Tatlım çocuğun küçük olduğu için muhtemelen benden küçüksün bir ablan olarak söylüyorum.eşinin bunu yapması doğrumu tabiki değil sende incinmekte çok haklısın. Bide şöyle düşünelim sonuçta bu adam sürekli böyle şeyler yapan biri değil sebep şu veya bu, olmuş bi şekilde.bi sefer yaptı diye aynı hatayı yine yapacak diye bişey yok, bazıları gibi alışmış kudurmuştan beterdir derler onlar başka kategoride.hepimiz insanız zaman zaman hatalar yapıyoruz ama bi sefer yaptı diye o insanı silmek haksızlık olur bence, herkes ikinci bi şansı hakeder. Sende, işte ben çıkarmasaydım sonu ne olacaktı demeyi bırak bunu kimse bilemez belkide vicdanı ağır basacaktı. Sonuçta ortada bi ilişki yok sende aklını başına toplayıp ilişkinizi kurtarmaya bakıcaksın. Böyle birbirinizi yıpratırsınız tekrar aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüne koymucan. O kadar şeye rağmen hala birbirinizi seviyorsunuzki berabersiniz yoksa kimsenin kafasına silah dayalı değil istemeyen çekip giderdi
Senin yapman gereken onu bunu unutup kocana çocuğuna sıkı elle sarılmak
İçin rahat olsun tatlım bu sene de aksine doğum gününü çok güzel bi şekilde kutlayın
İnsan mutlu olmak istiyorsa geçmişte yaşamayı bırakıp bugününün keyfini çıkaracak geçmişi değiştiremiyeceğimize göre inadına ileriye umutla bakmamız lazım.sana sımsıkı sarılıyor çooook öpüyorum tatlım