Insallah canım umarım hersey yolunda gider. Bu arada boy da fl ile 0.7 Yi çarparak bulunur.
Seninkinin fl si 63.8×0.7=44.66 cm gayet güzel maşallah boyu
himm iyi ozaman. birtanem sagolasin insallah az kaldi kiz sunun surasinda
inşallah tatlımRica ederim canım hayırlısıyla kavusuruz inşallah minislerimize
canim dun kv kizim karnin inmiş dedi ama ben hissetmedim hiç .bebeğimde donmuş cok şukur 32 tamaminda usgdaydim :) nihayet dondu benimkideSelam kizlar 33+0 im karnim baya indi nefes alisim duzeldi eskiden sıkistiriyordu baya simdi rahatim gogusum alti baya bosaldi esim de fark etti bu durumu.
yururken asagida vajinaya dogru baya agirlik hissediyorum baski oluyor.
uzun zamandir da cati agrim var yarin kontrolum var acaba bebek dogum kanalina mi indi?
bazen karnim tas gibi kesiliyor ve bebek hickirdiginda hemen hemen vajinama yakin hissediyorum gup gup atiyor orda..
canim dun kv kizim karnin inmiş dedi ama ben hissetmedim hiç .bebeğimde donmuş cok şukur 32 tamaminda usgdaydim :) nihayet dondu benimkide
maşallah kizina nekadar ondeymiş boyle doktoruna sordunmu dogum tarihin etkilermi diye benimki sadece3 gun ondesevindim canim benim donmesine :)
benim 28 den beri donuk.
persembe randevudaydik basini kanala dayamis ama girmemis dedi doktorumuz.
2 gundur asagiya dogru ittiriyor kendini bakalim 2 temmuzda randevumuz var
maşallah kizina nekadar ondeymiş boyle doktoruna sordunmu dogum tarihin etkilermi diye benimki sadece3 gun onde
maşallah.benn bu siralar cok kotuyum yatamiyorum oturamiyorum feci agirlastim 9cu ayimi dusunemiyorum bile.uyku pozisyonu bulamiyorumbnm kızım 2 hafta önde..
doktor etkiler dedi yani ultrasonda 40ı doldurursa sezeryan olur yada suni sancı ile dogum başlar fazla bekletmezler içerde sanmıyorum.
kızcem babası gibi sabırsız olucak sanırım
uyku pozisyonu ve oturmada bende sıkıntı çekiyorum ya otururken dikine degil de yayarak bacakları açarak oturuyorum.maşallah.benn bu siralar cok kotuyum yatamiyorum oturamiyorum feci agirlastim 9cu ayimi dusunemiyorum bile.uyku pozisyonu bulamiyorum
ben tam aksine dikine rahat oluyorum bide sirr agrim cok fazla uykuya hasretim resmen olsun bebişime değer canim yeterki iyi olsunlaruyku pozisyonu ve oturmada bende sıkıntı çekiyorum ya otururken dikine degil de yayarak bacakları açarak oturuyorum.
yürürken aşırı başını aşagıda hissediyorum zaten bu sıkayetimi söyledim ultrasonla bakalım dedi ve kanala dayamış dedi cnm.
ben tam aksine dikine rahat oluyorum bide sirr agrim cok fazla uykuya hasretim resmen olsun bebişime değer canim yeterki iyi olsunlar
bel ve cati agrim var benimde.
aynen ogle birtanem saglikli olsunlarda
amin canim aZ kaldi baya
onu bilemem ama bence benim kizim en fazla 38i bekler gibime geliyo :) senin tahminin varmi?? :)kirgincicekler evet canim ya az kaldi heyecan dorukta :)
bayrama denk gelir mi gelmez mi bilmiyorum onu dusunuyordum :)
onu bilemem ama bence benim kizim en fazla 38i bekler gibime geliyo :) senin tahminin varmi?? :)
vısnelı turta
cıleklı turta
kızlar ıstah acarsınız valla
yerım sızın bebıslerınızı ya
hıckırınca hıssedıyorum dedın ya
allahım esırgesın kuzusunu
bende ne zaman hıssederım acaba
bı an önce buyusede tepıklese benı artık