• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnın inmemiş doğuma daha var muhabbeti

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
kızlar sizde yaşamışsınızdır etraftaki yaşlı teyzeler hamileler için sürekli bişeyler söylerler :)
benimde doğum yakın ve her gören bir yorum yapıyor yok daha karnın inmemiş var daha, yok epey inmiş doğum yaklaşmış gibi.
benim kendi düşüncem ise karnım son haftalarda oldukça aşağı indi ve sanki küçüldü.bebişim epey aşağıda fakat sanırım doğum için daha da aşağı inmesi lazım bunu nasıl anlarım ve bir anda sancıylada aşağı inebileceği söyleniyor bir anda böyle bişey oluyor mu doğru mudur?

canım sancıyla biranda indiğini duymadım ama bu durum kişiden kişiye değişiyo..benimki hep aşağıdaydı hala da öyle heran doğum yapacak gibi doktor dikkat etmemi söyledi:(
görünüşte aşağıya inmeden de doğum olabiliyo diye duydum ben..

canım bende aynı şeyi çok duydum hatta göğüs ile karnımın arasında 4 parmak pay olması lazım diyip durdular ... en sonuncuyu doğumdan 2 gün evvel sölediler ama bende tutmadı bu tez :))

hım o zaman ben heran doğurabilirim bu durumda :))
demekki iyice inmesine gerek yok nasılda uyduruyorlar di mi kaydirigubbakcemile

4 parmak muhabbetini evet bende de ölçüyolar hatta ben bile bakmaya başladım kaydirigubbakcemile2

kızlar aynı şey benim için de geçerli,karnım aşağı indi zaten kasıklarımda ağrılar hissetmeye başladım,belli yani bebişim çöktü aşağıya doğru sanki...hafif hafif çatırdamalarda başladı o kadar krem kullanmama rağmen....yaa bana da karnım küçülmüş gibi gelio...demekki hemen herkes aynı şeyleri yaşıo...içim rahatladı...allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..

mhrmh benimde karnım küçüldü gibi geliyo ve aynen o kadar dikkat etmeme rağmen çatlaklar belirdi herşey vakti gelince tek tek gerçekleşiyor demekki.az kaldı çok azz hemde :)

ayşegül demekki dedikleri gibi bir anda yani son anda da inebilirmiş doğru yani..bakalım bizimkiler iniverdi son günler artık bakalım neler görücez

valla canım benim karnımda yukaraydı dogum zamanım yaklastı diyince hemen buyukler aaaaa senin karnınn yukarda daha dogurmazsın sen diyolardı valla sancım tututu suyum geldi hala daha karnım yukardaydı kişiden kişiye deyişiyo bu

benim karnım son haftada indi 39. haftadaki kontrolde doktor artık iyice kanala yerleşmiş bebek dedi
40.haftda normal doğum yaptım herkeste farklıdır bu siz söylenenlere kulak asmayın

karnın küçüldüyse suyun azalıyordur dikkat et.karın aşağı yukarı muhabbeti doğru canım.benim oğlum doğum yaklaştıkça yukarı dayandı.ağzıma girecekti neredeyse.o teyzeler bana da sen doğuramazsın dediler.nihayetinde bebek rahimden uzaklaşmış yukarı doğru sezercik oldum...rahatı iyidi tabi içeride

benim karnım da çok yukardaydı 37 haftada doğdu bebeğim.doğuma girerken bile karnım yukarıdaydı bebeğim son anda 10 dk içinde indi çok şükür..

Back