Karnimin asagiya inmesi

zaman yaklasinca hassaslasiyoruz
yatiyorum ben otururken sıkinti cekiyorum dikine degil yayiyorum kendimi az onu yarin doktora sorucam eminim ki kizcem kafani kanala dayadi ondan degisti hareketlerimm
Bende dik oturjnca hemen kaskati kesiliyor bacagiyla ittiriyor kaburgama dogru sikisyrlar heralde buda bni hic oturtmyr 7 24 yatyrm otrmam gerektigi zamanda yayilarak oturmak zornda kalyrm

Bende dik oturjnca hemen kaskati kesiliyor bacagiyla ittiriyor kaburgama dogru sikisyrlar heralde buda bni hic oturtmyr 7 24 yatyrm otrmam gerektigi zamanda yayilarak oturmak zornda kalyrm

sanirim evet rahatsiz oldugunu belli diyorlar :)
sag salim dogsunlarda eskisi
gibi uyumayi oturmayi yurumeyi ozledim..
kizlar yuruyus yapamiyorum ya 5 dk sonra catima cok kotu agri giriyor zaten asagiya baski hissediyorum die penguen gibi bir o yana bir bu yana sallaniyorum :/

O sorun bendede var 5 10 dk yurusem hemen kasiklarima igne batiorms gbi agri giriyor bide cati kemklermde agriyor hatta okdr kotu oluyorm ki cisimi yaparken bile zorlanyrm ikinma istegi gelior

O sorun bendede var 5 10 dk yurusem hemen kasiklarima igne batiorms gbi agri giriyor bide cati kemklermde agriyor hatta okdr kotu oluyorm ki cisimi yaparken bile zorlanyrm ikinma istegi gelior

hmm normal ozaman demekki :/ ben yuruyuslerimi durdurdum yarin doktora sorucam genede eskiden her aksam 10 15 dk yururdum simdi cikmak istemiyorum agri oluyor diye evde salondan mutfaga giderken bile catim agriyor 10 dk yurusem mahfolurum herhalde..
agirlastim simdidenn

Ben biraz fazla yürüsem karnım semsert oluyor,aslında bu kaç aydır böyle.

Benim bu bir kaç haftadır kızımın hareketleri biraz azaldı sanki,büyüdüğü için midir?Netten bakıyorum hareketler azalır diyo.

Ama yurumen lazm dogumun zor olur yoksa bnim agrilarm olmasina ragmen doktorum yuruyebldgn kadar yuru bol bol yurumen lazm dedi bnde frsag bldukca yuruyorm ama sen doktoruna sorarsn genede tabi

Yavas yavss yeri daraliyor artk normal

Ama yurumen lazm dogumun zor olur yoksa bnim agrilarm olmasina ragmen doktorum yuruyebldgn kadar yuru bol bol yurumen lazm dedi bnde frsag bldukca yuruyorm ama sen doktoruna sorarsn genede tabi

yarin soriyim ozaman canim banada yuru diycek desene..
kolay olur diye duydum hep cevremde ama agri olunca korktum kestim

T tombul cilek nasilsin?
biz gittik bugun sikayetlerimizi soyledik muayne olduk ultrasonla doktor amcamiza degil de teyzemize gittik bu sefer :)
teyzemiz bize 2 kilo 211 gram olmus dedi ve basini kanala dayamis ama girmemis dedi :)
yani o yzuden asagida hissetmen gayet normal dedi :)
suan icin normal dogum gozukuyor ama gunu gecerse degisir dedi :)

Maşallah arkadaşım. Sanırım sen benden 2 hafta önde sin. Bende bugün doktora gittim doktor 34 haftalik görünüyor dedi 2080 gr olmuş bebisim erken doğum olabilir dedi temmuz boyunca bekle sen dedi yani heran hazır olmam lazım . Benimkide çok şükür dönmüş ve başını kanala dayamis hatta iyice asagida dedi doktor yerleşmiş bu dedi :) sipa geçen hafta başı yukardaydi korkmustum bende donmicek sezeryan olmak zorunda kalicam diye neyse ki donmus oglusum

masallah sizede yok ayni haftalardayiz bizde 34 uz
hmm benimki sadece kanalin girisinde beklio senin erken gelebilir demek valla bende normal istiyorum insallah normalndogururuz kiz

kizlar normalde 32 iz ama 2 hafta erken dollenme oldugu icin 34 uz simdi doktordan geldik sadece bu ultrason fotosunu verdi altinda olculer var genelde bas olcusuyle mi haftasi belli ?
sadece bpd
hc
fl var kilosunu arkaya yazdi eliyle?
birde boyu nasil hesapliyorduk ?

Eklentiler

• 2015-06-11 14.05.12.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 63
Bizimde bugün kontrolümüz vardı oğlusum dönmüş 30+0 kilomuzda 1800 gr boyuda 42cm bir sonra ki kontrol temmuzun 9u 4hafta çok degilmi herşey yolunda dedi dr um suyuda iyi dedi ben iki hafta sonra çağıracağını düşünmüştüm

masallah sizede yok ayni haftalardayiz bizde 34 uz
hmm benimki sadece kanalin girisinde beklio senin erken gelebilir demek valla bende normal istiyorum insallah normalndogururuz kiz

Insallah canım umarım hersey yolunda gider. Bu arada boy da fl ile 0.7 Yi çarparak bulunur.
Seninkinin fl si 63.8×0.7=44.66 cm gayet güzel maşallah boyu

Arayi biraz fazla koymuş artık 2 haftada bir cagirmasi lazım. Için rahat etmiyosa doktoru boşver sen 2 hafta sonra git

34 ten sonra 2 haftada bir oluyormus ben 2 hafta 1 ere dusurdu cunku yeni
masallah iyimis canim donmuste..
benim kiz 28 de donmustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…