- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi Angelina maria
-
o zaman once git idrar tahlili al. biz merden bilelim hamile misin degil misin???!!!!Hamile sonucu verir mi diye
Ya hafif kanamam varken negatif çıktı tabi en önemlisi kan testi ama gidemiyom işteSabah idrarini yapmadan evden cik bi hamilelik testi al bi cafeye git testi yap .
Eger hamileysen ve aldirmayi dusunuyosan cok vaktin yok ona gore
Bilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdırAfedersiniz ama herseyi yasamayi biliyorsunuz bu durumu bilmiyorsunuz hamilelik supheniz varsa bir test alirsin oldu bitti
saka misin ya???? sevisirken korun. erkek arkadasin cinsel organina prezervatif taksin, yok eger olmuyorsa duzenli bir cinsel hayatiniz varsa sen hergun kullanmak srtiyla dogum kontrol hapi kullan.Ne yapim ki ya
Tabikide ihtimala dusukte olsa vardi ozellikle geri cekilmede olabiliyor bence bir kan testi yaptir icin rahat olsun bu arada hamileysen ne yapmayi dusunuyorsunBilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır
Ya hafif kanamam varken negatif çıktı tabi en önemlisi kan testi ama gidemiyom işte
Bilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır
Hiç bilgim yok ama bi gunah islediysem bunun için cekmeye raziyim çünkü onun bi günahı yok bu şekilde kendimi affettirebilirim öyle bisey varsa burdan giderim gerekirseTabikide ihtimala dusukte olsa vardi ozellikle geri cekilmede olabiliyor bence bir kan testi yaptir icin rahat olsun bu arada hamileysen ne yapmayi dusunuyorsun
vallBilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır
valla en sinir oldugum konular bunlar... cinsel egitim vermek lazim cocuklara... yil olmus 2017 hala geri cekilme korunma yontemimi diye soruyor ya... cehalete gel, sacmaliga gel...9 ay sonra anne olmaya hazırlan.
Bir milyon kez burda yazıldı ki geri çekilme korunma değil.
Bilmedigimizden değil de ilişki sırasında geri çekilmeydi düşük olsada ihtimal varmıdır
Ben ona sordum oda imkansız diyo ben içine bosalmadigima eminim diyo erkekler o anı daha iyi bilmezler mi kiBu geri cekilmeyi kim cikardiysa saydirigorum kulaklarina ...
Geri cekilme korunma yontemi degil erkekler biturlu anlamiyo bunu idrarini yaparken bile sperm cikabilir penists kalabilir . O disari bosaldim sanirken icerde spermler gezebiliyo .
Prezarvatif kullanin bundan sonra ama enbasinda takin bosalma vakti takmasin
Kadinin da zevki degil misiz gençler o kadar s...ksınız ki afedersin ama adamın 2 dakikalık zevki için şu anda kıvranıyorsun adam da yaydı biyerini dolanıyor. ne için çektiğin bu stres ne için söylesene. Yazık etmeyin kendinize yaa adamları parmağınızda oynatacak güç kudret damarındaki asil kanda mevcutken sen neden köle oluyorsun?
Nasil imkansızmış sevgilin üroloji profesörümü foruma bak bir sürü böyle hamile kalan varBen ona sordum oda imkansız diyo ben içine bosalmadigima eminim diyo erkekler o anı daha iyi bilmezler mi ki
Ben ona sordum oda imkansız diyo ben içine bosalmadigima eminim diyo erkekler o anı daha iyi bilmezler mi ki
Bunun farkında olmana sevindim evet cana kıyılmaz kesinlikle karşıyım bende o yüzden annenden yardım işte sevgilin ne tepki verir sen daha iyi bilirsin ya istemezse bebeğini ne yapacaksın tek başına en azından annen yanında olurEğer varsa ki burdan gitmek olacak bi cana kiyilmaz
Ben ne yapim Ikiz kizlarim olcak galiba:)))Allahımmm sen affet.. boyle yazıları okuyunca kız bebek istemekten korkuyorum yaaa.
2 oğllum var o kadar çok istiyorum kızım olsun 3. de inşAllah ama bunları okuyunca da vallaha çok korkuyorum. Hep duamda Hz. Meryem annemiz gibi Saliha bir kız evladım olsun inşAllah seninde kızların Salihalardan olsun cnm.Ben ne yapim Ikiz kizlarim olcak galiba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?