Karnimin sag tarafinda agri

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.933
2.633
Iyi aksamlar kizlar,konuyu ilgili bolume actim ama cevap alamadim.
Ben artik cok biktim dayanamiyorum... Ayin uc haftasi biyerim agriyo biktim artik. Bi hafta regl oluyorum, sonuna dogru karnimin sag tarafinda ve belimin sag tarafinda bi agri basliyor ve uc iki hafta suruyo. Sonra bi hafta rahatim, ve geri regl oluyorum. Bu dorr aydir boyle, gecer diye doktora gitmedim, erteledim. Simdi jinekolojiden randevu aldim ama bi ay sonra. Hic benim gibi bisey yasayan oldumu? Sizce ciddi biseymidir. Simdiden cok tesekurler.

Geçmiş olsun neden 1 ay sonrasına aldınız ki? Şimdiye kadar boşuna beklemişsiniz..
Bilmiyorum ama acaba pıhtı kalıyo olabilirmi adet döneminden sonra içerde

Sağ taraf deyince benim aklıma safra kesesi geliyor ama.
Dahiliyeye de gidin bence.

EGer yumurtalik tarafinda ise endometriosis ya da miyom olabilir, ostrojen cok yuksek oldugu zaman hissedilir.
Ultrasonla anlasilir ama panik olmayin, cok yaygin bu tur agrilar.

Ultrasonda anlasilir ne oldugu. Sirtiniza dogru da yayiliyorsa bobrek tasi da olabilir. Gecmis olsun.

Direk apandiste ve yumurtalıkta kist var mi ona bakarlar. Kendimden biliyorum geçmiş olsun

Gecer diye bekledim salak
Geçmiş olsun neden 1 ay sonrasına aldınız ki? Şimdiye kadar boşuna beklemişsiniz..
Bilmiyorum ama acaba pıhtı kalıyo olabilirmi adet döneminden sonra içerde
Gecer diye bekledim salak gibi yaa. Randevu gec veriyo doktor ondan. Ama aile doktorunada gidicem yarin

Sağ taraf deyince ya böbrek ya safra kesesi geliyor aklıma.
Beliniz ve biraz arka tarafa yayılıyorsa böbrek ağrısı olması muhtemeldir.
Regl döneminden sonra demeniz de bunu kuvvetlendiriyor.
Üşütüyorsunuz ve böbreklerini yanlış yaşam stilinizle zorluyor olabilirsiniz.
Bence 1 ay beklemek aşırı uzun bir süre, haftaya ilk bulduğunuz doktora atın bir kendinizi.

4 ay beklenir mi gecer diye? Belli ki gecmiyo yani. Neyse muhtemelen cok onemli bi durum yoktur. Yumurtalik gibi dusundum ben ama burdan teshis koymamiz cok sacma.

Ayağa kalk, ayak parmaklarının üzerinde dur, balerin gibi. Sonra normal yere basış şekline dön, sertçe biraz ama. Yani parmak üstünde yüksel, in. Ağrın oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…