Karnım ağrıyor bi damla kahverengi kan geldi

:)Allah yardimcisi olsun ozaman ne yapalim gulu seven dikenine katlanir gelci asla bi bebek diken olamazda lafin gelisi:)
Gercek olmamasini umut ederim cok aci ya bu genc kizlarin akli bes karis havda Allah evlatlarimizi korusun birde diyirum senin sevgilin u donusu yapar evet oyle yani diyor peki bu sekilde birine guvenmiyorsan neden birlikte olursn hayret birsey

Gercek olmamasini umut ederim cok aci ya bu genc kizlarin akli bes karis havda Allah evlatlarimizi korusun birde diyirum senin sevgilin u donusu yapar evet oyle yani diyor peki bu sekilde birine guvenmiyorsan neden birlikte olursn hayret birsey
Sevgilisi baska birine asikmis

O zamanlar birbirimizi çok seviyorduk hatta bana aşıktı evlenecek kadar yakındı sonra karşısına biri çıktı ona aşık olmuş böyle olacağını nerden bileyim ki

Off 14subatta seninle ne isi var ozaman?

Ben hayatımda hic kimseyle bisey yasamadim tek onu sevmistim ondan sonrası asla ne kimseyle nede ilişkiye girerim çünkü bunun pismanligimi yaşayarak namaza başladım
Hadi ya vay anasini sevgilisi baska birine asik oldugu haldemi birlikte olmus zuleyha oyleyse ben sok ben iptal
Valla cnm ben turk filimi izler pozisyonumu aldin olaylar Aski Memnu ya dondu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…