Karnım ağrıyor bi damla kahverengi kan geldi

geri cekilme korunma yontemi olmuyor, evli insanlar boyle korunmaya cekinirken iyi cesaret valla..
al prezervatif korun bidahakine insallah hamile degilsindir de cana kiymak zorunda kalmazsin
İnşallah olsa bile ben o bebek için cekmeye raziyim gerekirse aileme bahane edip ailem için uzakta çalışırım katkı sağlarım hemde beni görmezler

Amin cnm amin biz guzel yetitistirisek guzel olurlar Allahin izniyle insaAllah...

Hiç bilgim yok ama bi gunah islediysem bunun için cekmeye raziyim çünkü onun bi günahı yok bu şekilde kendimi affettirebilirim öyle bisey varsa burdan giderim gerekirse
Tabikide onun bir gunahi yok budurumlara gelmeden her ihtimale karsi keske onlemini alsaydin sevgilin olcak kiside hamileyim derse kesi u donusu yapar ya neyse bir hata icin hayatiniz boyle riske almaya ne gerek var oyle degilmi

Valla yemin ederim fake falan değilim derdimi paylaşmak istedim hani olurda belki bana iyi gelir

Ebe degiliz be canim kucuk emrah filmine bagladin.

Hamile misin degil misin belli degil dogururym uzaga giderim karki saglarim diyosun

Hamileysen git nikah masasina cok dusunuyosun ya bebegi babasiz olmaz

Anneyim evet benim kızımın böyle bir hata yapması beni korkutur cidden ama en çok beni üzen şu olur bana birşey anlatmaması

Ebe degiliz be canim kucuk emrah filmine bagladin.

Hamile misin degil misin belli degil dogururym uzaga giderim karki saglarim diyosun

Hamileysen git nikah masasina cok dusunuyosun ya bebegi babasiz olmaz
Evet öyle dusunebilirdim ama aşık olduğum adam başkasına aşık oldu onunla sevgililer mi değil mi onu bile bilmiyorum o başkasıyla mutluysa ben gidip ona evlenelim asla demem teksem başarmak zorundayım hatta benim durumdan bile haberi bile olmasını istemiyom çünkü beni terketti bunun için dönecekse hic dönmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…