Karn germe olanlar var m?..Teoman Doana olanlar zellikle

teomak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
56
15
karın germe olmak istiyorum teoman doganı düşünüyorum..ama olan bırı ile konuşmam iyi gelecek..teoman beye yada başka bır doktora olanlar lütfen bana ulaşın

benim yengem ve burda bir ingiliz arkadasim karin germe operasyonu gecirdi yengem 2.dogumdan sonra oldu once kizi dogdu normal dogumla ardindan sezaryanla ikiz ogullari ikizlerler doguca karni ne kadar zayiflasada eski formunu bulmadi dogum kilosunuda hemen verdigi halde kiz arkadasimda hamile kalmak icin once 15kilo verdi tup bebekle ikizleri oldu ardindan kilo verme sirasinda karni burusuk bir deri gibi kalmisti ikiside memnun yengem 3gun yatti hastanede sezaryan izlerinin orda yani bikini kisminda ince bir kesi var belli bile degil bir sure agirlik kaldirmadilar hafif one egik kambur durdular ozel bir korse veriliyor morluklarla 2.5ayda duzelmis oluyor vallahi ikisinin eski yeni goruntulerini bildigim icin goruntu sahane oldu benim 1kizim var sezaryan oldum ne kadar olsada eski karnim yok artik ilerde bende kesin olucam super bir olay gergin dumduz bir karin yengem istanbulda gayrettepede florans n.de oldu arkadasim londrada bir hastanede teoman dogani bilmiyorum ama ben ulkemizin estetik ve dis hekimligi branslarinda doktorlarimizin harika oldugunu biliyorum tum Avrupa burdan Turkiyeye gidiyor

ben de hem karin estetigi hem meme toparlama kombine olmak istiyorum..özellikle catlaklarin gitmesi icin istiyorum bu ameliyati..burun ameliyatlari ya da sadece meme ameliyatlari ile ilgili bir cok tecrübeli kisiler var forumda ancak karin germe ve meme toparlama kombine konusunda kimse yok malesef...ya da olanlarda paylasmiyor :KK43:

X