• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmen6x'in Diyet Günlüğü

merhaba canım günlüğüm, hiç iyi değilim bu halde sana yazmak istemezdim ama....72-73 kg arası gidip geliyorum ne yapsamda beceremiyorum kilo vermeyi...öyle çaresiz öyle mutsuz hissediyorum ki...54 kilo ile evlen sen sonra bu kiloda dolan sen.kendime bu kötülüğü nasıl yaptım nasıl bu hale geldim... 2 kilo bile vermeyi beceremiyorum.tükendim yoruldum hayat boyu kilo vermeye çalışmak...giyecek kıyafetim yok...kendimle ilgilenecek zamanım yok.tek yapabildiğim yemek yemek,çok acıkıyorum doymak nedir bilmiyorum.iradem vardı bir zamanlar ama o da beni terk etti...yeni bir başlangıca ne çok ihtiyacım var.ertelemelerden bıktım.sen emziriyorsun ne diyeti laflarından bıktım.bıktım da bıktım..kendime yeni bir ben lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

merhaba günlük bugün 5. gün tartı da 68.0 kg göreli.100 gr da mı oynamaz...ne yapsam bilemedim, emzirdiğim için şok diyette yapmak istemiyorum.ama 2 hafta sonra 65 olmalıyım...

Back
X