karma karışık bana yardım edin ne olur

didolii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1
0
36
Samsun
öncelikle merhaba çok zor durumda olduğumu belirtmek isterim ; iki birbirinden farklı erkek arkadaşım oldu
ilk erkek arkadaşım kızlarla çok muhabbeti seven , ama bana çok aşık biriydi buna eminim . ilişkimiz çok sorunluydu sürekli sosyal paylaşım sitelerinde bişeylerini yakalıyordum ve ben ona bi kızın ona verebiliceği herşeyi verdim bu erkek arkadasım son derece sosyal poponu açsan bişe demez ama yeri gelir kıskanır oje tırnak güzellik takıntıları vardı bu yuzden hep bakımlı gezerdm. sonra ayrıldık ...
aradan zaman gecti ve ben biriyle tanıstım benden tam 8 yas büyük dünya tatlısı ve benim mutlu olmam için elinden geleni yapar hiçbir sosyal paylaşım sitesiyle işi olmaz kızlarla muhabbet dahi etmez bir insan , ben atatürkçü başı acık bir ailenin kızıyım , bu erkek arkadaşım ise benden kapanmamı istiyor ve ben onunla cok mutluyum son derece bekarete önem veren bi insan , ben napıcağımı bilmiyorum . bana dinle alakalı okadar güzel şeyler anlatıyorki .. iki secenek var önümde eski erkek arkadasımla sırf bişeyler yaşadım diye barışmalı mıyım ? yoksa bu erkek arkadasımla yoluma dewam mı etmeliyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…