Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 3,5 numaralı şişle ördüm..
ponpon için 2 parmağının ucuna ipleri yaklaşık 35-40 kere doluyorsun iki parmağının tam ortasından
sıkıca bağlayıp parmaklarından çıkarıyorsun sonra ucundan kesiyorsun yuvarlak bi form vererek kısaltıyorsun bilmem anlatabildimmi?
Bence güzel olmuş canım güle gle kullanın.Ben tek renk ördüm iki renkle örmeyi beceremem diye:hulya: Bir çift mavi ördüm ,beyazın tekini ördüm teki öyyle bekliyo bakalım bebiş doğmadan örerim herhaldekaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnm..iki renk benide biraz zorladı ama yaptım...bende henüz bitanesini yaptım ötekisini kızımdan fırsat bulursam yapcam sanada hayırlı dogumlar...
kızlar ben evlı falan degılım bebegımde yok ama tarıf cok hosuma gıttı yapayım dedım ama cok buyuk olmus kendım gıycem nasıl olmus ı bakın ama kucuk nıye olmadı tam verdıgınız boyutta yapmıstım ama anlamadım