Karnımın altkısmı atıyor?

smyygrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
208
56
38
35
Merhaba bayanlar..
Göbek deliğimden yaklaşık 4-5 patmak altı pıt pıt atıyor resmen birkaç dakika sürüyor sonra kesilîyor bir iki gün öncede olmuştu . Ayın 2 sine kadar adet olmam gerek sizce nedir bu

Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla anlaşılan istiyorsun ama emin değilim tabi ki de neticede ben de bilemem :) ama aynı belirti bende de vardı seğirme gibi ve bebeğin hareketleri başlayana kadar devam etti..sen yine de test yap belli olur..

Ya evet çok istiyorum :))) hani göz seyirirya aynı öyle ama tam karnım değil karnımdan dört beş parmak aşşağısı sendede böylemiydi gerçekten adetime üç gün falan var test yapsam çıkarmıki???

nabzindir. ins hamilesindir istiyorsun sanirim ama hamile olsanda canim onun bebek olmasi imkansiz benim uc ayim bitti hala bi hareket yok. 16-28 haftalarda hareketler hissedilirmis.

nabzindir. ins hamilesindir istiyorsun sanirim ama hamile olsanda canim onun bebek olmasi imkansiz benim uc ayim bitti hala bi hareket yok. 16-28 haftalarda hareketler hissedilirmis.
Bu hareket falan değil ama gözseyirmesi gibi gaz falanda değil

Bu hareket falan değil ama gözseyirmesi gibi gaz falanda değil
banada diyolardi seyirme olmuyormu pirpir diyede gazdan baska sanci hareket hissetmiyorum netede baktim bebekler 7.haftadan sonra hareketlenirmis ama anlasilmazmis hissediyorum diyenler hep gaz hareketiymis karistiriyolarmis. ben boyle dusunuyorum yaniliyorda olabilirim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…