KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYOR :((

lady_marmalade

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
173
69
13
İyi günler kızlar? Hamileliğimin 21.9 haftasındayım fakat karın halada çok küçük ve kilomda aynı :KK42::KK42: neden acaba ? hamile bayanlar sizin karnınız kaçıncı ayda çıkmaya başladı? birisne hamileyim dediğinde aaaaa şakamı yapıyorsun diyorlar üzülüyorum ama ya :cry::cry::cry::cry: ama bebişim Allahıma şükür kilosunda sorun yok.. Doktorumda normal diyor hamileliğini 65 kilo ile bitirirsin herhalde ben şuan 54.9 kiloyum... :KK42::KK42::KK42::KK42:

İyi günler kızlar? Hamileliğimin 21.9 haftasındayım fakat karın halada çok küçük ve kilomda aynı :KK42::KK42: neden acaba ? hamile bayanlar sizin karnınız kaçıncı ayda çıkmaya başladı? birisne hamileyim dediğinde aaaaa şakamı yapıyorsun diyorlar üzülüyorum ama ya :cry::cry::cry::cry: ama bebişim Allahıma şükür kilosunda sorun yok.. Doktorumda normal diyor hamileliğini 65 kilo ile bitirirsin herhalde ben şuan 54.9 kiloyum... :KK42::KK42::KK42::KK42:

canım benim 23.haftada çıkmaya başladı, yani netleşti evdeyken,şuan bile anca belirgin oldu dışarıda ama oda dikkatli bakınca :)) neden üzülüyorsun ki çok çıkması da rahatsız edici, senin çıkar yakında iki hafta sonra falan, zaten birden çıkıyor

böyle sürekli söyleniyor neden hiç karnın yok, çoçuk iyimi kafama takmaya başlıyorum :KK12: bende nerden bileyim diyorum vücut yapım öyle herhalde... kıyafet dar giyresem, ve ya evde baktığımda çok az var ama işe geliyorum hiç hamile olduğum bile anlaşılmıyor..normal demek ki o zaman bende kafama çok takmıyım çok teşekkür ederim cnm

Dert ettiğin şeye bak..sen biliyorsun hamile olduğunu ve bir bebeğin olacak..başkaları gormese ne olacak..doktorunda normal demiş zaten..hem fazla kilo almazsin, hem fazla çatlağın olmaz..iyi ya işte..kaldı ki bundan sonra belli olmaya başlayacaktır artık..bebisini üzme boş yere..

Kimseye aldırma banada diyorlar bn 22+3 günlük hamileyim ama Karnım belli değil bnde daha iyi diyorum şimdiden nefes nefese kalıyor çok kilo alsam düşünemiyecem kendimi

insanlar konusur ve engel olamazsın. her hamilede farklı oluyor. iç karnın geniştir belki, belki bünyeseldir. doktor bebegin iyi diyosa hiç kafana takıp da bebeğini de karnında strese sokma annesi :) gecen bayram bana da dediler 31. haftamda olmama ragmen senin karnın yok hamile mi degilsin yoksa haahahaa falan filan :D çok şükür oglum gayet iyi hatta 4 gün ileriymiş kilosu :) o yuzden hiç canını sıkma ve hamileliğin tadını çıkar :)

Benmde çıkmadi canım daha yeni ufacık bi kabarma oldu benm haftamdakilerin kocaman göbeği var valla :)) iç karın geniş oluyomus sanırım bazılarının ondan cikmiyoms bizimde öyle heralde

IMG_20151004_141253.webp
ben 22+6dayim böyle henüz kilo aldm ama karnim ckmadi

Ben de 27.haftamdayim anlamiyorlar hamile olduğumu kapalı bir bayanın. bol giyiniyorum onun da etkisi var ama Karnım kucuk bu durumda hoşuma gidiyor bebeklerimiz sağlıklı ise karnın küçük olması daha güzel.Kizima hamileyken de Karnım küçüktü .İç karnı geniş olanın karnı büyük olmaz zaten

Aman be canim dert ettin seye bak...
Bende 19+5 deyim...
karnim cok hafif cikintili normalde hiic yoktu...
Gorenler hamile misin gercekten diye soruyor...
Ben de kimseye birsey ispatlamak zorunda degilim ,icimde buyutuyorum diyorum...
Bence fazla belli olmamasi avantaj :)
47 ile hamile kaldim 45 kiloyum ve masaallah gelisimi cok iyi , bir haftada ileriden gidiyoruz :nazar:
Yeter ki saglikli olsunlar gerisi faso fiso :anneadayı:

Bende de tam tersi hemen kendini belli etti, zaten su cok icsem gobegim cikardi hemen, yapiyla alakali niye uzuluyosun ki :)

Ilk hamileliklerim de cok zayiftim 4-5 Ayliktan sonra karnim cikmaya baslamisti kimse inanmiyordu hamile olduguma ama bu hamileligimde kilom daha fazla simdi suyu biraz cok icsem gobegim cikiyor biliyorum ki bebek degil gobek :) rahatsiz edici buluyorum senin gibi olmayi yercih ederdim.Kafana takma.Onemli olan sağlıklı olmasi.

Benim karnim da daha yeni belli olmaya basladi....
birde gecen gun otobuste yer verjnce kadin daha da emin oldum
artik belli :D

Isin ilginci ciplakken hep belliydi....
ama ozellikle siyah birseyler giydimde puf diye ucuyordu goruntu....ama artik siyahlar bile ise yaramiyor :)

Karnı çıkmayan annişler o haftalarda ben de öyleydim. Iki hafta sonra pırt diye çıkıverdi.. birden büyüyor üzüldüğünuze değmez... haa ayrica birden kilo alıyo insan... :KK57:

Allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin içinde bende :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46:karnım küçük olsada oğluşumun hareketlerini karnımda babasıyla göre biliyoruz dokunmasak bile hareketini izliyoruz :KK23::KK23:

Kizima hamileyken de Karnım küçüktü ve bir gün bir kişi sağlıklı mı demişti. Ben de doktorum sormuştum normal olduğunu söylemişti. Şimdi kızım yaklaşık 5 yaşında sağlıklı hem de maşallah oldukça zeki.Allah hepimize sağlıklı hayırlı zeki evlatlar nasip etsin

Back
X