Karnimda ki oglum ve babam

Gelmek istese zaten gelir cagirmaniza gerek yok ki. Ama adamın sizinle zerre kadar ilgilenmediği açık ve net.ne diye daha düşünüyorsunuz ki anlamadım bosverin gitsin çok ince dusunmeyin oğlunuz büyüyüp dedesini sorarsa da deden yok deyin olsun bitsin. Çok detayci olmamak lazım kendisinin düşüneceği şeyleri siz niye düşünüyorsunuz ?

bu zamana kadar hayatınızda olmayan adamı ısrarla hayatınıza almaya çalışlmak saçma değil mi biyolojik olrak babanız olsa da kendileri sizin babanız değil zira.

doğuma babayı çağırmak! yani çok mantıksız bir cümle oldu. hormonlardandır bu. en iyisi aklınızdan silin bunu. lohusalık çok farklı bir şey. kediyken aslan oluverir loğusa kadın. kıyametler kopar durduk yere. olanda bebeğinizin rızkına yani sütünüze olur.

Zor zamanımda yanımda olmayanı iyi günümde yanımda tutmam ben. Çok çabuk siler atarım hayatımdan asla da pişman olmam.

Iste babam bir arkadasim kadar bile olamadigi icin malesef aman ayip olmasin diye cagiriliyor ama zaten gelmiyor. Hic konusmadigimizdan dolayi. Muhtemelen ne zaman dogum yapicagimida bilmiyordur

onun size yıllar içerisinde yaptıkları ayıp değil de sizin doğumunuza çağırmamanız mı ayıp?
benim rahmetli dedemin bir sözü vardı ana babanın evladın üzerinde hakkı olduğu kadar evladın da ana baba üzerinde hakkı vardır diye.
senin hakkını kim kollayacak? bence çağırmamalısın. kendine haksızlık etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…