Nurcan'cım ben normal doğum yaptım aynı şeyleri bende yaşadım. Hele son iki gün ve gece rahmim sızım sızım sızlıyodu ve akabinde normal doğum yaptım canım. Eğer seninki sezeryan olcaksa zaten, bu hafta yada en geç haftaya bebeğini kucağına alırsın.
Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. ınanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. ınanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
geçmiş olsun, Allah şifalar versin... çok zor bir durum, ama bekleyip dua etmekten başka elden bişey gelmez.. eminim doktorlar en iyisini yapıyorlardır yavrunuz için...inşallah en kısa sürede bebeğiniz iyileşir ve evinize getirirsiniz....
genelde dr.ların sezeryana almalarının sebebi suyun azalması bebegin kalp ritmi vs. oluyor acikcasi ben de bundan korkuyorum su tuketimini nasil yapiyorsunuz arkadaslar ben calisiyorken gunde 3-4 litre su tuketiyordum surekli yanimda sise su tasidigim icin ama izne ayrıldıgımdan beri su tuketimini azalttım aklıma gelmiyor simdiye kdr bebegin suyu hep normaldi bu kontrolde suyun azalmis diyecek diye korkuyorum :bbo:
Canım çok çok geçmiş olsun içini ferah tut inş. yavrunu kısa zamanda eve getireceksin Allahın izniyle... Oğlun çok güçlü bir bebek annesi... Allah yardımcınız olsun...
Nurcan canim çok gecmis olsun. bebeginde sende hayirlisi ile kurtulmus sevindim.
hiç uzulme canim Rabbimize guven dua et. uzulupde sutun azalmasin..bebeginin Allahi'in izni ile iyi olacagina inan kendini ferah tut. her seyin sahibine havele et uzuntulerini..
Allah her ikinize de hayirli saglikli omurler versin.
ins hayirli haberlerini aliriz..