Karnımda garip kasılmalar???

nurcandogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
361
2
Arkadaşlar 38nci haftamda hamileyim ve dün gece karnımda kasılmalardan dolayı uyuyamadım bile. Sağa sola dönmekse nerdeyse imkansızdı ağrılarım arttı. Özellikle karnımın sol trafında ağrı oluyor arada sol tarafımda kasıklara doğru iniyor ancak bu böyle adet sancısı gibi değil. ve acaip iştahsızım hiçbirşey yiyesim yok. kaynanam doğum yakın demekki bugün yarın doğurursun dedi. Böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar? ???:uhm:

çok az zamanın kalmış zaten.. bence doktoruna danış.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Doğum sancısı belden başlar. Sonra kasıklara doğru iner. ne olduğunu anlayamazsın zaten birde bakmışsınki doğumhanedesin.

Vakit az, doğum habercisi olabilir bu sancılar. Doktora danıştınızmı:ecrin_bebek:

Danışmadım ya bugün gideceğim sanırım ne bilim annemler falan önemsiz gibi davranıyorlar normal diyorlar ama bende tedirginimmm

bu kasılmalar normal canım. rahim bu kasılmalarla kendini doğuma hazırlıyor ben 40+4 günlük gebeyim ama benim hiç kasılmam olmadı daha doğuramadım beklemedeyiz. doktorum kasılmalarım olmadığı için rahim ağzının yumuşamadığını ve açılmadığını söylüyor. yani böyle olması iyi demek rahat bir doğum geçireceksindir.

sağol canım tek korkum bebeğime birşey olacak diye. Bir an önce gelsin istiyorum hihoyyyt

Bu kasilmalar normal canim bebek doguma hazirlaniyor.
bana dr oyle soylemisti. benim her iki dogumunda doguma yakin uzerime acayip bir agirlik çokmustu. simdi bunda kasilmalarim arti 3-4 gundur. gece dedigin gibi bu kasilmalarda uyaniyorum yatinca geciyordu simdi yattigim yerden bile kasilmalardan rahatsiz oluyorum.
ins gunumuz az kaldi Allah yardimcimiz olsun..

evet ya sanırım yaklaştı iştahsızlık falan var bende acaba diyorum heyecanlanıyorum her ağrıda mafoldumben

canım bende 36.haftadayım bu dediğin şikayetler bendede var.bel ağrısı kasık ağrısı iştahsızlık adet sancıları..ve 1 haftadır böyle çekiyorum.ilk hamilelik olduğu için ve sezeryan olacağım için endişeleniyorum.erken doğum belirtisi olabilir.allah hepimizi en hayırlı şekilde kurtarsın canım.

canım artık yaklaşmışsın inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bende oğlumu 38+4 de doğurdum endişelenme hazırlıklı ol yeter...

kızlar ben de 34. haftanın içindeyim.bugün acayip iştahsızım, dünden beri de ara ara sancım var vajinada.gelmez sanırım dimi ansızın meleğim

kızlar bugün kasılmalar arttı doktora gittim doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi kasılmalar devam ediyor sizce ne kadar zamanım kaldı???

kızlar bugün kasılmalar arttı doktora gittim doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi kasılmalar devam ediyor sizce ne kadar zamanım kaldı???

ayy canim hayirlisi ile al ins yavrunu kucagina.

tahminen bir kac gun içinde gelir ardik ins canim.

benimde bu sabah kasilmalar sancilar oldu dinlenince gecmediler. bende 1 hafta içinde bekliyoryum yinede Allah bilir...
nurcan yasin ve insirah suresini dinle yada oku canim çok faydasi var...

canım bugün nişanım geldi galiba. Tuvalete gittim tuvalet kağıdıyla silince böyle sümük gibi koyu kahve bişiler geldi ama çok değil sanırım nişan dedikleri bu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…