S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 34 İstanbul 22 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #1 Sivilce yapmayan fondöten yerine kullanabileceğim kapatici arıyorum karma cilt için yardımcı olurmusunuz
Sivilce yapmayan fondöten yerine kullanabileceğim kapatici arıyorum karma cilt için yardımcı olurmusunuz
afdodit Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2022 179 116 23 23 23 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #2 Maybelline Fit me, çok memnunum
1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.079 4.167 173 13 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #3 afdodit .!.: Maybelline Fit me, çok memnunum Genişletmek için tıkla... Merhaba benim cildim özellikle göz altlarım çok kuru ve aşırı mor önerir misiniz kuruma pütürlülük vs yapar mı tüm yüze ufak dokunuşlarla kullansam
afdodit .!.: Maybelline Fit me, çok memnunum Genişletmek için tıkla... Merhaba benim cildim özellikle göz altlarım çok kuru ve aşırı mor önerir misiniz kuruma pütürlülük vs yapar mı tüm yüze ufak dokunuşlarla kullansam
afdodit Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2022 179 116 23 23 14 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #4 1papatya1 .!.: Merhaba benim cildim özellikle göz altlarım çok kuru ve aşırı mor önerir misiniz kuruma pütürlülük vs yapar mı tüm yüze ufak dokunuşlarla kullansam Genişletmek için tıkla... Göz altı için azelaik asit ve kafein içeren ürünler kullanmanız gerekiyor. Size kullandığım 3 ürün önereceğim. 1) Revolution Skincare göz serumu 2) la roche posay pigmentclar yeux 3) Talya göz bakım serumu
1papatya1 .!.: Merhaba benim cildim özellikle göz altlarım çok kuru ve aşırı mor önerir misiniz kuruma pütürlülük vs yapar mı tüm yüze ufak dokunuşlarla kullansam Genişletmek için tıkla... Göz altı için azelaik asit ve kafein içeren ürünler kullanmanız gerekiyor. Size kullandığım 3 ürün önereceğim. 1) Revolution Skincare göz serumu 2) la roche posay pigmentclar yeux 3) Talya göz bakım serumu