hic olmadik en mutlu anda bile aklina geliyor insaninInsani asıl mahveden şüphe zaten. Icini kemire kemire bitirir. Ama haklısınız sonuna kadar tekrar güvenmek o kadar zorki.. umarim aynı hatayı tekrar yapmaz
Affedersiniz ama erkeklerde sidik yaristirma durumu var hemen gaza geliyorlar çocuk gibiler yani. Ben olsam benimde içim içimi yerdi bosanma gibi bi şansınız yoksa dua edin allahim icinizdeki sıkıntıyı şüpheyi alsin.. supheyle yaşamak çok zor gerçekten. Her an acaba diyor insanhic olmadik en mutlu anda bile aklina geliyor insanin
ve bu olayin oldugu gun benim dogum gunumdu bana eve geliyorum dedi geldi ve bu olaylar oldu neden o gun diye kafayi yedim verdigi tek cevap esseklik dedi
isin en ilginci ben malin tekiymisim benim email adresimden uye olmus tabiki benim maille felan isim olmadigindan fark etmedim bile.Kavga sonunda eve geldigimde siteyi gormek istedim zorla acti yaklasik 100 kusur kadinla yazismis.Niye ya dedim geyik iste dedi.Arkadasima yuz vermeyenleri ben ayarliyom diye havaya girdim dedi.Yazismalar oyle komik ki bana gore.Es arayan kadinlar yalan soyleyen bir adamin mesajlari.En ilginci kadinlardan birinin adi benim adim.Bari buna yazmasaydin utansaydim dedim.Toplamda o sitede ki uyeligi parali 3 hafta yazismis ama whatsapptan bu kadinla 2 gun yazismis.Erkekler çok çabuk etkileniyorlar etraflarından arkadaşlarından. Aferin sana gözü açık kadınmışsın şıp diye bulup çıkarmışsın ortaya ve eşin de bunu görmüş. Biraz biraz unut artık. Zaten senim dikkatini çekmiş bi kere ilk falsosunda ensesinde olacağınınbiliyor. Kendi iç huzurun için biraz bırak düşünmeyi. Zaten yapacak , gidecek adamı tutmak mümkün değil. Eşin bile sahibi allah. Bi gün gidecekse gider. İçini ferah tut. Bak 1 senedir yapmamış. Sana ayrıl demek içimden gelmiyor.
gercekten unutanlar varsa helal ama ben yapamiyorum.Icimden tamam unut diyorum ama o aci bir gun gorsun hemen cikiyor ve kavga yaratiyorum sebepsiz gunlerce hayati ona degil kendime zehir ediyorum.Yine dogum gunum geliyor yine o layla ben karsi karsiyayi.Esim unuttu sanki ama adii gibi biliyor benim unutmayacagimi.Affedersiniz ama erkeklerde sidik yaristirma durumu var hemen gaza geliyorlar çocuk gibiler yani. Ben olsam benimde içim içimi yerdi bosanma gibi bi şansınız yoksa dua edin allahim icinizdeki sıkıntıyı şüpheyi alsin.. supheyle yaşamak çok zor gerçekten. Her an acaba diyor insan
Siteye üyeyim ama bir türlü yazamadim bunca zaman.Esiminde benimde ikici evliligimiz.Sevdik herseye ragmen -ailelere-evlendik.Hersey cok iyiydi, cok mutluydum taki gecen yila yakin.Bu arada 5 yillik evliyiz.4 yasinda bir cocugumuz var.Sorun gecen yil esimin is nedeniyle arkadasiyla sehir disina gitmesiyle basladi.Esimin arkadasi evlilik sitelerine takiliyordu esimde bana bunu soylemisti.Insallah iyi bir kismet bulur ana yok baba yok yazik demisti.Bende sen de ona uyma bak olan bize olur sevmedim bu isi demisti.Aradan zaman gecti bir gece esimin whatsaap resminin gece degistigini fark ettim bizim resmimiz yerine cocugumuzun resmini koymus.Gece 4 e kadarda yazismis.Sabah olunca konustuk sordum oda özledim oylesine koydum dedi.Eve geldi teli hep ortada durur onun bakarken bir resim gordum biraz didikleyince whatsaapi silmis geri indirdim hemen kadinin profilini gordum ve aradim kadin cikti bu telefonla kiminle konustunuz dedim.oda esimin adini soyledi.sok oldum gittim onu kaldirdim ve sordum inkar etti resimdeki kadinada arkadasim siteden bulduda yazistilar bende net oldugu icin dedi.Inanamadim ve kadina onun yaninda telefon ettim konustugunuz adami tarif edin evliligim icin lütfen dedim.Kaidin tarif etti bu hala inkar ediyor derken ben esimin resmini yolladim ve hersey ortaya cikti.Bu malmis yazisan.Daha sonra kadin bana yazistiklari mesajlari yolladi bu atmista atmis.Isadamiymis vs.........
