• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma karisik durumum

Fsh degerim dusuk. Haklisiniz tesekkurler
Çok geçmiş olsun tekrar , fsh düşük olması iyi , bende çok uzun yıllardır prolaktin hastasıyım , 36 yaşında anne oldum prolaktine artık o kadar güveniyordum ki doğum kontrol hapını içmedim oğlum geldi :) İyi ki de gelmiş :)

Bunu yazmayi unuttum bu arada calisiyorum ve is yerimde yukselme sansim var simdi bebek olursa (insAllah) yukselmemde ertelenir hatta iptal bile olabilir... Napacagimi sasirdim :/
Hayıt suyunu araştırmanı tavsiye ederim. Sanırım kariyere ilk öncelik vermek istiyorsun ki haklısın ilk önce tüm kiloları ver bu sırada işinde yükselirsin. Sonra da nasip olursa bebişi yaparsın.

Çok geçmiş olsun tekrar , fsh düşük olması iyi , bende çok uzun yıllardır prolaktin hastasıyım , 36 yaşında anne oldum prolaktine artık o kadar güveniyordum ki doğum kontrol hapını içmedim oğlum geldi :) İyi ki de gelmiş :)
Cook tesekkurler sizede gecmis olsun ne guzel ne mutlu saglikli uzun yillar dilerim her birinize :) Allah bagislasin :)

Hayıt suyunu araştırmanı tavsiye ederim. Sanırım kariyere ilk öncelik vermek istiyorsun ki haklısın ilk önce tüm kiloları ver bu sırada işinde yükselirsin. Sonra da nasip olursa bebişi yaparsın.
Aynen once kilo ve is sonra bebis mantikli tesekkurler :)

Back