Iyi aksamlar kizlar,konuyu ilgili bolume actim ama cevap alamadim.
Ben artik cok biktim dayanamiyorum... Ayin uc haftasi biyerim agriyo biktim artik. Bi hafta regl oluyorum, sonuna dogru karnimin sag tarafinda ve belimin sag tarafinda bi agri basliyor ve uc iki hafta suruyo. Sonra bi hafta rahatim, ve geri regl oluyorum. Bu dorr aydir boyle, gecer diye doktora gitmedim, erteledim. Simdi jinekolojiden randevu aldim ama bi ay sonra. Hic benim gibi bisey yasayan oldumu? Sizce ciddi biseymidir. Simdiden cok tesekurler.
Sirtima dogru yayiliyo evet, ama hep reglimden sonra geliyo ben o yuzden hep yumurtalik diye dusundum ama hic bi bilgimde yokUltrasonda anlasilir ne oldugu. Sirtiniza dogru da yayiliyorsa bobrek tasi da olabilir. Gecmis olsun.
Gecer diye bekledim salak gibi yaa. Randevu gec veriyo doktor ondan. Ama aile doktorunada gidicem yarinGeçmiş olsun neden 1 ay sonrasına aldınız ki? Şimdiye kadar boşuna beklemişsiniz..
Bilmiyorum ama acaba pıhtı kalıyo olabilirmi adet döneminden sonra içerde
Tesekur ederim hepsine gidicem. Ben hemen kist diye dusunmustum ama hepsi olabilirSağ taraf deyince benim aklıma safra kesesi geliyor ama.
Dahiliyeye de gidin bence.
Sag tarafta var ama az. Belim daha cok agriyorkasıklarda ağrı var mı?
hayir hic olmadimHic ameliyat oldun mu
Yaptim bu dedigini bir fark olmadi, ne icin bu?Ayağa kalk, ayak parmaklarının üzerinde dur, balerin gibi. Sonra normal yere basış şekline dön, sertçe biraz ama. Yani parmak üstünde yüksel, in. Ağrın oluyor mu
Evet belime vuruyo. Ben bir dogum kontrol hapi kullandim, o zaman basladi bu agru. Iki ay sonra biraktim geri, ama agri hala devam ediyoMiyom olabilir. Benim de ağrı özellikle belime vururdu.