• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma Eğitim İhanetine Son! liselerde kız-erkek aynı sınıfta olmasın

planli

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
3.610
4.682
723
Karma Eğitim İhanetine Son!
06 Kasım 2013 Çarşamba 00:08mustafadurdu@yahoo.com Karma eğitim sapıklığını milletimizin başına bela eden tek parti diktasıydı. O yıllarda kurdukları köy enstitüleri için kız erkek karışık yurtlar açtılar. İstediler ki; kimin eli kimin cebinde belli olmasın, kimin fişi kimin prizinde fark edilmesin; gayrimeşru ilişkiler çoğalsın ki soy bozulsun, veledizinalar artsın, ahlak dibe vursun, millet daha hızlı gâvurlaşsın.

Bir milleti ahlaken çökermenin en hızlı yolu karma eğitimi teşvik etmektir.

Türkiye’de bu ihaneti yapan diktacı Chp oldu. Kız erkek karışık okulları legal hâle getirdiler. Kız erkek arasındaki gayrimeşru ilişkileri çağdaşlık umdesi olarak gördüler. Flört sapkınlığını teşvik ettiler. Sonra yurtlar açtılar. Aynı yatakhane olmasa da aynı koridorda kızlar ve erkekleri bir araya getirmek için çaba sarf ettiler. Çevirdikleri filmlerle, oynadıkları dizilerle ahlakın, namusun anasını ağlattılar. Filmlerinde hocaları, hacıları gözden düşürmek için çabaladılar. Oynadıkları dizilerde temizlikçileri örtülü, okumuşları çıplak gösterdiler. Her filmde bir dönmenin, bir ibnenin yani bir cinsi sapığın bulunmasını gelenek hâline getirdiler. Seksen yıl boyunca milletin anasını ağlattılar. Şimdi kalkmışlar rövanş almayın, diyorlar. Hayır! Rövanşın daniskası alınmalı. Milletin dökülen gözyaşlarının hesabı sorulmalı. Çökertilen ahlakın, maneviyatın yeniden yücelmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı.

Bu zihniyet Türkiye’ye bir ur gibi musallat edildi. Bu uru temizlemek için kâfir AB’nin taktiksel yardımı bile makbuldür. Bu öyle bir urdur ki seksen yıl boyunca okullarda küçücük dimağlara Allah’la savaşmayı öğretmeye çalıştılar. İşlerine gelmeyeni ya indirdiler ya öldürdüler.

Liselerde kız ve erkeklerin aynı sınıfta bulunmaları pek çok problemin de ana sebebidir. Acilen karma eğitime son verilmelidir. Buna karşı çıkan malum zihniyetin çocukları zaten kendi özel okullarında okuyorlar. Onlar diledikleri kadar karışık, karmakarışık olabilirler. Onların keyifleri için milletimizin Müslüman çocukları bu bataklığa sürüklenmemeli. Devlet okullarındaki bu karma eğitim sapıklığına son verilmelidir.

Üniversitelerin durumları ise içler acısıdır. Ahlak tükenmiş, edep yerlerde sürüklenmektedir. Karma eğitim ve aynı kampüs içinde bulunan kız ve erkek yurtları yüzünden öğrenciler eğitimden çok flört ile vakit geçirmektedir. Şimdiye kadar horlanan Müslüman öğrenciler de onların tacizlerinden kurtulmak istiyor.

Gezi parkından en fazla faydalananlar kimler ise bu gün yol olan ODTÜ ormanından da faydalananlar onlardı. Vaveylâların sebebi de oydu zaten. Bakmayın siz başka sebeplere.

Bugün pek çok öğrenci evinde kız ve erkekler karışık kalıyor. Bu resmen fuhuştur. Resmen zinadır. Zinaya yaklaşmak bile yasak iken bu alçaklığa nasıl izin verilir. Bugün aynı şekilde özel bazı yurtlarda kız ve erkekler karışık olarak kalıyor. Seksen yıl boyunca bu tür davranışlar teşvik edildi. Bunun sorumluları şimdi ciyaklıyor. Zevkleri ellerinden alınacak diye. Yok öyle milletin çocuklarını harcamak. Kendi bataklığınıza milletin çocuklarını çekemezsiniz. Bu millet şimdiye kadar sustu. Artık susma yok. Adalet yerini bulmalı, herkes üzerine düşen vebalden kurtulmalı ve gereği neyse yapmalıdır.

Sayın Başbakan, karma yurtlara izin vermeyeceklerini açıkladığı zaman höyküren zihniyet ile Ecevit denen adamın TBMM’de örtüye karşı höykürmesi aynı zihniyettir. Çok şükür bunun intikamı alınmıştır.

Hükümetten beklentimiz sadece karma yurt ve evlerin bertaraf edilmesi değil, aynı zamanda cinsi sapıklığı teşvik eden dizi ve programlar için de yeni bir yasa hazırlamasıdır. RTÜK de yenilenmeli, korkak üyeler yerine cesur Müslümanlar iş başına getirilmelidir.

