Bebek İkinci El Karma karışık ihtiyaca göre...

Canim yurume yardimcisini dusunmuyorum satisi olacaksa engel olmayayim ama buhar mak. icin bekliyorum digeriyle birlikte gonderirsin odemesini de birlikte yaparim. baska satisin olacak mi?

buhar mak. vazgeçildi steril ve buhar mak. senindir özelden bilgileri yazarım eşimin adına gönderi yaparsın ben çıkamam dışarı yakın ptt de yok evime dolmuşla gitmem gerek iş çıkışı eşim gönderir 2 sini...anlaştık mı

oğlumla fizik ted. geldim uyuttum ancak cvp yazabildim....

başka süt sağma makçve ikea alt açma ünütesi bebedor un da mama tabağı var satışını yapmak istediğim oda işini görür ek gıda için altına sıcak su koyuyorsun soğuma olmuyor paketli kullanmadım onuda 5 tl ye beririm anladığım kadarıyla tam ek gıda dönemindesin ama foto çekip koymam zamanımı çok alıyor...
Canim yurume yardimcisini dusunmuyorum satisi olacaksa engel olmayayim ama buhar mak. icin bekliyorum digeriyle birlikte gonderirsin odemesini de birlikte yaparim. baska satisin olacak mi?

Son düzenleme:
canım ayakkabılar senin diğer arkadaş yazmamış bende toparlayıp gönderim yapıcam...özelden yaz bilgilerini eşimin tc nosuna ptt ye gönderim yaparsın hesap no falan yok senin için nasıl uygun mu....
iyiyim canım sen nasılsın tamam tabiki hak ilk soranın almazsa ben kesin alıyorm

Canım ben buhar makinesinden de vazgeçtim sadece diğer ürünü almak istiyorum..
müsait olduğunda detayları konuşalım

Yazdığını şimdi gördüm mama sandalyesi de almam gerekiyor o yüzden buhar mak. alamıyorum şimdilik..

Bana bilgilerini gönderirsen ödemeni yapayım canım

Son düzenleme:
buhar makinesinden ikinci kiside vazgecti ben almak istiyorum msj atmıstım bana donerseniz sevinirim.diger urunler icinde goruselim

Son düzenleme:

mrb elinizde kalanlar buhar mak, yürüme yardımcısı, oyuncaklar, mama tabağı, süt sağma mak falan türü şeyler yani kıyafet harici olan neler varsa son fiyatlarını alabilir miyim, bir de süt sağmanın markası ne elk.limi, altaçma ünitesi nasıl bişey falan öğrensem iyi olur. ben de bursadayım ve bursa olmanız bana cazip geldi

tamam canım mama sandalyem var ama hala kullanıyorum 27 aylık benimkiler okadar mı işimi gördü iyiki almışım gerçekten 2 tane olunca baya kullanıcam sanırım...
çocuklar çok yoruyor onlar uyuyunca bende uyudum

tamam sizindir kusura bakmayın ikizlerden dolayı nete hiremiyorum fazla diğer ürünler hangileri mama tabağınıda uyutunca foto eklerim....14 hgibi saat
buhar makinesinden ikinci kiside vazgecti ben almak istiyorum msj atmıstım bana donerseniz sevinirim.diger urunler icinde goruselim

buhar mak mama tab. alıcısı var yürüme yardımcısı da var ama arkadaştan ses sedayok syn rumuzlu yaznlış yazmadıysam...alt açma ikea toplu şuan netteki fotosunu koyuyorum...süt sağma mak uyutunca foto çekerim..onunda nettekini koyucam oyuncaklar zaten 5 tl canım çok uygun hepsi yenidoğan için 2 tane emzik kutusu var içinde

alt değiştirme masası < GULLIVER | IKEA Türkiye

bakım minderi < GULLUNGE | IKEA Türkiye

bebek alt değiştirme aksesuarı < LATTSAM | IKEA Türkiye

bunlar satışta olucak en on eklediğim küçük kutunun kapağının yan tarafı kırıldı ben onlara bebek bezlerini koyuyodum ıslak mend. çok işimi gördü en son fiyat aly açma mas. birlikte 80 tl üstüne şişme kılıfınıda ekledim çocuk odam ikeadan benimkiler büyüdü bu ürünü kaldırdım kullanmıyorum...

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası : Lansinoh Laboratories Inc buda çok güzel bir ürün 60 tl
fiyatlar gayet makul canım inşallah anlaşırız

Tesekkur ederim buhar mak. mama kabınıda istiyorum birde uygunsa bebek alt degistirme aksesuarlarını istiyorum.Benim bebegim 4 aylık işime cok yarıyacaklar bu benim ilk alışverişim olacak hayırlı olsun Hesap numarası bekliyorum size kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…