Karnim sisiyor imdat!

lazkizi57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
15
0
37
Hanimlar yeni bir baslikla yine ben ... 6 haftalik hamileyim sadece ama fazla yememe ragmen acayip sekilde karnim sismeye basladi, ben bile sasiriyorum birde boyle siginamiyorum sanki, afedersiniz kabiz olmusum gibi alma hersey normal... Anlamiyorum, karnim sis, ta$ gibi daha 6 hafta olmasina ragmen acaba normal mi????:Saruboceq::1shok::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

bende ilk zamanlar öyleydim özellikle de akşamları.geceleri 6 aylık gibi oluyodu sabah bi kalkıyodum hiç bişey yok 20.haftaya kadar böyle sürdü 20 den sonra hiç inmedi hep şişti şimdi 27+2 deyim göbeğimi çok seviyorum.drum hormonlardan akynaklandığını söylemişti

tatlım aynı problem wardı bendede hem kabızlıktan olur o şişlik hemde gazdan. ilk zamanlar cok fazla gaz olur demıstı doktorum sıslıgının sebebı odur demıstı. bana neo baby gaz ılacı werdı rahatlattı bıraz. ıstersen doktorunla gorus bı canım ve mumkun oldugunca sıvı tuket kabız olma.

arkadasında dediği gibi bol su tüketmelisin
bu donemlerde gaz oluyor canım
cok rahatsız ediyorsa doktoruna danıs

Ama sorun orda iste, kabizlik yok ama gaz cok var niye bilmiyorum, karnim tas gib.i. Ustelik fazla biseyde yiyemiyorum, hic birsey hos gelmiyor agzimda kotu bir tat var cunku... Bilgileriniz icin tesekkurler hanimlar, Allah hepimize dayanma gucu ve bebislerimize tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallahhhhh :)

az yesen bile bagirsaklarin normal calismadigi icin hersey birikiyo..suda icmiyosan gaz oluyo kabiz yapiyo ve karnin sisiyo:KK70:bendede vardi biliyorum su ic 3 lt falan günlük gecer

Ha bu arada, doktorun tavsiyesiyme hem folik asit iciyorum sabahlari,(bebegin noroljik gelismi icin) hemde gunde bir defa demir vitamini icin hap. Acaba onlarinda etkisi olabilirmi????

bende aynı şeyleri yaşadım halada yaşıyorum.
bende göbekte var. ama zayıf olduğum için pek belli değildi.
şuan göbegim büyük ama gaz yani.
görenler şaşırıyor.
1 kilo aldım 10 haftanın içindeyim.

Ama sorun orda iste, kabizlik yok ama gaz cok var niye bilmiyorum, karnim tas gib.i. Ustelik fazla biseyde yiyemiyorum, hic birsey hos gelmiyor agzimda kotu bir tat var cunku... Bilgileriniz icin tesekkurler hanimlar, Allah hepimize dayanma gucu ve bebislerimize tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallahhhhh :)

ıste gaz arkadasım o hamılelıgın ılk zamanlarında oluyor karnın sıser tas gıbı olur. cok rahatsız ederse doktoruna danıs gaz ıcın ılac verır :emir_bebek:

gaz oluyo canım benim de öle şuan 17haftalık hamişim ama sanki 7aylık gibiyim bide zayıfım ben sadece göbiş gibiyim :)bol bol su iç faydası oluyo

tAMAM ben su icmeye hemen bir basliyim :))
tesekkurler bayag bir korkmustum :KK43: zaten kiloalr korkutuyor beni :'(
Hepinizi Allah bebislerinize kavustursun :KK66:

benimde ilk haftalarda karnım kocaman oluyodu şuan 31 haftalıgım aynı bukadar büyüyodu gazdan patlamak üzere oluyodum bide ne hikmetse akşamları oluyodu uyuyamıyodum bile koca göbekden.sonra geçiyo neden oluyo neden sonra geçiyo bilmiyorum ama oluyo işde

Karnının şişmesi belinin kalınlaşması çok normal. Kendini şiş hissettiğinde su içmek dışında bol bol yürü. Gazdan da kurtulmuş oluyorsun, hareket de etmiş oluyorsun. Kilo alacaksın - ki alt limite 8-16 diyorlar - ama en azından hareketten kaçmazsan bu durumu limitleyebiliyorsun.

Kızlar şişlik bendede var davul gibi hissediyorum folik asitte yapamış...Tüm gün oturmak zorundayım pc başında ondanda olabilirmiş...

X