Chp Televizyonundan Saygısızlık

Şu Chp zihniyetinin düştüğü duruma bakar mısınız? Kahvehanede bile konuşulmayanları başbakan adayı olan Kılıçdaroğlu konuşuyor ve Başbakanı dikizlemekle itham ediyor. Oysa Chp’nin televizyonu olan Halk tv’yi izleyince mesele daha iyi anlaşıldı. Zira sınırdaki tel örgülerin yanında, açık bir meydanda protesto için açlık grevi yapan bir kadını canlı olarak ekrana sunan bu televizyon kanalı, kadının çiş yapmasına bile müsaade etmiyor. Buna ne denir acaba?

Karma Eğitim İhanetine Son! - Mustafa Durdu

Sadece kız ve erkek sınıflara gırdım cok zor oluyor....

Karma eğitimde cok fayda gordum ama her okulda ısteyen velıler ıcınde bır ıkı sınıf acılabılır..

adamın kafa bi milyon, adamın yazdıkları tamamen deli saçması, ne yemiş ne içmişte bunları yazmış anlamadım:27::27:

muhafazar olduklarını idda eden bu arkadaşlar neden dışarda gezen tecavüzcüler hakkında tek kelam etmezler, onu da çok merak ediyorum
:27::27:

Son düzenleme:
kız lisesinde okuyanlar namus timsali oluyor öylemi..
neler duydumdu zamanında.:ssz:
bunun karmayla yada kız ayrı erkek ayrı olmasıyla ne alakası var. okulun 2 metre dışarısı karma zaten. kız lisesin önleride onu bekleyen delikanlılarla kaynıyor.
hay sizin kafanıza diyeceğimde,çalıştırmak için bol fındık yeyin diyede tavsiye vereceğim.

mustiiiii yazmayı unuttuklarını eklim mi emmi?

bak unutmuşun, dolmuşlarda gızlar, erkekler yan yana oturabiliyor, buna bi dur denmesi lazım.

metroların gızlar için ayrı erkekler için ayrı renklerde yapılması gerekir, caizdir yani.

gadın kişisinin sokakta tek başına yürümemesi lazım, iti kopuğu, allah muhafaza alkollüsü var, olmaz, gadın gızlarımıza sahip çıkmak gerek.

bi gadının gocası vefat ettiyse falan, en fazla 1 yıl ailesinin yanında kalmalı, sonra tez elden evlendirilmelidir, yanlızlık Allah'a mahsustur haşa. kimse yanlız kalmamalı hatta erkek adamın 4 olan kotası mutlaka ihtiyaç sahibi kadınlar tarafından doldurulmalıdır.

aklıma geldikçe eklerim mustakaz, sen yeterki konu sıkıntısı çekme hacı

Flört sapkınlığını teşvik ettiler. Sonra yurtlar açtılar. Aynı yatakhane olmasa da aynı koridorda kızlar ve erkekleri bir araya getirmek için çaba sarf ettiler. Çevirdikleri filmlerle, oynadıkları dizilerle ahlakın, namusun anasını ağlattılar. Filmlerinde hocaları, hacıları gözden düşürmek için çabaladılar. Oynadıkları dizilerde temizlikçileri örtülü, okumuşları çıplak gösterdiler. Her filmde bir dönmenin, bir ibnenin yani bir cinsi sapığın bulunmasını gelenek hâline getirdiler. Seksen yıl boyunca milletin anasını ağlattılar. Şimdi kalkmışlar rövanş almayın, diyorlar. Hayır! Rövanşın daniskası alınmalı. Milletin dökülen gözyaşlarının hesabı sorulmalı. Çökertilen ahlakın, maneviyatın yeniden yücelmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı.

lafa bak lafa.
iğrendim resmen ya.
flört sapkınlıkmış.
oğlum sen sapkınsın . senden ala belden aşağısıyla ilgilenen varmı bu ülkede. ha pardon ,akpden bayasğı vardı unuttum bir an. özür
:8:

örnek:1 ,kız meslek lisesi mezunuyum. tam karşımızda erkek lisesi vardı. sonuç: yolun iki tarafında kurbanlık koyun gibi birbirini seyreden iki höbek baş:1:zil çalıca kim hangi kafede onu siz düşünün artık.
örnek 2: ablamın kiracılarının kızları ile arkadaş olduk. kız arkadaşları ile tanıştırdılar. çarşaflı genç kızlar. toplandık bir evde . kızların tek mevzu erkekler. sonra yavaş yavaş iş ilerledi, annenin kızlardan gına geldiği için kiltilediği telefon tığ uçları ile açıldı ve başladı koyu bir muhabbet. :18::18::18:
bunlar uç örnekler ama baskının toplumu ne hale getirebileceğinin en güzel örnekleri. bu kızlar anne babaları ve mahalle baskısı yüzünden çarşafa girdiler. kendi insiyatifleri ile değil. açıklar yapmıyor mu bunu yapsın . önemli değil. önemli olan o kutsala en büyük yanlışı,sizin dikte ettiğiniz kurallar kapsamında kendi özgür iradeleri dışında yaşayan insanlar yapacaktır. bu kendi ayağına sıkmak gibi birşey.
bir insanı baskı ile ancak bir yere kadar idare edersinzi. bir yerden sonra sizin elinizden kurtulduğu anda kendi içindeki uhdelerini yaşamaya başlayacaktır. yanlışsa bile ona doğru gelecek yada bile bile yanlışa oynayacak. tecrübe ile sabittir.

