisiyim.Ben zaten dikkat ederseniz eğitimin kalitesi hakkında yorum yapmadım, onun zaten herkes farkında kimse aksini iddia edemez ama 1 hafta geç açılacak diye bunca yaygara da saçmalık değil de nedir? Çok isteyen o 1 hafta evde oturtsun çocuğunu dersin başına..
Evet herşey bitti sıra eğitim sistemini taşlamaya geldi bi yorulmadınız arkadaş ya
Evet öğretmenim ve biz kendi vakitlerimizden ödün vererek çocuklarla sürekli tekrarlar ve telafiler yapıyoruz ders saati dışındaki zamanlarda.. Her gün 1 saat fazladan okulda durup ek ders yapıyoruz herhangi bir ücret beklemeden hem de.. Ders aralarını ve öğle aralarını saymıyorum bile.. Yani korkmayın 1 haftalık tatil ile sandığınız kadar aksama olmaz. Kaldı ki bu kadar ilgili bir veliyseniz çocuklarınıza kendiniz de ekstradan ders çalıştırıyor ya da özel ders falan aldırıyorsunuzdur.Ben 2 çocuk velisiyim.
Okuldaki eğitimin,dersin ne kadar işlendiğinin falanda öğretmenler kadar farkındayım.
2. dönem zaten 23 Nisandan sonra okullarda ders neredeyse işlenmiyor,sürekli tatil var 19 Mayısa kadar.
E okulun son 2 haftası sınıfın yarısı bile olmuyor,yine ders işlenmiyor.
Bu kadar ağır bir müfredat ve malesef sonunda bir seçme sınavı olunca bir veli olarak,ne zaman işlenicek bu saçma konularda tekrar edilecek diye panik oluyoruz.
Eğer öğretmenseniz ve bu yaygarayı anlamıyorsanız zaten durum çok fena.
Boşuna laf anlatmaya çalışma arkadaş....Eğitimin içinde olan biri olarak söylüyorum ki elit eğitim sistemimiz bildiğin çorba.
Aslında haklısınız,1 hafta geç açılsa ne,hiç açılmasa ne
Eğitimin kalitesi ortadayken gitmese mi ne çocuklar okula
Çocuğum yok, liseyi de üniversiteyi de bitireli çok oluyor. Ama gelecek nesil için Endişe duyuyorum.
Eğitim sisteminin boşluğunu, liseyi bitiren Çocukların çarpım tablosunu yapmaktan aciz olduklarını, Üniversitedeki eğitimlerin de her ile birkaç üniversite kapsamında basitleştirildiğini görmek zor değil ki.
Bir milli eğitim Bakanı geliyor 4+4 diyor, diğeri geliyor eskisi devam etsin diyor, öteki geliyor ÖSS kapsamını Değiştiriyor, bir diğeri Ales'e el atıyor.
Anlık fikirleri ile çığ açtıklarını filan zannediyorlar.
Sonra çarpıklıkları dile getirdiğimizde 'ni ılmiş ıbırtmıyın hirşiy tıkırındı' diyen bir grup malum partili pollyanna bizi iyi düşünmek için seferber etmeye Çalışıyor.
Iyi Düşünelim iyi olsun demek isterdik ama olmayınca da olmuyor işte Sayın seyirciler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?