karmakarisigim hala

Arkadaş falan bahane, yapmak istemiş yapmış. Ne bu sen ayarlayamadın, ben ayarlarım. Siz kabullenmişsiniz o yüzden uzatmanın yüzüne vurmanın anlamı yok malesef.
Sanirim suan nasil davranacagimi bile beceremiyorum.Aklima gelmediginde sakin, gelince kasirgalar kopuyor

Yalniz sonraki mesajlari gormedim. Sadece watsapp degil galiba mevzu. Ucretli uyelik filan ciddi durumlar.
affettiyseniz ve daha yapmadigina inaniyorsaniz net olun. dozunda dile getirin
Whaatsapa sitede mesajlasma zor oluyor diye gecmis
resimlerde gonderilmesi icin. Ben son asamada farkettim aslinda

Tüm bunlara ragmen mutlu olunurmu bilemiyorum.Sevmedigi icinmi bunu yapti hep bunu kendime soruyorum.

Benim ilk evliligimdeki sevgisizligim, ailemin bu evlilik sonrasi yanliz birakmasi benim onsuz olamayacagim kanisina vardirdi.Evet onun sayesinde sevgiyi gordum ama simdide o kadar aciyi yasadim yasiyorum.Oysa kardesim kadar guclu olamadim diye cok hederleniyorum.O en ufak birseyde kapiyi calip gitti.Ben bu olaydan sonra kendimi degersiz ve aciz gormeye bu olayin canimi daha cok yakmasina sebep oldu
sen niye degersiz oluyorsun. Tam tersi sen dik duracaksin ki o yaptigindan utanacak degersizligi o hissedecek

Tüm bunlara ragmen mutlu olunurmu bilemiyorum.Sevmedigi icinmi bunu yapti hep bunu kendime soruyorum.
bu soruya (ikinci cumledeki) bilim adamlari da cevap bulamadi :)

Tatlım çocuğun küçük olduğu için muhtemelen benden küçüksün bir ablan olarak söylüyorum.eşinin bunu yapması doğrumu tabiki değil sende incinmekte çok haklısın. Bide şöyle düşünelim sonuçta bu adam sürekli böyle şeyler yapan biri değil sebep şu veya bu, olmuş bi şekilde.bi sefer yaptı diye aynı hatayı yine yapacak diye bişey yok, bazıları gibi alışmış kudurmuştan beterdir derler onlar başka kategoride.hepimiz insanız zaman zaman hatalar yapıyoruz ama bi sefer yaptı diye o insanı silmek haksızlık olur bence, herkes ikinci bi şansı hakeder. Sende, işte ben çıkarmasaydım sonu ne olacaktı demeyi bırak bunu kimse bilemez belkide vicdanı ağır basacaktı. Sonuçta ortada bi ilişki yok sende aklını başına toplayıp ilişkinizi kurtarmaya bakıcaksın. Böyle birbirinizi yıpratırsınız tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüne koymucan. O kadar şeye rağmen hala birbirinizi seviyorsunuzki berabersiniz yoksa kimsenin kafasına silah dayalı değil istemeyen çekip giderdi
Senin yapman gereken onu bunu unutup kocana çocuğuna sıkı elle sarılmak
İçin rahat olsun tatlım bu sene de aksine doğum gününü çok güzel bi şekilde kutlayın
İnsan mutlu olmak istiyorsa geçmişte yaşamayı bırakıp bugününün keyfini çıkaracak geçmişi değiştiremiyeceğimize göre inadına ileriye umutla bakmamız lazım.sana sımsıkı sarılıyor çooook öpüyorum tatlım

Aradan epey vakit geçmiş.eşiniz hatasını tekrarlamamış, böyle devam eder umarım. Kendinize sıkıntı yapmayın, ama yine de tetikte olun:KK43: Sevmediğinden yapmadı bence, sadece başka kadınlardan da ilgi görmek hoşuna gitmiş olabilir. Egosunu tatmin etmek için.

Siz yapsaydiniz yine de "eseklik ettim" olur muydu? Suan hala yasiyor olur muydunuz acaba... Cifte standardi dibine kadar yasiyoruz resmen.

Barışıp geri döndüyseniz herşeye hazırlıklı olun zaten. Bu erkekler de iyice suyunu çıkardı çoğu ayrılmalar chat facebook whatsapp mesajlarından maşallah yani. Bunlarla konuşan kadınlar da neyine güveniyo adamı tanımazsın etmezsin gelio snei kıtır kıtır doğrasa napıcan

Sizi anlayabiliyorum. Canımı yakan hayinlikleri bende hiç unutmam ve sürekli karsilarina cikaririm o kisilerinde. Ama aslında bu hayattaki en kötü şey ve sadece bizlere zarar veriyor. Doğru olan ya ben bunu sindiremem diyip gereken yapılmalı ya da affettim diyosak layikiyla susmaliyiz. Benimde çok zor becerdigim bişeydir bu söylediğim aslen ama napalım. Yine de çok çok buyutulucek bi durum görmüyorum ben acikcasi. Tamam tabi ki kötü bişey yapmış, ama gerçek hayatta görüşmek gibi bi niyeti olmadığı, konuşmayı sadece sanalda birakicagi kendisiyle ilgili attığı büyük yalanlardan belli yani. Aklı var Fikri var dışarı da Da görüşme niyeti olsa ben is adamiyim şudur budur der mi eninde sonunda çıkar yani. O sebepten ben esinizin sadece Show amaçlı yaptigina inandim. Bu da tabi ki hiç doğru bişey değil evli barkli insan nitekim ama, böylesine unutamayip hayatı esinizede kendinizede daha fazla zorlastirmanizi gerekicek bi durum yok. Kendinizi uzmeyin.

güven kurmak seneler alıyor yıkmaksa bikaç dakika. söyleyecek bişey yok güvenini kırmış eşin kazanması da zaman alıcak. ama sen bi kendini dinle istersen yani 1 sene geçmiş ve hala bu sorunun ortada olması sizi çok yıpratır. yani bu şekilde devam edebilecek miyim yoksa bitirip önüme mi bakmalıyım diye. eğer devam etme kararı alırsan eşinle tekrar konuş güvenimi kazanman lazım ben artık sürekli tetikteyim huzursuzum yapamıyorum bu şekilde falan anlat içindekileri. seni bu duruma sokan adam bi çözüm de bulsun

X