Örgü karpuz dilimli bebek patiği

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
slm kızlar bende eltimin kızına yaptım çok şeker oldu bakalım sizde beğencekmisiniz ben çok beğendim.

Eklentiler

• $Photo-0024.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 337
  • $Photo-0025.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 524
bende ancak bu kadar yapabildim 30 numara ayağahihoyyyt ekleyen arkadasa çok tsk ediyorumalkisalkisalkis

Eklentiler

• $Resim 005.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 305
  • $Resim 006.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 660
  • $Resim 007.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 303
benım buzguler resımdekı gıbı durmuyor pek bıraz ayrık oluyor onu demek ıstedım canım.

cnm saydınmı bilmem ben beyazı 9 sıra yaptım sennki kaç sıra göremedim :kedi: ama yinede güzel olmuş ilklerde olur böle şeyler olumunekankayizsmile

çok güzelmiş anneme gösterdim hemen o da yapıcak ellerinize sağlık a.s.

uzun zamandır yoktum beğenmenize çok sevindim bende dayımın kızına örmüştüm :)

Bu arada ip patik ipi naylonsuz yumuşak olanından tığda ben numarasız patik tığı kullandım bi tarafı düz bi tarafı çengelli olandan ince oldukları için sıkı örebiliyosunuz resimdeki patikte karpuzlu yerinde pembe olan yer sıkı beyaz olan yer normal örülürse böyle büzülüyor,

okul nedeniyle başka şehirdeydim ve netim yoktu kusura bakmayın yabangülümede ayrıca teşekkür ederim ilgilendiği için

rica ederim canım.kulağım çınladı hemen geldim:)opuyorumnanaktan

Hehehe buseferde öbür kulağını çınnatiyim çok güzel anlatmışsın

çok güzel olmuş alkisalkisalkis emeğinize sağlık

sabahtan beri patik örneği arıyorum nette ama hiç kimse sizin kadar güzel anlatamamış. oğluma yapmayı düşünüyorum teşekkürler paylaşım için opuyorumnanaktan

yabangülü arkadaşım çok açıklayıcı bir şekilde anlatmışsın, internette görmüştüm ama anlayamamıştım,en kısa zamanda ben de deniycem İnşallah....Tekrar teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…