- Konu Sahibi moontorrent
-
ben vazgeçtim buhar makinesinden hakkımı ikinci arkadaşa devrediyorum :)
Canim yurume yardimcisini dusunmuyorum satisi olacaksa engel olmayayim ama buhar mak. icin bekliyorum digeriyle birlikte gonderirsin odemesini de birlikte yaparim. baska satisin olacak mi?
Yurume yardimcisi duruyorsa almak istiyorum
iyiyim canım sen nasılsın tamam tabiki hak ilk soranın almazsa ben kesin alıyorm
buhar mak. vazgeçildi steril ve buhar mak. senindir özelden bilgileri yazarım eşimin adına gönderi yaparsın ben çıkamam dışarı yakın ptt de yok evime dolmuşla gitmem gerek iş çıkışı eşim gönderir 2 sini...anlaştık mı
oğlumla fizik ted. geldim uyuttum ancak cvp yazabildim....
başka süt sağma makçve ikea alt açma ünütesi bebedor un da mama tabağı var satışını yapmak istediğim oda işini görür ek gıda için altına sıcak su koyuyorsun soğuma olmuyor paketli kullanmadım onuda 5 tl ye beririm anladığım kadarıyla tam ek gıda dönemindesin ama foto çekip koymam zamanımı çok alıyor...
Canım ben buhar makinesinden de vazgeçtim sadece diğer ürünü almak istiyorum..
müsait olduğunda detayları konuşalım
Yazdığını şimdi gördüm mama sandalyesi de almam gerekiyor o yüzden buhar mak. alamıyorum şimdilik..
Bana bilgilerini gönderirsen ödemeni yapayım canım
buhar makinesinden ikinci kiside vazgecti ben almak istiyorum msj atmıstım bana donerseniz sevinirim.diger urunler icinde goruselim
mrb elinizde kalanlar buhar mak, yürüme yardımcısı, oyuncaklar, mama tabağı, süt sağma mak falan türü şeyler yani kıyafet harici olan neler varsa son fiyatlarını alabilir miyim, bir de süt sağmanın markası ne elk.limi, altaçma ünitesi nasıl bişey falan öğrensem iyi olur. ben de bursadayım ve bursa olmanız bana cazip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?