• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma karisik durumum

Yok canim yanlis hatirladin 3 tane nurtopu gibi var bende
Ben daha almiyim alanada mani olmiyim:KK19:
:D ozur dilerim yanlisim olmus lusura bakmayin o halde cocuklariniza ve size saglikli huzurlu omurler nasip etsin Allah bagislasin kusura bakmayin tekrar

Hayirli geceler arkadaslar,
Benim bi derdim var onerilerinize bilgilerinize tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben 3 yildir evliyim hormon bozuklugum var prolaktinle testosteron degerlerim yuksek.
Kilolu biriyim bir kac aydir diyetteyim hem Karatay diyeti hem kalori sayimi yapiyorum yaklasik 22 kilo verdim daha 23 kilo vermek istiyorum.
Bi yandanda cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 aydir 1hafta arayla testere disli aslan pencesini yapiyorum.. Tum kilolarimi verip bebek durumunu sonraya mi biraksam? Testere disli kurunu kullananlar kac zaman kullandiniz? Sonlandirdiktan sonra tekrar prolaktinde yukseklik yasadiniz mi? Kürle birlikte hamile kalan oldumu?
Bu arada 29 yasindayim anne olmak istiyorum kafam cok karisik hem kilo durumunu halletmek istiyorum hem anne olmak istiyorum ikisi ayni anda olamicagini biliyorum yasimda ilerliyo tavsiyelerinize ihtiyacim var
Kafam cok karisik :KK43:
Eğer bebek istiyorsan ve prolaktin sorunun varsa bir endokrin uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Zira 11 yıldır prolaktin sorunum var 4 yıllık uğraşlar sonucunda hamile kaldım. Nacizane fikrim:KK52:

Önce kilonu ver canim.
Bende Prolaktinom sebebi ile prolaktin yüksekliği var ve bu durumda bile kilo değerlerimi etkiliyor.
Eğer prolaktine karşı ilac aliyorsan hamile kalman YASAK. Doktoruna danışmadan sakın hamile kalma ( eger kalirsan haplari acil birak)
Bazi prolaktin haplari kilo almayi tetikliyor. Ben 15 kilo aldım. Kasli vücudum oldu tombik.
Neyse, ilk yavaş yavaş ver kilonu sonra zaten prolaktinin düşer.
Bunaltmadan kendini yavaş yavaş çöz sorununu.
Karışmak istemem ama önce eşinin iş durumunu beklesen cocuk icin?

Eğer bebek istiyorsan ve prolaktin sorunun varsa bir endokrin uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Zira 11 yıldır prolaktin sorunum var 4 yıllık uğraşlar sonucunda hamile kaldım. Nacizane fikrim:KK52:
Oncelikle tesekkurler tavsiye icin randevuyu temmuza verdiler zaten iki hafta iznim var Turkiyede gidecem insAllah simdilik testere disli aslan pencesini yapiyorum iste :) Allah bagislasin saglikla uzun omurler nasip etsin Rabbim :)

Önce kilonu ver canim.
Bende Prolaktinom sebebi ile prolaktin yüksekliği var ve bu durumda bile kilo değerlerimi etkiliyor.
Eğer prolaktine karşı ilac aliyorsan hamile kalman YASAK. Doktoruna danışmadan sakın hamile kalma ( eger kalirsan haplari acil birak)
Bazi prolaktin haplari kilo almayi tetikliyor. Ben 15 kilo aldım. Kasli vücudum oldu tombik.
Neyse, ilk yavaş yavaş ver kilonu sonra zaten prolaktinin düşer.
Bunaltmadan kendini yavaş yavaş çöz sorununu.
Karışmak istemem ama önce eşinin iş durumunu beklesen cocuk icin?
Tesekkurler bilgilerin icin... Prolaktine karsi hic bi ilac kullanmiyorum sadece kürü yapiyorum ise yariyormu onuda bilmiyorum bakalim diyete devam kilo gitsin hormonlara bakacaz artik :)
Esimin calismamasi bi sorun etmiyor cok sukur zaten kursu bitecek ve hem dil ogreten hem is sunan bi kuruma gidecek insAllah. Tekrar tesekkurler

Bunu yazmayi unuttum bu arada calisiyorum ve is yerimde yukselme sansim var simdi bebek olursa (insAllah) yukselmemde ertelenir hatta iptal bile olabilir... Napacagimi sasirdim :/
Bebek doğduktan birkaç yıl sonrada yükselebilirsin . Ama bebek iöin malum biyolojik saat işliyor . Bilemedim bence tedavi ol . Eğer istiyorsan da bebek düşün derim . Eşin ne diyor ?

