Karnımdaki bu şey sizce ne olabilir.?.

Bibakipcikicam98

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
20
4
1
27
Merhaba arkaraslar benim karnimda cok acayip seyler oluyor. Bir kizim var 3 yasinda. Onun dogumundan 6 ay sonra gobegimin hemen sol tarafinda cok hafif bi sislik fark etmistim ama hic dikkate almadim. Yalnız bu bazen gercekten can sıkıcı dereceye ulasmisti. Bildiginiz karnimda bebek ayagi varmista bebek tepmis gibi bir sislik olusur 2 3 saniye icinde saga sola dogru kayip giderdi. Bazen siser ayni yerde inerdi. Karnima dikkatlice bakınca cok küçük bi dalganin surekli gobek etrafimda gezdiğini görüyorum. Yani gectigi yeri Asagi dogru cekiyor gibi ama alani 5 cm kadar bisey oluyor. Ama sisen o sey bildiginiz 9 aylik çocuk ayağı yani. Simdide bu günlerde karinda bi sislik var ayrica bi dusuk yaptım ondan sonra ki esimle ilk birlesmem karnimda hissettigim cok siddetli bir sanci yuzunden yarida kaldi gunlerce agrisini cektim. Bu karnimdaki sey ne olabilir

Ameliyatta sargı bezi unuturlar ya onun gibi korku hikayesi olmuş Allah esirgesin..
En müsait zamanda dr'a bir gidin..

Göbek fıtığı olabilir mi o da sert ve doku içerisinde kayar bazen çok yorulduğunda belirir genelde tekli gebeliklerde nadir olsa da çoklu gebeliklerde fazla olur

Yıl 2020 koronaya çare bulamadığımız gibi cehalete de bulamadık . Bacım burdan kim sana yardımcı olabilir ?
Soru sormucaksak neden var burasi kapatalim burayi.?. Birazcik dalamaya hazir vaziyette beklemek yerine daha insancil yaklasabilirsiniz yada yorum yapmaya bilir

Anlattiginiz sey dogumdan sonra bendede oldu hemen sonrasindan bahsediyorum hatta ben onu hep oglumun ayagi sanmistim ama degilmiş. Doktora sormustum damar atiyor gibi biseyler soylemisti. Hatra bende ne yani o oglumun tekmeleri degilmi demistim. 3 gun sonra gecmisti. Bence bir doktoa gorunun

Anlattiginiz sey dogumdan sonra bendede oldu hemen sonrasindan bahsediyorum hatta ben onu hep oglumun ayagi sanmistim ama degilmiş. Doktora sormustum damar atiyor gibi biseyler soylemisti. Hatra bende ne yani o oglumun tekmeleri degilmi demistim. 3 gun sonra gecmisti. Bence bir doktoa gorunun
Ben pek ciddiye almamistim ama bu aralar cok sikayetciyim mutlaka gidicem tesekkur ederim

Back
X