- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Angelina maria
-
Gercek olmamasini umut ederim cok aci ya bu genc kizlarin akli bes karis havda Allah evlatlarimizi korusun birde diyirum senin sevgilin u donusu yapar evet oyle yani diyor peki bu sekilde birine guvenmiyorsan neden birlikte olursn hayret birsey:)Allah yardimcisi olsun ozaman ne yapalim gulu seven dikenine katlanir gelci asla bi bebek diken olamazda lafin gelisi:)
O nasıl laf demek ki fakelerde varKendi yazip kendi oynamaya baslayinca anliyo insan:))
Sen gelcekten Sakamisin Ya..O nasıl laf demek ki fakelerde var
Sevgilisi baska birine asikmisGercek olmamasini umut ederim cok aci ya bu genc kizlarin akli bes karis havda Allah evlatlarimizi korusun birde diyirum senin sevgilin u donusu yapar evet oyle yani diyor peki bu sekilde birine guvenmiyorsan neden birlikte olursn hayret birsey
O zamanlar birbirimizi çok seviyorduk hatta bana aşıktı evlenecek kadar yakındı sonra karşısına biri çıktı ona aşık olmuş böyle olacağını nerden bileyim kiGercek olmamasini umut ederim cok aci ya bu genc kizlarin akli bes karis havda Allah evlatlarimizi korusun birde diyirum senin sevgilin u donusu yapar evet oyle yani diyor peki bu sekilde birine guvenmiyorsan neden birlikte olursn hayret birsey
Evet öyle dusunebilirdim ama aşık olduğum adam başkasına aşık oldu onunla sevgililer mi değil mi onu bile bilmiyorum o başkasıyla mutluysa ben gidip ona evlenelim asla demem teksem başarmak zorundayım hatta benim durumdan bile haberi bile olmasını istemiyom çünkü beni terketti bunun için dönecekse hic dönmesin
Tabi gerçeğim niye insanları durup dururken kandiriyim kiSen gelcekten Sakamisin Ya..
Valla senin gibi gunde en az 5 10 tane dusuyodur buralara o yuzden sordumTabi gerçeğim niye insanları durup dururken kandiriyim ki
O gün güzeldi hic bisey yoktu zaten yeni ayrıldıkOff 14subatta seninle ne isi var ozaman?
Hm orasını bilemem de adetle ilgili arama yaptiydim dedigim gibi çıkmayınca buraya yoneldim burdan soruyum da onu öğrenmek içindiValla senin gibi gunde en az 5 1o tane dusuyodur buralara o yuzden sordum
O gün güzeldi hic bisey yoktu zaten yeni ayrıldık
Ne yazık ki öyle oldu ama ona çok beddua ettim inşallah mutlu olmayin diye kabul olur mu bilememSevgilisi baska birine asikmis
Ben hayatımda hic kimseyle bisey yasamadim tek onu sevmistim ondan sonrası asla ne kimseyle nede ilişkiye girerim çünkü bunun pismanligimi yaşayarak namaza başladımIyi ya sende yenisini bul
Prezarvatif sart ama
Oldu sen sor cnm ozmn....Hm orasını bilemem de adetle ilgili arama yaptiydim dedigim gibi çıkmayınca buraya yoneldim burdan soruyum da onu öğrenmek içindi
SagolOldu sen sor cnm ozmn....
Hadi ya vay anasini sevgilisi baska birine asik oldugu haldemi birlikte olmus zuleyha oyleyse ben sok ben iptalSevgilisi baska birine asikmis
Ben hayatımda hic kimseyle bisey yasamadim tek onu sevmistim ondan sonrası asla ne kimseyle nede ilişkiye girerim çünkü bunun pismanligimi yaşayarak namaza başladım
Valla cnm ben turk filimi izler pozisyonumu aldin olaylar Aski Memnu ya dondu:)Hadi ya vay anasini sevgilisi baska birine asik oldugu haldemi birlikte olmus zuleyha oyleyse ben sok ben iptal
Aynen bizde izleyelim bakakim daha neler dokulecekValla cnm ben turk filimi izler pozisyonumu aldin olaylar Aski Memnu ya dondu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?