Cilt Bakımı Ürünleri karma cilt tipi için bakım ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lbhcr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1
3
40
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim sizlerin yardımınıza ihtiyacım var karma bir cilt tipine ve az lekeleri olan göz altı kırışıkları,morlukları olan biriyim bu sorunlarim için işe yarayan hangi ürünleri tavsiye edersiniz.

Ben de karma ciltliyim. xaiomi titreşimli temizleme cihazıni kullaniyorum. Günlük temizlemede simple temizleme jelini, makyajli isem nivea mavi renkte bir jel var onu kullaniyorum. Eskiden loreal şeker peelingi ile peeling yapardim. Artık tanecikli urun kullanmıyorum. Shlibao diye yaziliyor sanirim kopek baligi özlü yazan bir silgi peeling var. kuru yuzune sürüyorsun. Ovalarken kese gibi kir çıkıyor. Onu kullaniyorum. Nem maskesi olarak kağıt maskeler kullanıyorum. Kil maske olaral loreal ya da himalaya kullanıyorum değişiyor. Himalayanin ürünleri doğal içerikli. Gunluk nemlendirici olarak aloe vera nem terapisi mI ne onu kullaniyorum. Gece kremi simple kırışıklık kremi himalaya kokusu harikaa. Goz alti kremim de himalaya. Bu kadar benim rutinim. Başta yazmamışım makyajimi pamukla temizlemiyorum. Dogrudan titresimli cihaz ile yapıyorum. Pamuk sanki gozeneklere itiyormuş gibi geliyor. Dogrudan jelle temizliyorum gözüme de suruyorum bir zararini gormedim.

Güneş kremi olarak yağlı ciltler içn olan sinozun güneş kremini öneririm yağlanma sivilce yapmıyor yüzde kalıp gibi de durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…