Karnimin asagiya inmesi

canim dun kv kizim karnin inmiş dedi ama ben hissetmedim hiç .bebeğimde donmuş cok şukur 32 tamaminda usgdaydim :) nihayet dondu benimkide

canim dun kv kizim karnin inmiş dedi ama ben hissetmedim hiç .bebeğimde donmuş cok şukur 32 tamaminda usgdaydim :) nihayet dondu benimkide

sevindim canim benim donmesine :)
benim 28 den beri donuk.
persembe randevudaydik basini kanala dayamis ama girmemis dedi doktorumuz.
2 gundur asagiya dogru ittiriyor kendini bakalim 2 temmuzda randevumuz var

sevindim canim benim donmesine :)
benim 28 den beri donuk.
persembe randevudaydik basini kanala dayamis ama girmemis dedi doktorumuz.
2 gundur asagiya dogru ittiriyor kendini bakalim 2 temmuzda randevumuz var
maşallah kizina nekadar ondeymiş boyle doktoruna sordunmu dogum tarihin etkilermi diye benimki sadece3 gun onde

maşallah kizina nekadar ondeymiş boyle doktoruna sordunmu dogum tarihin etkilermi diye benimki sadece3 gun onde

bnm kızım 2 hafta önde..
doktor etkiler dedi yani ultrasonda 40ı doldurursa sezeryan olur yada suni sancı ile dogum başlar fazla bekletmezler içerde sanmıyorum.
kızcem babası gibi sabırsız olucak sanırım

bnm kızım 2 hafta önde..
doktor etkiler dedi yani ultrasonda 40ı doldurursa sezeryan olur yada suni sancı ile dogum başlar fazla bekletmezler içerde sanmıyorum.
kızcem babası gibi sabırsız olucak sanırım
maşallah.benn bu siralar cok kotuyum yatamiyorum oturamiyorum feci agirlastim 9cu ayimi dusunemiyorum bile.uyku pozisyonu bulamiyorum

maşallah.benn bu siralar cok kotuyum yatamiyorum oturamiyorum feci agirlastim 9cu ayimi dusunemiyorum bile.uyku pozisyonu bulamiyorum
uyku pozisyonu ve oturmada bende sıkıntı çekiyorum ya otururken dikine degil de yayarak bacakları açarak oturuyorum.
yürürken aşırı başını aşagıda hissediyorum zaten bu sıkayetimi söyledim ultrasonla bakalım dedi ve kanala dayamış dedi cnm.

ben tam aksine dikine rahat oluyorum bide sirr agrim cok fazla uykuya hasretim resmen olsun bebişime değer canim yeterki iyi olsunlar

vısnelı turta
cıleklı turta
kızlar ıstah acarsınız valla
yerım sızın bebıslerınızı ya
hıckırınca hıssedıyorum dedın ya
allahım esırgesın kuzusunu
bende ne zaman hıssederım acaba
bı an önce buyusede tepıklese benı artık

insallah sende hissediceksin canim benim zaman okadae hizli geciyor ki..
herkez hissediyor hickirmasini ayirt edebiliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…