Karnım ağrıyor bi damla kahverengi kan geldi

Hamile sonucu verir mi diye
o zaman once git idrar tahlili al. biz merden bilelim hamile misin degil misin???!!!!

bebek istemiyorsan da korun. prezervatif, dogum kontrol hapi, aylik igneler vb korunma yontemleri var. eger bunlarla ilgili bilgin yoksa google a cinsel iliski esnasinda korunma yontemleri yaz karsina cikan sayfalari oku, saydigim yontemlerin nasil kullanildigini ogren. yok ben onu beceremem cok cahilim diyorsan herhengi bir saglik ocagin giderek sor ve ogren ornek prezervatif bile alabilirsin.

siz gençler o kadar s...ksınız ki afedersin ama adamın 2 dakikalık zevki için şu anda kıvranıyorsun adam da yaydı biyerini dolanıyor. ne için çektiğin bu stres ne için söylesene. Yazık etmeyin kendinize yaa adamları parmağınızda oynatacak güç kudret damarındaki asil kanda mevcutken sen neden köle oluyorsun?

saka misin ya???? sevisirken korun. erkek arkadasin cinsel organina prezervatif taksin, yok eger olmuyorsa duzenli bir cinsel hayatiniz varsa sen hergun kullanmak srtiyla dogum kontrol hapi kullan.

sevismeyi bilip de korunmayi bilmiyorsan burada sana insanlarin yapabilecegi birsey yok.

Tabikide ihtimala dusukte olsa vardi ozellikle geri cekilmede olabiliyor bence bir kan testi yaptir icin rahat olsun bu arada hamileysen ne yapmayi dusunuyorsun
Hiç bilgim yok ama bi gunah islediysem bunun için cekmeye raziyim çünkü onun bi günahı yok bu şekilde kendimi affettirebilirim öyle bisey varsa burdan giderim gerekirse

Bilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır
vall
9 ay sonra anne olmaya hazırlan.
Bir milyon kez burda yazıldı ki geri çekilme korunma değil.
valla en sinir oldugum konular bunlar... cinsel egitim vermek lazim cocuklara... yil olmus 2017 hala geri cekilme korunma yontemimi diye soruyor ya... cehalete gel, sacmaliga gel...
guzel kardesim sevis sevisme demiyoruz ama korunnnnn

Bilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır

Bu geri cekilmeyi kim cikardiysa saydirigorum kulaklarina ...

Geri cekilme korunma yontemi degil erkekler biturlu anlamiyo bunu idrarini yaparken bile sperm cikabilir penists kalabilir . O disari bosaldim sanirken icerde spermler gezebiliyo .

Prezarvatif kullanin bundan sonra ama enbasinda takin bosalma vakti takmasin

Ne için korunmuyorsunuz da bu kadar ceremeyi çekiyorsunuz anlamadım bu kadar zor mu bu bi prezervatif almak ya :sinirli:

Bu geri cekilmeyi kim cikardiysa saydirigorum kulaklarina ...

Geri cekilme korunma yontemi degil erkekler biturlu anlamiyo bunu idrarini yaparken bile sperm cikabilir penists kalabilir . O disari bosaldim sanirken icerde spermler gezebiliyo .

Prezarvatif kullanin bundan sonra ama enbasinda takin bosalma vakti takmasin
Ben ona sordum oda imkansız diyo ben içine bosalmadigima eminim diyo erkekler o anı daha iyi bilmezler mi ki

siz gençler o kadar s...ksınız ki afedersin ama adamın 2 dakikalık zevki için şu anda kıvranıyorsun adam da yaydı biyerini dolanıyor. ne için çektiğin bu stres ne için söylesene. Yazık etmeyin kendinize yaa adamları parmağınızda oynatacak güç kudret damarındaki asil kanda mevcutken sen neden köle oluyorsun?
Kadinin da zevki degil mi :KK64:

Ben ona sordum oda imkansız diyo ben içine bosalmadigima eminim diyo erkekler o anı daha iyi bilmezler mi ki

Bosaldigi ani bilir ama bosalmadan once gelen suyu hissettimi onun icinde de olabilir hatta idrar yaparken peniste sperm kalmis olabilir onu hissedemez

O hamile kalmiycagi icin tabi rahat olur

geri cekilme korunma yontemi olmuyor, evli insanlar boyle korunmaya cekinirken iyi cesaret valla..
al prezervatif korun bidahakine insallah hamile degilsindir de cana kiymak zorunda kalmazsin

Eğer varsa ki burdan gitmek olacak bi cana kiyilmaz
Bunun farkında olmana sevindim evet cana kıyılmaz kesinlikle karşıyım bende o yüzden annenden yardım işte sevgilin ne tepki verir sen daha iyi bilirsin ya istemezse bebeğini ne yapacaksın tek başına en azından annen yanında olur

Ben ne yapim Ikiz kizlarim olcak galiba:)))
2 oğllum var o kadar çok istiyorum kızım olsun 3. de inşAllah ama bunları okuyunca da vallaha çok korkuyorum. Hep duamda Hz. Meryem annemiz gibi Saliha bir kız evladım olsun inşAllah seninde kızların Salihalardan olsun cnm.

Back