- 2 Mart 2017
- 37
- 7
- 1
- Konu Sahibi Angelina maria
-
İnşallah olsa bile ben o bebek için cekmeye raziyim gerekirse aileme bahane edip ailem için uzakta çalışırım katkı sağlarım hemde beni görmezlergeri cekilme korunma yontemi olmuyor, evli insanlar boyle korunmaya cekinirken iyi cesaret valla..
al prezervatif korun bidahakine insallah hamile degilsindir de cana kiymak zorunda kalmazsin
Amin cnm amin biz guzel yetitistirisek guzel olurlar Allahin izniyle insaAllah...2 oğllum var o kadar çok istiyorum kızım olsun 3. de inşAllah ama bunları okuyunca da vallaha çok korkuyorum. Hep duamda Hz. Meryem annemiz gibi Saliha bir kız evladım olsun inşAllah seninde kızların Salihalardan olsun cnm.
İnşallah canım gönülden geçenler olsun2 oğllum var o kadar çok istiyorum kızım olsun 3. de inşAllah ama bunları okuyunca da vallaha çok korkuyorum. Hep duamda Hz. Meryem annemiz gibi Saliha bir kız evladım olsun inşAllah seninde kızların Salihalardan olsun cnm.
Acaba fake olabilirmisin tam turk filimi cektin bize:)İnşallah olsa bile ben o bebek için cekmeye raziyim gerekirse aileme bahane edip ailem için uzakta çalışırım katkı sağlarım hemde beni görmezler
nedense şu anda bana da öyle doğdu yaa... kendini savunmuyor da..Acaba fake olabilirmisin tam turk filimi cektin bize:)
Yeni uye bide:)nedense şu anda bana da öyle doğdu yaa... kendini savunmuyor da..
Bunun farkında olmana sevindim evet cana kıyılmaz kesinlikle karşıyım bende o yüzden annenden yardım işte sevgilin ne tepki verir sen daha iyi bilirsin ya istemezse bebeğini ne yapacaksın tek başına en azından annen yanında olur[/QUOT
Ona söylemeyi düşünmüyorum söylersem belki evlenir belkide aldırmak ister hani derler ya anne olunca anlarsın diye böyle bi hataya düşse bile o bebeklerin ne günahları var
Tabikide onun bir gunahi yok budurumlara gelmeden her ihtimale karsi keske onlemini alsaydin sevgilin olcak kiside hamileyim derse kesi u donusu yapar ya neyse bir hata icin hayatiniz boyle riske almaya ne gerek var oyle degilmiHiç bilgim yok ama bi gunah islediysem bunun için cekmeye raziyim çünkü onun bi günahı yok bu şekilde kendimi affettirebilirim öyle bisey varsa burdan giderim gerekirse
NiyekiAcaba fake olabilirmisin tam turk filimi cektin bize:)
Yani tabikiTabikide onun bir gunahi yok budurumlara gelmeden her ihtimale karsi keske onlemini alsaydin sevgilin olcak kiside hamileyim derse kesi u donusu yapar ya neyse bir hata icin hayatiniz boyle riske almaya ne gerek var oyle degilmi
Inanirmusiniz bende oyle hissetim bir an nedense:))Yeni uye bide:)
İşte bazi insanlar kendini savunan çok insanlar var gerek var mı hataliysan hatani kabul edecennedense şu anda bana da öyle doğdu yaa... kendini savunmuyor da..
Valla yemin ederim fake falan değilim derdimi paylaşmak istedim hani olurda belki bana iyi gelirInanirmusiniz bende oyle hissetim bir an nedense:))
Anladim canim iyi ozman cok relax in ondan fake sin diye dusundum acaba onceden basina yine boyle bir sey mi geldi ondan mi bu rahatlikValla yemin ederim fake falan değilim derdimi paylaşmak istedim hani olurda belki bana iyi gelir
Valla yemin ederim fake falan değilim derdimi paylaşmak istedim hani olurda belki bana iyi gelir
Kendi yazip kendi oynamaya baslayinca anliyo insan:))Inanirmusiniz bende oyle hissetim bir an nedense:))
Oyle aynen lakin yemin ederim face degilim diyor :))Kendi yazip kendi oynamaya baslayinca anliyo insan:))
:)Allah yardimcisi olsun ozaman ne yapalim gulu seven dikenine katlanir gelci asla bi bebek diken olamazda lafin gelisi:)Oyle aynen lakin yemin ederim face degilim diyor :))
Evet öyle dusunebilirdim ama aşık olduğum adam başkasına aşık oldu onunla sevgililer mi değil mi onu bile bilmiyorum o başkasıyla mutluysa ben gidip ona evlenelim asla demem teksem başarmak zorundayım hatta benim durumdan bile haberi bile olmasını istemiyom çünkü beni terketti bunun için dönecekse hic dönmesinEbe degiliz be canim kucuk emrah filmine bagladin.
Hamile misin degil misin belli degil dogururym uzaga giderim karki saglarim diyosun
Hamileysen git nikah masasina cok dusunuyosun ya bebegi babasiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?