Karnınızı Okşayınca Bebeğiniz Tepki veriyor mu?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?

Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?
bende bu sabah oldu, ve 10 dakika boyunca oynadi.. Sanki icimde biseyler patliyo gibi. sabah 5 ti . uyutmadi bi

ben her aksam oynuyorum kizimla elimle ovuyorum kimildiyor hafif durtuyorum tekme atiyor bazen gece solum yatiyorum ve ogle oksuyorum gobigimi hemen hareketleniyor :)

Benim de öyle ama yana yattığımda çok hareket ediyorsa acaba rahat mı edemedi diyorum, pozisyonumu değiştiriyorum :)Yoksa hiç durmuyor prensesim.

Evet hep oynuyor benim yaramaz. Hatta gobegimin alto altini Hizli Hizli keslee gibi yapinca hemen tepki veriyor. Tapki veriyor buiyi bbirşey yani:)

Evet,ama onların da uyku saati varmış,çok da rahatsız etmeyin bebişleri :) Doktorlar 2 saatte bir en az 10 oynama olmasını sağlıklı kabul ediyor.

Evet,ama onların da uyku saati varmış,çok da rahatsız etmeyin bebişleri :) Doktorlar 2 saatte bir en az 10 oynama olmasını sağlıklı kabul ediyor.
bizim kiz sabah beni uyandirmak adina zaten 15 defa hareket diyor yarim saat icinde :)
gunduzleri saymiyorum bile :)
masallah bebislerimize

Benim oglusum da kimil kimil gun icinde. Arada bir yer degistiriyor. 20. Haftalarda en rahat pozisyonunu ariyormus geceleri soluma yattigimda onun da rahat ettigini hissediyorum. Bana degil de babasi geceleri ben uyurken seviyo bazen, hareketlerine uykudan uyaniyorum. Oglum babasina aşık simdiden ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…