Su aralarda kk da bir doktor sevgili modasidir gidiyor
çok güzellll.. doktordan aşağısı kurtarmıyo bu ara
çok güzellll.. doktordan aşağısı kurtarmıyo bu ara
yorumlar ıcın tesekkur ederım,anne uzuntusunden dolayı sutu kesılır dıye baba yaklasmıyor su an ayrılıga..sonucta bosanma bır travmadıyor.ancak aklımda soru ısaretlerı var,yenı ya kadın dedıgınız gıbı bır bag hıssettıyse adam karsı cocuktan sonra,ya bıleseceklerı varsa da benım yuzumden bırlesmezlerse?Bunun dısında ılerde dogan bebegın benı suclamayacagını bılemem ,bu benı kahreder,gercekten sevdıgıme ınanıyorum,canımı verırırım onun ıcın..işin tuhaf tarafı,gercekten asıktık bız..onun sevgısı benımkınden derındı,ben yaptıgım hatalarımın bedelını öduyorum ..yalan soyledıgını dusunmuyorum cunku karakterı buna musaıt degıl,esı de cok ıyı bır kadınmıs,bebek zaten masum..ama annesının dedıklerı kafama takılıyor,onlar beraber degıller,hıc olmadılar dıyor..annesı fesat bır kadın degıl,gelınıyle arasıda kötu degıl ancak off kafam cok karısık,eger beklerım dersem sonucta bu ıste bır parmagım olacak,beklemem dersem ayrılacaklarına emınım ama bu sefer bana sen beklemem demıstın,daha once de 2 kez bıraktın,bırını aradın bulamayınca mı bana döndun dıyebılır?vıcdanen cok rahatsızım..sanırım olumsuz yorumlar duyup verdıgım kararın-beklememe-dogru oldugunu kendıme ıspat etmeye calısıyordum..ıcım cok sızlıyor..baskasınıda ıstemedım hıc,hanı böyle ılk gördugun an kalbın carpar ya bırını,o carpıntım hıc gecmedı,bana bakarken gözlerındekı pırıltıyı hala görebılıyordum..bebegını bıle cok sevıyorum onun bır parcası,esını bıle sevıyorum cocugunun anası..beynım patlıcak nerdeyse,kac gundur yemedım,uyumadım,içmedim..artıları ve eksılerı dusunmekten...bunu yazarken kararım gorusmeme,beklememe yonundeydı aslen ama yorumları okuyunca acaba dıyorum?seytan mı yapıyor bunu?yoksa kötu bırımıyım ben dıyorum?ya o kadının yerınde ben olsaydım?ya kadın adama karsı bırseyler hıssetmeye basladıysa..bunu kımse bılemezkı..ya durumları duzelecek gıbıyse..ben bunun yukunu ömur boyu tasıyamamkı..sevgı özverıdır degıl mı?emektır..sevıyorsam gercekten uzak durmalıyım öyleyse..ama kalbım soz dınlemıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?