- 2 Mart 2017
- 37
- 7
- 1
- Konu Sahibi Angelina maria
-
Gitmek sıkıntı değil de annem gelir doktorun söylediği ya anneme ters gelirse diye korkuyomStres,hormonlar,herhangi bir enfeksiyon gibi durumlarda buna sebep olabilir.Bence bir jinekologa gidin.
Nasil yani?Gitmek sıkıntı değil de annem gelir doktorun söylediği ya anneme ters gelirse diye korkuyom
Bilmiyom ya sevgililer gününde erkek arkadaşımla biseyler yasadim ihtimal düşük olsada içimde korlu varNasil yani?
İşte sorduğum soruda bu alakası olabilir mi diyeHamile misin
Hamile sonucu verir mi diyeniye ters gelsin???
kuzum ya bu kadar sorumsuz olmayınBilmiyom ya sevgililer gününde erkek arkadaşımla biseyler yasadim ihtimal düşük olsada içimde korlu var
Ne yapim ki yakuzum ya bu kadar sorumsuz olmayın
Testi yaptım da hafif kanama negatif çıktı14 Şubat'tan 28 Mart'a regl olmadıysan önce bir test al.
test yaptın mı yada kan verdin mi? eğer yoksa mvsim geçişi olabilir kist olabilir. prolaktin yükselmiş olabilir.Her ay adetim duzenliydi normalde 7 gün sürerdi geçen ay 3 gün gibi sürdü bugün ara ara karnım ağrıyor adet oluyom derken günlük pedime çok az 1damla kahverengi kan geldi yeni ped değiştirdim ama akıntım yok kesildi niye sizdede böyle oldu mu
korkudan o korkudan.Bilmiyom ya sevgililer gününde erkek arkadaşımla biseyler yasadim ihtimal düşük olsada içimde korlu var
Eğer varsa ki burdan gitmek olacak bi cana kiyilmazBirlikte olmuşsun yapacak birşey yok hamileysen eger ya aldıracaksın yada annene söyleyeceksin ne kadar saklayabilirsin ki hamileliği varsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?