• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü karpuz dilimli bebek patiği

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ya çok güzel duruyo.. ellerine sağlık anneme söyleyim hemen örsün beinm bebişimeee

cnm kaç numara şiş lazım bunun için...bide üstündeki pomponu nasıl yapcaz...

ben 3,5 numaralı şişle ördüm..
ponpon için 2 parmağının ucuna ipleri yaklaşık 35-40 kere doluyorsun iki parmağının tam ortasından
sıkıca bağlayıp parmaklarından çıkarıyorsun sonra ucundan kesiyorsun yuvarlak bi form vererek kısaltıyorsun bilmem anlatabildimmi?

:hulya::hulya::hulya::hulya: ilk kez örgü ören biri için idare eder sanırım...büzüştürmesini pek iyi yapamadım ama neyse...

Eklentiler

• $SDC12859.jpg
    $SDC12859.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 176
  • $SDC12860.jpg
    $SDC12860.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 669
Bence güzel olmuş canım güle gle kullanın.Ben tek renk ördüm iki renkle örmeyi beceremem diye:hulya: Bir çift mavi ördüm ,beyazın tekini ördüm teki öyyle bekliyo bakalım bebiş doğmadan örerim herhaldekaydirigubbakcemile3

tşk ederim cnm..iki renk benide biraz zorladı ama yaptım...bende henüz bitanesini yaptım ötekisini kızımdan fırsat bulursam yapcam :D sanada hayırlı dogumlar...

kızlar ben evlı falan degılım bebegımde yok ama tarıf cok hosuma gıttı yapayım dedım ama cok buyuk olmus kendım gıycem nasıl olmus ı bakın ama kucuk nıye olmadı tam verdıgınız boyutta yapmıstım ama anlamadım

Eklentiler

• $Görüntü023.jpg
    $Görüntü023.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 176
bende verilen modelden daha küçük yaptım ama genede bayaa büyük oldu kızım 2-3 yasında anca giyer :)

benim de ilk yaptığım ççok büyüktü sonra kafama göre küçülte kçülte yaptım bi tane

Back