C Cikita Muz Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 1.962 4.967 2 Ocak 2016 Konu Sahibi Cartedor #21 Esmaa_ytr .!.: Yaptim bu dedigini bir fark olmadi, ne icin bu? Genişletmek için tıkla... Benim babam doktor böyle yaptırmıştı bide. İç organlarda sorun olunca, sarsıldıklarında ağrı oluyor sanırım. Bazen doktorlar yaptırıyor Tabi en önemlisi karın muayenesi ama bilmeden yapmak zor Geçmiş olsun
Esmaa_ytr .!.: Yaptim bu dedigini bir fark olmadi, ne icin bu? Genişletmek için tıkla... Benim babam doktor böyle yaptırmıştı bide. İç organlarda sorun olunca, sarsıldıklarında ağrı oluyor sanırım. Bazen doktorlar yaptırıyor Tabi en önemlisi karın muayenesi ama bilmeden yapmak zor Geçmiş olsun
Cartedor Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 1.933 2.633 2 Ocak 2016 Konu Sahibi Cartedor #22 kardelen-78 .!.: Miyom olabilir. Benim de ağrı özellikle belime vururdu. Genişletmek için tıkla... Evet belime vuruyo. Ben bir dogum kontrol hapi kullandim, o zaman basladi bu agru. Iki ay sonra biraktim geri, ama agri hala devam e Cikita Muz .!.: Benim babam doktor böyle yaptırmıştı bide. İç organlarda sorun olunca, sarsıldıklarında ağrı oluyor sanırım. Bazen doktorlar yaptırıyor Tabi en önemlisi karın muayenesi ama bilmeden yapmak zor Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Anladim, cok sagol
kardelen-78 .!.: Miyom olabilir. Benim de ağrı özellikle belime vururdu. Genişletmek için tıkla... Evet belime vuruyo. Ben bir dogum kontrol hapi kullandim, o zaman basladi bu agru. Iki ay sonra biraktim geri, ama agri hala devam e Cikita Muz .!.: Benim babam doktor böyle yaptırmıştı bide. İç organlarda sorun olunca, sarsıldıklarında ağrı oluyor sanırım. Bazen doktorlar yaptırıyor Tabi en önemlisi karın muayenesi ama bilmeden yapmak zor Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Anladim, cok sagol
Cartedor Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 1.933 2.633 5 Ocak 2016 Konu Sahibi Cartedor #23 Kizlar aranizda hic emar cektirdinizmi, ama vaginadan bi sivi verilen emarden?