• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Karmadan Yağlıya Dönük Cilt / Günlük Bakım ve Tavsiye..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

SensaiqoTic_qL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
11
1
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım, karma ve sorunlu bir cildim var. Sivilceyede yatkın denilebilir. Tek tükde olsa eksik olmaz sivilceler baby facemden. :)

Burun bölgesi ve alnım gün içinde sık sık parlama yapar. Tabi bu durumda siyah noktaları kaçınılmaz kılıyor malesef.

Ve geçmek bilmeyen beyaz pütürler. Allah onların bin belasını versin. Küçük küçük çenemi ve burun kenarlarımı kaplamış durumdalar. Sadece yakından bakınca belli oluyorlar. Aynı şekilde sağ yanağımdada varlar ( biraz daha büyük olarak )

Aynı sorunları yaşayanlar vardır mutlaka. Ciddi tavsiyeler bekliyorum arkadaşlar. Pütürler ve siyah noktalar için.

Son olarak ürün( yıkama jeli, peeling, maske, nemlendirici, tonik olabilir ) tavsiyesi istiyorum. Yaşıma uygun olması yeterli, fiyat çokta önemli değil.

Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım, karma ve sorunlu bir cildim var. Sivilceyede yatkın denilebilir. Tek tükde olsa eksik olmaz sivilceler baby facemden. :)

Burun bölgesi ve alnım gün içinde sık sık parlama yapar. Tabi bu durumda siyah noktaları kaçınılmaz kılıyor malesef.

Ve geçmek bilmeyen beyaz pütürler. Allah onların bin belasını versin. Küçük küçük çenemi ve burun kenarlarımı kaplamış durumdalar. Sadece yakından bakınca belli oluyorlar. Aynı şekilde sağ yanağımdada varlar ( biraz daha büyük olarak )

Aynı sorunları yaşayanlar vardır mutlaka. Ciddi tavsiyeler bekliyorum arkadaşlar. Pütürler ve siyah noktalar için.

Son olarak ürün( yıkama jeli, peeling, maske, nemlendirici, tonik olabilir ) tavsiyesi istiyorum. Yaşıma uygun olması yeterli, fiyat çokta önemli değil.

nemlendirici olarak öneri veremiycem senle aynı durumdayım ve hala bişey bulamadım pahalı ürünlere yönelicem artık.
ama maske olarak dermokili öneririm uygun fiyatlı ve gayet güzel.
tonik olarak neutogenanın turuncu olanını ve gülsuyu kullanıyorum, memnunum.
yüzünün temizliği için günlük peelinglerden alman yararlı olabilir bende diadermine peelingi ve temizleme jeli olarak neutrogenanın pembe greyfurtu var.harika değil ama günlük kullanım için uygun bence
nemlendirici bebak kullandım ama ağır geldi yüz tipim senin gibi canım

Peeling :Neutrogena Deep Clean İnvigorating Scrub Peelinglerin aksine kesinlikle sivilce oluşumunu engelliyor diyebilirim mentollü ve çok ferahsatıcı.
Temizleyici: Sebamed cleansing bar sabun. sivilcelerini kurutur.Cildin yağlı olduğu için düzene sokar ve çok yağlandırmaz.
Tonik: Gül suyu kullan bence.. yüzünü sabunla ve gül suyu ile sil yine pamuk grimsi olacaktır hatta..
Maske: Kesinlikle kil maskesi haftada 1 yada iki hafta da bir..
Siyahnoktalar içinse diadermine in burun alın çene bandı mükemmel ötesi birşey. siyah noktaları çok iyi çekiyor.. Ben buhara tuutyorum yüzünü sıcak suyla yıkıyorum kuruluyorum ve gözenekler açılmış olduğu için o an hemen yapıştırıyorum 15 dk sonra yavasca söküyorum lüp diye çekiyor.

Öncelikle geçmiş olsun benimde t bölgem yağlıdır ve özellikle çenemde konuşlanmış orayı yer yurt edinmiş sivilcelerim vardı- DI diyorum çünkü şimdi onlar yok:) ha hala cildim yağlı yine olmuyormu sivilcem oluyor ama o kadar olacak regl dönemimde bile minik oluyor siyah noktalarla ise vedalaşalı uzun zmn oldu :24:

Nasıl sağladığıma gelince:
6 ay kadar bir süredir sabah ve gece yatarken avene cleneance jelle yüzümü yıkadım(üstüne temizleyici tanımıyorum en azından kendi cildimden tecrübelerimle)
Her gece Effaclar duo sürdüm ve her günde dışarı çıkmadan La roche posayın 50 faktörlü güneş koruyucusunu sürdüm hem cildi nemlendiriyorda onu kullandığımda harici bir nemlendiriciye ihtiyacımda kalmadı
yinede o t bölgesinde ton farkları sinir bozucu olduğu için yaklaşık 6-7 haftadırda dermatolog önerisiyle isotrexin jel sürüyorum geceleri ilk iki hafta bir gece sürüp bir gece sürmüyorsun alışana kadar cilt sonra her gece sürüyorsun dr kısa süreli sonuç bekleme dedi bir 6 sürcek dedi ki cildi soyuyor şimdilik daha kırmızı o kısımlar ama dahada pürüzsüz bu son yazdığım isotrexini dr yazdığı için kullanmaya başladım aman diyim kafamıza göre olmasın ama diğerleri benim nacizane tavsiyem
ha siyah nokta içinde watsonslarda satılan yeşil kutulu kömür tozlu bilmem ne var beuty diye başlıyor adı ben böyle bir bant görmedim çok etkili ama dikkat burnuda yerinden çıkaracakmış gibi ama onu tavsiye ederim

Back
X