Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yeni ayrıldık dedim geçen ay biz o konuyu konuştuk testi aldi verdi zaten bugünde soylemistim negatif çıktı diye o zamanlar hafif kanamam varken test yaptım bugün de adet olmadım bi damla geldi diye o testten sonra rahatlamistim bugün yine şüpheler düştü aklıma o yüzden
Kızlar yeni ayrıldık dedim geçen ay biz o konuyu konuştuk testi aldi verdi zaten bugünde soylemistim negatif çıktı diye o zamanlar hafif kanamam varken test yaptım bugün de adet olmadım bi damla geldi diye o testten sonra rahatlamistim bugün yine şüpheler düştü aklıma o yüzden
Her ay adetim duzenliydi normalde 7 gün sürerdi geçen ay 3 gün gibi sürdü bugün ara ara karnım ağrıyor adet oluyom derken günlük pedime çok az 1damla kahverengi kan geldi yeni ped değiştirdim ama akıntım yok kesildi niye sizdede böyle oldu mu