Güzel giden bir ilişkim var yaklaşık 2 yıldır .Fakat son gunlerde benim de adını koyamadığım bir şey var içimde.. Ona karşı güvenim mi gitti bilmiyorum.. saçma kıskançlıkların içinde buluyorum kendimi. acaba diyorum güvenim mi gitti..bazen çok ıyı davranıyorum hiçbirşey yok. bi an gelıyor soğuk davranıyorum konuşmak bile ıstemıorm telefonu elime almak ıstemıyorum.. ben ne yapacağım bilmiyorum o yatıyor ben yatıyorm deyıp yatmıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor kı devamlı düşünuyorum bendekı durumu karmakarışığımmmmmmm ((( güvenin neden gitti diyeceksiniz yada bunu dusunduren sey ne dıyeceksınız.. ben uzulmeyeym dıe yapma deidğim şeylerı yapıp soylemıyor .. mesela çok işimiz olmadıkça pc basına oturmama kararı aldık ama o ben yattıktan sonra geçmış pc basına erkek arkadaşlarıyla yazışmış oyun oynamış p c de . bunuda ben yakaladım sonrada kaç ay sonra... ondan sonra koptu bende ıpler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karmakarışık ...
- Konu Sahibi ssuu11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlişkideki en büyük hatanız "Kimseyi Yönetemezsiniz" Herkez kendi başına bir birey. Bilgisayar başına geçerekmi aldatacak sizi Bununla ne alakası var. Yapacak olan insan her koşulda yapar zaten.. Siz sevgilinizi saplantı haline getirmişsiniz. Ona karşı değilde kendinize karşı güveninizi kaybetmişsiniz bence..
- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 34
O yatıyo ben yatmıyorum düşünüyorum demişsin,çok düşünen insanlar mutlu olamazlar,düşünme oluruna bırak herşeyi kafanda herseyi sil uyu daha iyi uyanırsın sabah..
Bir iyi bi kötü olmaz bence sorun sende,bi kafa karısıklığı yaşıyosun sebebini bilmediğin..
Pc başına oturmama kararı aldık diyosun,bunun kararımı olur,sen yapma dersin sıkarsın o bi şekilde yapar bırak napıyosa yapsın girsin pcye,çok girmeni istemiyorum de ama,pcye girdi diye kavga çıkartıyosan tartısıyosan bu senin suçun bana göre..
Sen izin vermedğin için pcye girmesine oda senden gizli yapmış bu senin suçun onun değil..
Bir iyi bi kötü olmaz bence sorun sende,bi kafa karısıklığı yaşıyosun sebebini bilmediğin..
Pc başına oturmama kararı aldık diyosun,bunun kararımı olur,sen yapma dersin sıkarsın o bi şekilde yapar bırak napıyosa yapsın girsin pcye,çok girmeni istemiyorum de ama,pcye girdi diye kavga çıkartıyosan tartısıyosan bu senin suçun bana göre..
Sen izin vermedğin için pcye girmesine oda senden gizli yapmış bu senin suçun onun değil..
- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
İlişkideki en büyük hatanız "Kimseyi Yönetemezsiniz" Herkez kendi başına bir birey. Bilgisayar başına geçerekmi aldatacak sizi Bununla ne alakası var. Yapacak olan insan her koşulda yapar zaten.. Siz sevgilinizi saplantı haline getirmişsiniz. Ona karşı değilde kendinize karşı güveninizi kaybetmişsiniz bence..
evet yukardaki arkadaş çok iyi yazmış kimseyi değiştiremezsiniz tamam der yine yapcağını yapar.Kendimden biliyorum çünkü.Hani kötü bişey yapmıyorsa bırak girsin pc ye konuşsun arkadaslarıyla
- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
Güzel giden bir ilişkim var yaklaşık 2 yıldır .Fakat son gunlerde benim de adını koyamadığım bir şey var içimde.. Ona karşı güvenim mi gitti bilmiyorum.. saçma kıskançlıkların içinde buluyorum kendimi. acaba diyorum güvenim mi gitti..bazen çok ıyı davranıyorum hiçbirşey yok. bi an gelıyor soğuk davranıyorum konuşmak bile ıstemıorm telefonu elime almak ıstemıyorum.. ben ne yapacağım bilmiyorum o yatıyor ben yatıyorm deyıp yatmıyorum daha doğrusu yatamıyorum uyku tutmuyor kı devamlı düşünuyorum bendekı durumu karmakarışığımmmmmmm ((( güvenin neden gitti diyeceksiniz yada bunu dusunduren sey ne dıyeceksınız.. ben uzulmeyeym dıe yapma deidğim şeylerı yapıp soylemıyor .. mesela çok işimiz olmadıkça pc basına oturmama kararı aldık ama o ben yattıktan sonra geçmış pc basına erkek arkadaşlarıyla yazışmış oyun oynamış p c de . bunuda ben yakaladım sonrada kaç ay sonra... ondan sonra koptu bende ıpler
Sıkıntı sizde.Sevgilinize onu yapma bunu yapma dememeniz lazım geçerli bir neden yoksa ortada. Bilgisayarda oturmuş erkek arkadaşlarıyla yazışmış oyun oynamış. Bunda ne var ? Sanırım kıskançlık sevgilinizden dolayı değil sizin içinizden geliyor. Unutmayın karşınızdaki bir birey. Sizden bağımsız bir hayatı olduğunu kabul etmelisiniz. Saygı duymalısınız. Siz onu yapma bunu yapma diye en ufak şeylere müdahele eder, istemezken sevgilinizi YALAN söylemeye mecbur bırakıyorsunuz.Hatayı kendinizde aramanız gerektiğini düşünüyorum...
Ufak bir tavsiyem var. Erkek arkadaşınıza bu kadar baskı uygulamayın uygulamaya devam eder nefes aldırmazsanız bir gün canına tak eder ve sizden uzaklaşır... Zaten bu kadar kıskançlık niye anlamış değilim. Yapacak adam her türlü yapar...
arkadaşlara ben de katılıyorum bir erkeği bu kadar kontrol altına almaya çalışmak size yalan söylemesine neden olur.Mesela öyle bi kural koymasaydınız belki naptın dediğinizde bilgisayarda arkadaşlarla konuştum oyun oynadım vs diyecekti.Erkekler hele de sevgiliyken bu kadar kontrolü sevmezler,biraz daha oluruna bırakın hem kendiniz hem sevgiliniz hem de ilişkiniz için.Siz onu düşündükçe belli etmemeye çalışsanız da yansır ona ve ilişkinize zarar verir