Kadin hic gorusmediklerini ama 2 gun yazistiklarini soyledi.Biz birbirimize girdik.Ona gore bu aldatma degildi iste arkadasi bu kadini ayarlayamayinca guya erkekligini gostermis.Ona gore esseklikmis. evi terkedip bir arkadasa gittim.Defalarca ozur cocuk var birde ikinci evlilik derken barisip eve geldim. bu olay uzerinden 1 yil gecti esimi hep kontrol ettim ama birsey bulamadim.Her kavgada bu olayi cikartip yuzune vurdum.Bana ben unutmak istedikce yuzume vurup hatirlatman biktim diye kac kere ayrilma noktasina geldik.Seni sevmesem giderim diye laflar etti.Cocuguna evine cok bagli bir adam.Para pul esirgemez niye aldin demez.
Su an kavgali degiliz hatta eskisi kadar hatirlatmiyorum bile son iki aydir kavgalarda.Ama aklimdanda cikmiyor bu olay.Cok aptalca biliyorum ama sizlerede yazip rahatlayip fikir almak istedim gecte olsa.Zaman gecsede sindirilmiyor hep bir acaba kaliyor akilda.
Bu cesareti nasil bulup yazdim onca tanidigim varken bu sitede inanin sasiridim kendime.
iyi pazarlar
Hangi kadin unutur ki zaten ahh su doyumsuzluklari herşeyi mahvediyor. Bu dogum gununde telafi eder umarim..gercekten unutanlar varsa helal ama ben yapamiyorum.Icimden tamam unut diyorum ama o aci bir gun gorsun hemen cikiyor ve kavga yaratiyorum sebepsiz gunlerce hayati ona degil kendime zehir ediyorum.Yine dogum gunum geliyor yine o layla ben karsi karsiyayi.Esim unuttu sanki ama adii gibi biliyor benim unutmayacagimi.
KESKE becerebilsem.Icimde oyle birikmiski buraya yazacak gucu bile yeni buldumee affetmişsin artık yapacak birşey yok bu durumda ,senin terciğin bu evliliğe devam etmeyi göze aldıysan hatırlamamaya çalış.
yok sakin yapmasin o gunu hayatimda hatirlamak istememHangi kadin unutur ki zaten ahh su doyumsuzluklari herşeyi mahvediyor. Bu dogum gununde telafi eder umarim..
anlatamiyorsun bazen kimseye hatta kendin bile dusunurken fena oluyorsun.Belkide cok sevdigimizi bildirmemek mi lazim.Inanki simdi desarj oldum.Megerse ne buyuk bir yukmus.Bazen desarj olmaya ihtiyaci oluyir insanin. Dusunmeyin tanidigi esi dostu. Zaten her yasadigimizi sineye cekmemis o elalem yuzunden olmuyor mu?
