- 1 Ocak 2022
- 3.745
- 13.348
Yani şimdi kalp kırmak istemiyorum ama Allah korusun o stresle bebeğe bir şey olsa hala kaynananın ne dediğini mi düşüneceksiniz? Konuşsun. O iyi konuşunca bebek gelişmiyor ama bakın ona kızdığınız için ortaya bir sorun çıkmışBende de salaklık var. Ama kadın heryeri deṣiyor. Sonra da eltimin ne kadar pis bir kadın olduğunu herkese anlatıyor.
Aynen bu yoruma katılıyorum. İyice kendinin , bebeğinin kıymetini bil . Kendini naza çek, ağla gerekirse . Cirkeflesmeden prensesler gibi seninle hepsinin ilgilenmesini sağla. Gerekirse doktoruna da konuş oda eşinle bu yönde konuşsun.anne streslenmis , biseylere üzülmüş ve çok yorulmuş bu durumlar bebeği etkilemiş vs vs döşesin doktorun .Sebep onlar mi bilmiyorum ama bu durumu full kullan. Doguma kadar yatili misafir kabul etme. Esin cok merakliysa gidip görsün. Esin temizligini esine kitle. Ya birini cagirsin yada kendi yapsin.
Stresten tansiyon etkilenebilir, tam haftanızı yazmamışsınız ama 8 aylık bebekler rahatlıkla doğabilir ve gayet sağlıklı çıkarlar hastaneden. üzmeyin kendinizi, ilk gebelikler hep böyle saçma şeylerle zehir oluyor. Doktorunuz ne derse onu yapın bol bol dinlenin, bu saatten sonra da misafir kabul etmeyin. Bebeğiniz sağlıkla doğacak, emin olunSelam kızlar. Kimseye derdimi anlatamıyorum çok yanlızım eṣim'e anlatığım zaman herṣeyi hafife alıyor.
Bebeğim çok sağlıklıydı 2 hafta önden gidiyordu. Ne olduysa kaynamgilin evimize yatılı gelmesiyle oldu. Ben 8 aylık hamileydim. Geldiler torunlarıyla beraber. Tabii ben evi toparladım eṣim'le birlikte, yemek yaptım. En az 6 saat ayakta kaldım. Onlar yetmezmiṣ gibi gittiler kızlarını aradılar bize gelsinler diye. Onlar da bize yatılı kaldı 4 çocuklarıyla. Çünkü kayınbabam çok ısrar etti kalsınlar diye.
Ben o gün aṣırı strese girdim neredeyse sinir krizi geçirdim. Eṣimle onlar duymadan kavga ettim. Dedim ki baban ne diye bizim evimize karıṣıp birde ablangili çağrıyor ben 8 aylık hamileyim. Çocuklar durmuyor. Küçücük evde 11 kiṣi, 1 tuvalet var onu da dakkika baṣı kullanmam lazım.
Neyse yataklarını kurduk ettik.
Ben o gün ağrıdan ve sıkıntından uyuyamadım.
Bir-iki hafta sonra kontrole gittiğimizde herṣey tepetaklak olmuṣtu. Bebeğim 1 hafta geride, bende de tansyon çıktı. Bebeğim artık plasenta yüzünden iyi beslenemiyor büyümüyor.
Erken doğum riskim çok yüksek.
Ve ben vicdan azabından geberiyorum.
Ben yiyip içiyorum bebeğim beslenemiyor.
Kayınbabamgili de Allah'a havale ediyorum.
Lütfen beni teseli edin çok ihtiyacım var. Kendimi çok kötü hisediyorum.
kan sulandırıcı baslıyolar gelısım gerılıgı damarlarda bi sorun oldugunda doktorunzla gorusun stres yapmayınYok ne temizlemesi. Evin içine edip gittiler. Koltuklarım halılarımın bile ṣimdi yıkanması lazım. Biz onlara gidemiyoruz (3 saat uzaklıktalar ) diye onlar bize gelmiṣ. Kayınvalidem sağ olsun heryeri deṣer ve sonra öbür eltimin ne kadar pis olduğunu anlatır. O yüzden dip köṣe temizlik yaptım.
Doktor tansyon ve stres yüzünden dedi daha geçmezmiṣ damarlar daralmıṣ
Gebeliğinizin erken döneminde olsaydı evet olabilir derdim fakat siz 8 aylık hamilesiniz . 1 günde veya 1 haftada bu kadar stresten kaynaklı asla gelişim geriliği olmaz. 6 ve 7 aylık bebekler doğup küveze alınıyor sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamladıklarında taburcu ediliyor. Ben altında yatan tek bir problem olduğunu sanmıyorum. Doktorunuz sizi yeteri kadar bilgilendirmemişSelam kızlar. Kimseye derdimi anlatamıyorum çok yanlızım eṣim'e anlatığım zaman herṣeyi hafife alıyor.
Bebeğim çok sağlıklıydı 2 hafta önden gidiyordu. Ne olduysa kaynamgilin evimize yatılı gelmesiyle oldu. Ben 8 aylık hamileydim. Geldiler torunlarıyla beraber. Tabii ben evi toparladım eṣim'le birlikte, yemek yaptım. En az 6 saat ayakta kaldım. Onlar yetmezmiṣ gibi gittiler kızlarını aradılar bize gelsinler diye. Onlar da bize yatılı kaldı 4 çocuklarıyla. Çünkü kayınbabam çok ısrar etti kalsınlar diye.
Ben o gün aṣırı strese girdim neredeyse sinir krizi geçirdim. Eṣimle onlar duymadan kavga ettim. Dedim ki baban ne diye bizim evimize karıṣıp birde ablangili çağrıyor ben 8 aylık hamileyim. Çocuklar durmuyor. Küçücük evde 11 kiṣi, 1 tuvalet var onu da dakkika baṣı kullanmam lazım.
Neyse yataklarını kurduk ettik.
Ben o gün ağrıdan ve sıkıntından uyuyamadım.
Bir-iki hafta sonra kontrole gittiğimizde herṣey tepetaklak olmuṣtu. Bebeğim 1 hafta geride, bende de tansyon çıktı. Bebeğim artık plasenta yüzünden iyi beslenemiyor büyümüyor.
Erken doğum riskim çok yüksek.
Ve ben vicdan azabından geberiyorum.
Ben yiyip içiyorum bebeğim beslenemiyor.
Kayınbabamgili de Allah'a havale ediyorum.
Lütfen beni teseli edin çok ihtiyacım var. Kendimi çok kötü hisediyorum.
Siz bu durumu kullanıyor gibi geldiniz. Yani es annesi ailesi geldi bebeğim gelişmiyor diye onlara koz kullanacaksiniz ve eşinize. Bu yaşadığınız sorun bebeğinizi bu kadar etkilenmez emin olun. Daralmayin ve bekleyin hepsi geçecek üzülmeyin daha fazlaBende de salaklık var. Ama kadın heryeri deṣiyor. Sonra da eltimin ne kadar pis bir kadın olduğunu herkese anlatıyor.