Bu zihniyet Türkiye’ye bir ur gibi musallat edildi. Bu uru temizlemek için kâfir AB’nin taktiksel yardımı bile makbuldür. Bu öyle bir urdur ki seksen yıl boyunca okullarda küçücük dimağlara Allah’la savaşmayı öğretmeye çalıştılar. İşlerine gelmeyeni ya indirdiler ya öldürdüler.

hayal dünyası çok fantastik, kitap yazsa uluslararası bestseller olur :37::37:

son 80 yılda kimler, hangi aydınlar, yazarlar, gazeteciler kimler tarafından neden öldürüldü bi bakmak lazım dicem de, kime dicem
:27::27:

Son düzenleme:
tabii canım:1::1:

$988340_10151958219732486_1955888029_n.jpg

"Her filmde bir dönmenin, bir ibnenin yani bir cinsi sapığın bulunmasını gelenek hâline getirdiler" diyor.

insanlıktan nasibini alamamışın birader!!!

ibne diyor, cinsi sapık diyor; onlar sadece gay ve bu onların tercihi değil, doğuştan böyleler. napıcaz şimdi? sen onları o şekilde kabul etmediğinde, yaradana karşı durmuş olmuyor musun?

hay ben senin sapıklık anlayışına.... aynaya bak aynaya

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitelerin durumları ise içler acısıdır. Ahlak tükenmiş, edep yerlerde sürüklenmektedir. Karma eğitim ve aynı kampüs içinde bulunan kız ve erkek yurtları yüzünden öğrenciler eğitimden çok flört ile vakit geçirmektedir. Şimdiye kadar horlanan Müslüman öğrenciler de onların tacizlerinden kurtulmak istiyor.

Bugün pek çok öğrenci evinde kız ve erkekler karışık kalıyor. Bu resmen fuhuştur. Resmen zinadır. Zinaya yaklaşmak bile yasak iken bu alçaklığa nasıl izin verilir. Bugün aynı şekilde özel bazı yurtlarda kız ve erkekler karışık olarak kalıyor. Seksen yıl boyunca bu tür davranışlar teşvik edildi. Bunun sorumluları şimdi ciyaklıyor. Zevkleri ellerinden alınacak diye. Yok öyle milletin çocuklarını harcamak. Kendi bataklığınıza milletin çocuklarını çekemezsiniz. Bu millet şimdiye kadar sustu. Artık susma yok. Adalet yerini bulmalı, herkes üzerine düşen vebalden kurtulmalı ve gereği neyse yapmalıdır.

Tey tey tey..Bu nasıl bir kafa yapısıdır, nasıl bir bilinçtir yahu?

Adam yazı yazmayı tuvalette yapılanla karıştırıyor olmalı. son cümlesi(!)de kanıtlıyor zaten ç.ş ne alaka:37:
Eğitimden anladığı tek şey bel altı konuları ben bu yazıda sadece bunu gördüm ruhu sapık.:47: başbakana bunlar akıl hocalığı yapıyor diye düşünmüyor değilim :53:

ben kız erkek ayrı dershaneler de biliyorum. kızların olduğu sınıfa, başı devamlı önde öğrencilerin yüzüne hiç bakmayan (öğretmen demeye bin şahit ister) erkek hoca(!) giriyormuş.... :53:

Ohoooo, "cinsel sapıklığı tevşik eden dizi ve filmler" diyor, "gay, ibne" diyor.. "evde kız erkek kalınması fuhuştur" diyor..

Kafayı sıyırmış bu.

Son düzenleme:
Bu adamın düşünce yapısı böyle, pek dindardır ama yazılarından küfür ve nefret eksik olmaz, nedense parklarda dönen eşcinsel fuhuşu çok iyi bilir, etraftaki çıplak gezen kadınlar, camide grup seks filan hep yazılarını süsler.En ufak hakaret etme çabası içine girmeden söylüyorum bunu, muhtemelen bir çeşit cinsel obsesyon yaşıyor.

İlk okuduğunda şok oluyor insan tabi ama şahsi fikrim ne onu ne de yazdığı haber sitesini ciddiye almayıp, hastalıklı söylemlerini etrafa yaymamak gerektiği yönünde.

kızlı erkekli modası geçti babalı oğullu gündemde :9:

Back