Bebek doğduktan birkaç yıl sonrada yükselebilirsin . Ama bebek iöin malum biyolojik saat işliyor . Bilemedim bence tedavi ol . Eğer istiyorsan da bebek düşün derim . Eşin ne diyor ?
Acikcasi esim de istiyor surekli dile getirmiyor hormon bozuklugundan dolayi olmadigini biliyor Allah hayirlisini versin diyo ama cok istiyor hissediyorum

Acikcasi esim de istiyor surekli dile getirmiyor hormon bozuklugundan dolayi olmadigini biliyor Allah hayirlisini versin diyo ama cok istiyor hissediyorum
O zaman tedavi olmalısınız önceliğiniz bu Olmalı . Zaten bebek olsa da olmasa da tedavi olmayacak mısınız ?

O zaman tedavi olmalısınız önceliğiniz bu Olmalı . Zaten bebek olsa da olmasa da tedavi olmayacak mısınız ?
Tabiki olmam gerek sadece yurt disinda kalmam zorlastiriyor randevulari 6ay arayla veriyorlar. Endokrinologa gittim adet zamanlarinda kan testi yap dedi eger yuksek degilse gelmene gerek yok yuksekse bi ay sonra gel dedi aralik gibi aradim rdv icin temmuz dediler

Hayirli geceler arkadaslar,
Benim bi derdim var onerilerinize bilgilerinize tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben 3 yildir evliyim hormon bozuklugum var prolaktinle testosteron degerlerim yuksek.
Kilolu biriyim bir kac aydir diyetteyim hem Karatay diyeti hem kalori sayimi yapiyorum yaklasik 22 kilo verdim daha 23 kilo vermek istiyorum.
Bi yandanda cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 aydir 1hafta arayla testere disli aslan pencesini yapiyorum.. Tum kilolarimi verip bebek durumunu sonraya mi biraksam? Testere disli kurunu kullananlar kac zaman kullandiniz? Sonlandirdiktan sonra tekrar prolaktinde yukseklik yasadiniz mi? Kürle birlikte hamile kalan oldumu?
Bu arada 29 yasindayim anne olmak istiyorum kafam cok karisik hem kilo durumunu halletmek istiyorum hem anne olmak istiyorum ikisi ayni anda olamicagini biliyorum yasimda ilerliyo tavsiyelerinize ihtiyacim var
Kafam cok karisik :KK43:
Geçmiş olsun. Prolaktin yüksekliğinde hamile de kalmanız sıkıntılı , öncelikle kilo kontrolünüzü sağlayarak , prolaktin tedavisini aksatmayın ki yüksek prolaktin erken menapoz riskini içerir.

Önce kilo vermelisiniz sonra çocuk olur . Şimdi hamile kalsan o verdiğin kilolar geri gelir yazık değil mi

Önce kilo vermelisiniz sonra çocuk olur . Şimdi hamile kalsan o verdiğin kilolar geri gelir yazık değil mi
Evet oda var biraz dusuncesizlik ediyorum galiba hersey ayni anda hallolmaz. Tesekkurler

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim aydinlattiginiz icin once kilo verimine odaklanip hormon tedavimi halledip anne olmak daha mantikli kariyerde her zaman halledilir sonucta. Tekrar tesekkurler arkadaslar

Oncelikle tesekkurler tavsiye icin randevuyu temmuza verdiler zaten iki hafta iznim var Turkiyede gidecem insAllah simdilik testere disli aslan pencesini yapiyorum iste :) Allah bagislasin saglikla uzun omurler nasip etsin Rabbim :)
Amin canım Allah razı olsun

Amin Allah sendende hepinizdende razi olsun :)

Tabiki olmam gerek sadece yurt disinda kalmam zorlastiriyor randevulari 6ay arayla veriyorlar. Endokrinologa gittim adet zamanlarinda kan testi yap dedi eger yuksek degilse gelmene gerek yok yuksekse bi ay sonra gel dedi aralik gibi aradim rdv icin temmuz dediler
Neden o kadar geç ? Başka bşr hastane doktor vs bulamaz mısınız ?

Neden o kadar geç ? Başka bşr hastane doktor vs bulamaz mısınız ?
Isimden dolayi zor oluyor zaten gittigim hastane uzak bende trye gelmeyi bekliyorum orda her isini ayni gun halledebiliyorsun sabrettim bu zamana kadar biraz daha beklerim diyorum

Back