Karnımdan ses geliyor

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
kızlar karnımdan mı midemden mi bilmiyorum sürekli ses geliyor aç olsam da olmsam da cok rahatsız edici bi surum nedeni nedir sizce ve ne yapablrm ?

aynı durum bende de var yaklaşık 3 snedir sürmekte ve ben bir çaresini bulamadım özellikle sınav vb sessiz ortamlarda beni rezil ediyor,bunu bir çaresii yok mudur?

aynen bende de öyle aç olsam da olmasamda hele ki bi sınava falan gidim yada sessiz ortama şekilden şekile giriyorum ya kötü bi durum

bağırsakta ya da midede gaz oluyor. genellikle stresle alakalı. bir de yediğimiz içtiğimizle. bol bol yoğurt yiyin, gazlı içecekler içmeyin. midenizi boş bırakmayın, boş mideden daha çok ses çıkar yanınızda hep böyle durumda ağzınıza hemen atacağınız leblebi, kuruyemiş gibi şeyler olsun, özellikle leblebi midedeki gazı-asiditeyi bastırır. bir de sınavda çok su içmeyin o da gurultu yapıyor şimdilik aklıma gelenler bunlar. ben de senelerdir bu sorunla uğraşıyorum, derslerde sınavlarda daha fazla yaşıyorum bu sorunu ( psikolojik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…