Esiniz hatasini anlamis bu guzel. Dusunup de yipratmayin kendinizi. Malesef erkekler boyle boyle olgunlasiyor ama en ufak hatasinda da arkanizi donebileceginizi bilsin
aynen bende aldattin aldatildim diyorum.Ona gore yatmayinca aldatilma olmuyor sanirsam.Hatta ben erken yakalamasaydim bunlarda olacakti ki....Sizi bir kadinla degil yüzlerce kadinla aldatmis, siz kendiniz yazismis diyorsunuz, ha sitede ha whatsupta, ha telefonda, ha görüsmekle... Sidik midik yarismasimi? Gecin bunlari... Aldatmis mi? Aldatmis!!! Ama affeden sizsiniz eee o zaman uzatmiyacaksiniz...
Arkadaş falan bahaneaynen bende aldattin aldatildim diyorum.Ona gore yatmayinca aldatilma olmuyor sanirsam.Hatta ben erken yakalamasaydim bunlarda olacakti ki....
Ben icimden atamadigimi bu durumu unutamadigimi anlatip biraz sizlerle dertlesmek istedim.
elbette kimse vazgecilmez degildir. Bunu boyle bilmeleri lazim. Esim onceden bana surekli sen beni birakamazsin cok seviyoruz birbirimizi bensiz yasayamazsin filan derdi. Niye boyle bir kaniya vardi bilmiyorum boyle dusundugu icin de hic bir zsman benim birakirim ederim diyaloglarimi ciddiye almadi. Gecen yaz bir olay yasadik. Kime olursa olsun kufur edilmesine tahammul edemem. Cok ciddi bir kavgaydi kavga da denmez ciddi bir tepkiydi sadece Sanirim o zaman anladi ki gecen sakayla karisik beni aldatirsan itiraf eder misin dedim. Cevabi elbette biliyorum soylemez tabi ama konusma tamamen eglendigimiz bir anda girgirina olan bir diyalog . Birden oyle bir ciddilesti ki hayir etmem edersen beni terkedersin!anlatamiyorsun bazen kimseye hatta kendin bile dusunurken fena oluyorsun.Belkide cok sevdigimizi bildirmemek mi lazim.Inanki simdi desarj oldum.Megerse ne buyuk bir yukmus.
Kesinlikle ben farketmeseydim devam edecekti hatta sanaldan reelede gececekti mutlakaArkadaş falan bahane
yalanına sizi inandırabileceği bir kılıf bulmuş
düşünce olarak aldatmış
fırsatını bulsa yapacaktı belki
boşanmayacaksanız ısıtıp ısıtıp önüne koymayın
Benim ilk evliligimdeki sevgisizligim, ailemin bu evlilik sonrasi yanliz birakmasi benim onsuz olamayacagim kanisina vardirdi.Evet onun sayesinde sevgiyi gordum ama simdide o kadar aciyi yasadim yasiyorum.Oysa kardesim kadar guclu olamadim diye cok hederleniyorum.O en ufak birseyde kapiyi calip gitti.Ben bu olaydan sonra kendimi degersiz ve aciz gormeye bu olayin canimi daha cok yakmasina sebep olduelbette kimse vazgecilmez degildir. Bunu boyle bilmeleri lazim. Esim onceden bana surekli sen beni birakamazsin cok seviyoruz birbirimizi bensiz yasayamazsin filan derdi. Niye boyle bir kaniya vardi bilmiyorum boyle dusundugu icin de hic bir zsman benim birakirim ederim diyaloglarimi ciddiye almadi. Gecen yaz bir olay yasadik. Kime olursa olsun kufur edilmesine tahammul edemem. Cok ciddi bir kavgaydi kavga da denmez ciddi bir tepkiydi sadece Sanirim o zaman anladi ki gecen sakayla karisik beni aldatirsan itiraf eder misin dedim. Cevabi elbette biliyorum soylemez tabi ama konusma tamamen eglendigimiz bir anda girgirina olan bir diyalog . Birden oyle bir ciddilesti ki hayir etmem edersen beni terkedersin!
5 yil sonra bunu anlamis olmasina sevindim. Muhtemelen o zamandan beri de kaybetme korkusu var.