• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Karma karışık ihtiyaca göre...

yarın sabah eşim parayı göndericek buhar mak ve mama kasesini istiyorum tesekkur ederim.ozel msj gonderemiyorum adresimi nasıl ulastırıcam size bilmiyorum

tamam canım da sıkıntı var ozaman benim tel numaramı yazıyorum özelden beni arayın uygun olurmu yarın gönderi yapacak eşim çıksın aradan TE=Badepasam;33035448]yarın sabah eşim parayı göndericek buhar mak ve mama kasesini istiyorum tesekkur ederim.ozel msj gonderemiyorum adresimi nasıl ulastırıcam size bilmiyorum[/QUOTE]

Son düzenleme:
ürünleriniz adrese teslim gönderildi az önce bilginize tel no istenmiş sadece bandag seninkini yazmış eşim badepaşam senin tel no da vardı ama ben old. unutmuşum minikuss senin yoktu zaten evde olmama ihtimali için tel no lar istemişler istanbul 2 gün içinde uluşırmış havadan ötürü evde olmaya çalışın teslimatta bi sıkıntı olmasın tekrara teşekkürler güle güle kullanın.....

canım mesaj kutun dolu bugün 1,30 tekrar göndericem arkadaşı postaneye haber veririm sana eşinde ona göre gider

Back